Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@niyazi akarken ruble değişirse zincir değişir..... Hatta aynı dişli sayısına sahip rubleyi bile yenileseniz zinciri değiştirmeniz gerekir.... Ben 11-32 105 ruble kullanıyorum.. Bisikletlerimiz aynı Kırmızı Triban... Benim tavsiyem 15kg civarı bir yükle tura çıkıyorsanız rublenizi değiştirin, yok eğer daha az ağırlık ile yapıyorsanız bence hiç gerel yok 3'lü aynakol hertürlü işi çözer :)

Genclik uygun kadro boyu ,uygun fiyatli bir triban 3 buldum fakat fatura yok http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/1056e96ca67ae7c685a8074221e95c2b.jpg
Arkadasin elinde sadece boyle birsey var , nedir bu garanti yerine gecer mi , bilgisi olan ??

@furkan.zaman Geçmez. Ama garantiyi çok takma ya. Çalıntı olmadığına karşın yazılı bi kâğıt yada bi belge al gerisi önemsiz bence

Bencede bende öle aldım msallah tas gibi bislet calıntı oldugundan süpelenmiosan al bin bidaha zpr bulursun garanti ile cok işin yok

Valla alacaktim aslında fakat forumdaki arkadasin kadrosu kirilinca icim rahat etmedi , bakalım biri daha var satan onunda yoksa faturasi , uygun fiyatli olanini tercih edecegim

@Onur DOĞRU
Ruble degisince zincir.neden.degisiyoe acaba,11/32rubleye gectim ama.ayni.zinciri kullaniyorum,sorun olur mu ki?

@furkan.zaman ohoo ona kafayı takarsan bisiklet alamazsın. Binde bir derler ya. Kaç bin tane triban satmıştır ben ilk defa duydum kırılan kadroyu ki arkadaş kaza ile kırmış!)

genede fatura olsun ama belli olmuyor :D bence

fatura olsa kaza yüzünden olsa bile bisikleti değiştiriceklerdi ama fatura olmadığı için işlem yapılamıyor.

@0geday ikinci el bu. Herşey istediğin gibi olmuyo bazen. Bende t5'i faturasız aldım 5 gün önce ama kadro hariç orijinal kısmı yok diye takmadım pek;)

@lealtad kader kısmet bu işler ya :D takmıcan fazla aslında söylediğin gibi :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Sinan Ş
Eğer zinciriniz yeniyse pek sorun olmaz(tabii bakla sayısı kurtarıyorsa: sonuçta daha fazla bakla sayısına ihtiyacınız var) ama zincir eski ruble yeniyse zincir uzama yaptığından dolayı pedal çevirirken zincirde atlama, rublede aşınma ve vites ayar problemleri yaşayabilirsiniz. Yaşamadıysanız ne mutlu size :) kazasız sürüşler....

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@Sinan Ş hala karbon maşanın fotoğrafını merak ediyorum koycanız yok galiba bir hatırlatayım dedim :D

Gidon cok yukarda kalnıs kontrolde zorlandım dedin ya o yüzden kadro gidon arası nekadar yüksek olırsa gidon kısa oldugundan hakimiyet zorlasıyo. Ayrıca ben görsel olarakta alısamadım cok yüksege keske biraz daha kestirseydin yada 2-3 specer üste tak biraz aşşa al gidonu hem altta hem üstte specer olsun yani. Bide ben sende beyaz triban 3 var sanıodum profil fotondan dolayı siyah görünce sasırdım maşa güzel durmus güle güke kullan

renk uyumu falan güzel olmuş bencede gidon biraz yukarda ama siz nasıl rahat ediyosanız tabiki :D

@Uğur Recep AKGÜL
Deneme amacli bilerek yuksek biraktim,nasil olsa spacer var diye.
Duruma gore asagi yada
@Uğur Recep AKGÜL
Deneme amacli bilerek yuksek biraktim,nasil olsa spacer var diye.
Duruma gore asagi yada yukari kaydiririm,uzun olmasinda sikinti yok,olurda ilerde satmayi dusunursem uzunluk payi oldugundan daha kolay satilir [emoji6]

Bugün almaya gittim triban 3 ü fakat 57 kadroymus bisiklet , satici yanlis yerin olcusunu olcmus , 1.68 boyum var tablodan baktim 51 in ust , 54 un alt sinirindayim . sizce gidon bogazini degissem daha kisa bir bogaz alsam 57 kadro uygun olur mu bana .bisiklet cok temiz gorunuyodu 57 kadro arayan varsa tavsiye ederim 650 lira fiyati var. Birde tribanlarin orijinal selesi http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/d10abc7bc151aff5967581793b16545d.jpg bu mu ??

168 boy için uygun degil . Zaten seat tube yani sele altındaki kısımdan ölcülmüo tribanlar orası cok yüksek degil 52 cm falandır bende 54 kadro var orası 49 cm . 57 cm olan üst boru oda size uzun gelir diye düşünüyorum öne dogru cok egilirsiniz gidon bogazı kücültmek care ama genede kurtarmaz cok saglıklı olmaz bence cunku 2 beden büyük nerdeyse. Fiyatı iyimiş

Geri