Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@uğurrecepakgül cevabiniz icin tesekkur ederim gidon bogazinindan 5 cm kazansam ust boru 52 cm mis gibi oluyor . ic bacak boyum 79 cm , bacagi boyuna gore biraz uzun biriyim sanirsam , neyse gidon bogazi kisalsa direksiyon kontrolune nasil bir etkisi olur sizce .İstanbulda 54-51 kadro sahipleri varsa yakinda gelip denemek isterim , en azindan fikir edinmis olurum, fatih yakinlarinda birileri varsa gonullu cok mutlu olurum .

650 lira iyi fiyat , isin garip tarafi arkadas 600 liraya almis 650 ye satiyor yaninda 50 liralik aksesuarda var denebilir .fiyat cok cazip fakat kadro boyu hakkinda cozum onerilerinize acigim ☺

Umut bey sizede tesekkurler ☺

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/8ef5896c32e9c50f24c8ae98deea85c5.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/28/c9ff0877d287d53c3d5db8fa70e7cbba.jpg

Su bogaz uygun mudur triban 3 e ??

arkadaşlar bakımı nasıl yaptırıyosunuz fiyat ne kdr ben alalı 8-9 ay oldu hiç yaptırmadım ? decathlona gidince ne demeliyiz.

@cycling33 Bence götürmeyin decathlona bakım için. Ben istanbul/merter şubesine bıraktım. 1 ay sonra alabildim ve doğru düzgün yapılmamıştı bakımı. Onun yerine tanıdığınız ya da forumdan önerilen, işini bilen bir bisikletçiye götürüp yaptırın daha iyi bence...

@cycling33 Bakım ücretsiz, faturanız veya bisikleti aldığınız decathlon kartınızla gidip yaptırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cycling33
@Samet Arslan @taner07 önceden bakım için diye götürdüm anlamadılar sonra dedim jant akordu bozuktu onu dedim dediler salı günü bakarlar salı gelin salı gittim çarşamba demiştik dediler sonra çarşamba gittim bi jant akorduna baktılar mersinde bildiginiz iyi bir bisikletci varmı

@cycling33 Ben yıllık bakım için geldim deyin, almazlarsa sitesine mail atın, söke söke bakarlar :komik::komik:

• Beğen
@taner07 :):) bide bişi sorabilirmiyim ben havayı el pompası sattılar yanında onla basıodum sonradan ögrendim 100-110 psi arası basın dio lastikte bugün presta adaptör aldım petrole gittim sismedi adam dedi ignesi yok ondan yükselio biranda düşüo hava indi sade nasıl bascam buna hava decathlon parayla basarmı ?

Onun yerine bisikletçilerin gidiyorsun manometresi olan el pompalarından aliyorsun. Her bisiklete binmeden önce hava basiyosunki benim gibi bir tekeri patlatip oburununde janti yanıltmasın. :)

• Beğen
Tabi alırken 110 PSİ basiyormu kontrol ediyorsun.

@ozips 110 basabilir mi el pompası bide ne kdr 80-100 fln duydum da :D görmemişim sonraki yazıyı

@taner07 Hocam şöyle ki yeni bisikletlere 3-6 ay arası bakım için getirin diyorlar. Bu süre içerisinde ücretsiz. Ancak 6 ayı 1 gün bile geçirseniz bakım için ücret alıyorlar ki yıllık bakım ücreti de 50 TL olması lazım. En son öyleydi yani...

@Samet Arslan Sokarken sormak lazım, bana bakım olarak gösteririz sıkıntı olmaz dediler :harika:

@cycling33 Basarlar herhalde ama sürekli lazım olacağı için bir tane almak daha mantıklı, el pompaları 110 basar mı, pek sanmıyorum :komik:

Arkadaşlar Triban 3'ün arka göbk 10 vites uyumlu mu? İnternette 8 vites göbeklere 10 vites ruble takabilmek için ekstra bir adet spacer gerekli sadece diye okudum birkaç yerde ama bizim göbeklerden emin değilim. Varmı deneyimi, bilgisi olan?

@Eren D. aldığınız bilgi doğru. 1mm'lik spacer ile 10'lu ruble kullanabiliyorsunuz. Spacer takmazsanız rublenin yaprakları oynama yapıyor.

Ben Triban 3'ü 105 set ile kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Bu konuyla pek bir alakası yok ama, bu sabahki sürüşten sonra omzumda kaza yaptığım zaman olduğu gibi ağrı oluştu. Kaza yaptığımda omzumun üstüne çok sert düşüp sürüklenmiştim. Kaslarda zedelenme olduğunu söylemişti acildeki doktor. 2 hafta kadar kolumu kaldıramadım, sol kola da tetanoz yiyince sırtımı kaşımak için iki kolumu kullanmam gerekiyordu :D Neyse, bu ağrı şu an tekrar başladı. Bugün hiç darbe almadım omzuma, ne olduğunu bilmiyorum. Ağrı kötüleşmedikçe acile gitmeyeceğim büyük ihtimalle ama kolumu kaldırmak ızdırap şu an. Sıkıntı ne olabilir, tendonları mı hallettim acaba :D

@Eren D. Geçmiş olsun, acile değil de bu işin uzmanına bir gösterin Allah korusun bakmadıkça sıkıntı artabilir :(

Geri