Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
MERHABA ben dacathlondan bunu (link) alsam
sonrada bundaki gidonuhttp://(link) yukardaki linkteki bisiklete taksam ne olur arada 350 tl fark var çünki

@oguzhan0101 Uymaz. Kollar farklı. O sti kolların çifti 200-300 liradan aşağı bulunmaz..

@big bike
Ben birinin yanına yaklasıp bi tribancı daha varmıs falan dedim oda yeni aldım microshiftler okadarda kötü degil demişti o senmiydin baskasımı acaba bende triban 3 vardı

Arkadaşlar temiz triban 3'umu satıyorum. Yaz başında aldim decathlondan. Faturalı, omur boyu kadro garantili. Orijinal durumda. Ve en çok aranan 57 kadrodur. İlan acmadim daha. İstanbul'da Beykoz'dayim. İsteyenler gelip görebilir. 05389656865

arkadaşlar decathlon dan aerobar sipariş ettim şu an kargoda yarın elime ulaşıcak bakalım nasıl

Selamlar herkese uzun zamandır yazacağım fırsat bulamadım bir türlü, decathlondan 2-3 sene önce eski bisikletim için aldığım çıkarıp takılan esnek lambalarım geçen hafta çalındı şimdi de triban 500 ü aldığımda yanında ön ve arka olmak üzere gelen iki lambaya kaldım :) lambaları nasıl takacağım hakkında hiçbir fikrim yok, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Merhaba arkadaşlar üst seviye bisiklet almak için bisikletimi satıyorum.

(link)

uzun araştırmalar ve maddi olarak da düşük bütçede yaptığım araştırmalar sonucu dün itibariyle 2.el triban 3 edinmiş bulunmaktayım. f/p olarak düşünürsek çok çok iyi geldi bana. bu vesileyle de bu kulube giriş yapmış bulunmaktayım :)

@Sayk20 hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan

Bit triban 3&5 in ikinci el fiyati ne kadar olmalidir arkadaslar. ?

triban 3 ler 2 kısım eski kodro yeni kadro yenisinin sıfırı 800 tl

teşekkürler @lealtad @Kazuya tavsiyeleriniz olursa mutlaka işime yarıyacaktır.
@nuruasakir
ama triban 3 lerde artık 0 olarak 26" jantlı kadro boyları mevcut.

@Sayk20 ufak kadrolar genelde elde kalabiliyor. Son zamanlarda birer ikişer çoğu mağazaya geldi bu modellerden..

ufak kadrolar karbo masali sora on attricili oluyo yenilerinde sistemi dusurmusler tabi iki sistemi de kullanan biri daha iyi bilir

Geri