Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@bua Kukuleta dediğiniz şey şu vites ve fren kollarının üstündeki lastik parçadan bahsediyorsanız microshift'in web sitesinde satılıyor. Hatta bir çift alırsanız bir çift de siyah olanlardan hediye ediyor olmaları lazım :)

Bu da linki: (link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve bua
Scudo
ohoy eyvallah @Samet Arslan dostum bundan bahsediyordum, ekipmanı ona göre kombine ettim kızıl kızıl fakat gel gelelim pisikletimizin şapkası oldu yavruağzı; hiç hoş değil yani :)
Hafif kızıl olan Tribancığımıza gelsin madem :)

Arkadaşlar selam,
tribanıma spd pedal taktım dün. 14km kadar kullandım, kalleri falan forumdan araştırıp güzelce ayarladım ve bir sıkıntı olmadı.
ama sanki kaller ve ayakabı tabanı gelince sele biraz alçak geldi? kalpiyeden spd ye gecerken seleyi az da olsa yükseltmek gerekiyor mu?
bir de yeri gelmişken bu spd ayakabılarla altında kaller olunca yürümek çok zor. Apartmandan inerken bile zorlandım, bir de kovboy çizmesi gibi ses çıkıyor şıkı şıkır:) normal mı, ben de mi cinslik var?

@Kazuya doğrudur, selenizi çok az yükseltmeniz gerekir.
Seslere ve yürüyememeye alışacaksınız artık :)

Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Yol için olanlardan aldiysan normal sırf onun için mtb için olanlardan aldım ben en azından kalleri gizli kalıyor yürümesi daha rahat :)

• Beğen
@Uğur S. tamadır teşekkürler. sıkıntı olmadığına sevindim:)
@ozips evet yol için olanlarından aldım, açıkçası bu kadar çıkıntı olacağını düşünmemiştim:) alışıcaz artık.

ama resmen bisikletle bir bütün oluyor insan, keyfi bambaşkaymış

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Samet Arslan peki buradaki kırmızı hoodlar gerçekten kırmızı mı ? yoksa bizim triban 3 lerdeki gibi kırmızı pembe arası mı? bir bilginiz var mı?

@Kazuya Hiçbir fikrim yok hocam o konuda. Hiç hood almadım çünkü ama forumdan alan arkadaşlar var diye hatırlıyorum. Görürlerse yazarlar muhtemelen :)

• Beğen
Merhabalar. Decathlonun sitesinde bakınca 800 tl ye triban 3 1200tl ye triban 5 satılıyor. Bu ikisinin birbirinden farkı nedir? hangisini almak daha avantajlıdır?

Triban 3 (link)

Triban 5 (link)

Arkadaşlar havalar müsade ettikçe işe gidip gelirken bisiklet kullanıyorum. Sport tracker programını kullanarak kaydettiğim istatistikleri sizle paylaşmak istiyorum. O günki moralime rüzgara güneşe göre performanslar biraz farklılık gösterebiliyo.
Evim vangölüne kuşbakışı bakan bir yerde yani dağın başında
İlk iki resim evden işe giderken göl seviyesine inene kadar neredeyse pedal çevirmem gerekmiyo sonrası işe kadar göl seviyesinde düzlük.image.jpgimage.jpg

Bu sonraki iki resimse işten eve dönüş baya bi düzlük sonucu dağ başına tırmanış beni bekliyo.

image.jpgimage.jpg Bunları niye paylaştım?
Göl seviyesindeki düzlükte kadans çalışmak istiyorum dün 100-110 arası yapabildim ama bu tempoyu 3dk kadar devam ettirebiliyorum sonra düşük tempoda devam edip tekrar yüksek tempoda 3dk kadar devam edebiliyorum.
Bu yaptığım normalmi?
Nasıl çalışmalıyım?
Tavsiyeleriniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: Ankh ve bua
@Samet Arslan

samet kısa gidon bogazıyla son durumun ne,uydumu sana görüşemedik?
Geçen hafta body'e başladım,pisklet yalan oldu anca haftasonları artık :D

@Sinan Ş Valla ondan sonra 2 kez benim için uzun sürüşe çıkabildim. Biri 50 km biri 26 km. Belimin sol tarafında hala bir sızı oluyor. Belimde de bir sıkıntı yok gibi ama çözemedim. Spd kullanıp kal açılarıyla falan geçirebileceğim gibi geliyor o sızıyı da :) Nereye başladın sen? Ben de gidiyordum da bıraktım. Çengelde yüzmeye başlayayım diyorum :)

@Samet Arslan verdiğiniz linkten kırmızı hoodları aldım, dediğinz gibi bir çiftte siyah hediye gönderiyor. Kargo dahil 28TL, baya iyi.
gelince yorumlarım kalite, renk vs.

@Kazuya Renk konusunda bilgi verirseniz özellikle sevinirim. Benim hoodlar da açık pembeye dönmeye başladı almayı düşünüyorum :)

• Beğen
:) benim alma sebebim de o aslında, baya pembeleşti.
Bir de yağlarla falan uğraşırken kirlendi bi türlü eski haline döndüremedim. Aslında bu nedenle siyah alacaktım ama baktım zaten beleş siyahlar kırmızı aldım:)

@Samet Arslan @Oguz G. akbank üstü afs deyim ben,eve en yakın orası.fiyatlar 100-110 arası değişiyor.
Havuz aylık ödeme:haftada 1 gün 1 saat 70,haftada 2 gün 100tL miş samet tavsiye ederim.
Havalarda güzel tam pisklet binmelik aslında :D

Tuzluymus yahu biraz :) sanirim get fit de o civarda bir fiyat veriyor orasi daha temiz ve guvenilir geldi gidip konusmakta bi fayda var :)
Aksam 7 gibi cikicam galiba ben . 1 2 saat kadar surerim herhalde bu yaz kotu gecti havalardan dolayi hic suremedim desem yeridir :kötü:

Arkadaşlar bugün btwin flp 5000 pompa almaya gittim decathlona bi tane kalmıs aldım yanımdaki arkadaş ya bozuksa fln diye içimde şüphe uyandırdı biraz tozluydu çalısana gösterdim sileriz dedi sildi sonra baktı dediki bunun ucu yok düşmüs bozuk yani dedi alamadım intten alim dedim decathlon sitesine girdim ücretsiz kargoda decathlondan alacagımı söylüyor magazadan ama magazada ztn var bozuk ücretli kargo baktım 50 tl ilk defa 50 tl kargo ücreti alan site gördüm nasıl alcam şimdi magazadan alsam yenisini mi yollucaklar bi yardım ederseniz biliyorsanız

@cycling33 mağaza ücretsiz kargo. Yani senin aldığın ürünü merkez deposundan mağazaya günlük ürün takviyesi ve evraklarla beraber yolluyor. Sende kargo mağazaya ulaşınca gidip oradan alıyorsun. Yani sana mağazada ki ürünü vermiyorlar, mağazada fazla bile olsa depodan senin adına yeni ürün geliyor mağazaya ve satışa çıkmadan seni bekliyor;)

• Beğen
Tepkiler: cycling33
Geri