erken kurulan hayaller neyse tek btwin bakma bianchi de fiyat performans bence sıfır urun olarak clarıs sıstemlı slr400 1090 tl bisikletciden sitesine bak
Bende triban 500 var bi kaç hafatdır kullanıyorum gayet iyi akıcı hızlı her pedalı yolda hiisediyorum m beden aldım 26jant vittori rubino alıcam dişli galiba o yağmurda daha iyi olur yada yurtdışından sipariş vericem
@nuruasakir
Yok hocam erken değil zaten turlarada giditorum yani. Heves felan degil yani shsb Para var ancak Peder için mtb yi satmam gerekior onun haricinde sıkıntı yok zaten 2.el sedoba 610 felan var aklımda ancak btwin triban 3 şuanda 800tl o yüzden bedenim uyar mi diye size sormak istediydim
@nuruasakir hocam üşenmeden bu başlıktaki tüm yazıları okudum. Ona rağmen kullanıcıların artık daha detaylı yorumları bence noksan kalmış. Böyle detaylı anlatım olsa, hatta başka bisiklet kullananların da deneyimleri ile karşılaştırma yapılsa başlık tekrar yerinş bulacak.
Birde benim boy 172,iç bacak 81.5 bu kadro boyu 54 mü yoksa yanlışım mı var?
@nuruasakir teşekkür ederim @lealtad hocam mesela siz uprage yapmış biri olarak farkları anlatırsanız. İlk aldığınızdaki hazzı yansıtırsanız çok memnun olurum. Mesela yeni triban alan birine netavsiyelerde nulunursunuz? Geçi sistemi değiştimi ne gibi farklılıklar yaşıyorsunuz?
Jant seti araştırmanızda neden mavic tercih ettiniz?
Hibi şeyler. Neleri yaptınızda sonradan çok gereksiz gördünüz.
Grup set yetersiz geldiği için yükseltildi. Bu durum tamamen kişisel bişey. Kimi insana microshift yeter kimisine tiagra yetmez.. Jantlar kötü. Orjinali iyi gibi geliyor ama farklı bi set kullanınca kötü olduğunu anlıyorsun. Akıcılık ve ağırlık kötü. Aksium ağırlık, fiyat ve akıcılık olarak tatmin edici düzeyde Yapıpda gereksiz dediğim bişey yok
@lealtad hocam, şimdi microşiftin nesi yetersizdi biraz irdelicem kusura bakma. Hani bu konuşarda bişiker öğrenmek istiyorum. Jant içinde yprumuna ayrıca teşekkür ederim. @nuruasakir ya kusura bakmayın, hani sayfa yeni almaya kalkışanların sadece boy uyumu gii konularda ya da baştan okumadan direk istek doğrultudunda yanıtlar alacağına en azından siz uzun süredir kullanıyorsunuz böyle inceleye inceleye yprumlar yapsanız, geçtiğiniz evreleri aktarsanız üf mis çok dua point alırsınız
@huseyinbozan
Yeni triban 5 i 4 aydır kullanıyorum vitesler bence de yetersiz maşasının karbon olmaması da dezavantaj eskisine göre. F/p olrak ben aldığımda 1200 tl idi bu fiyata ağırlık bakımından iyi geldi. Eğer lastiklerinizi min. 7 bara (ustunde gelenlerde) vurazsanız hem titreşimi çok iletiyor hem de sürüşü zorlaştırıyor. Bunun dışında üstünde gelen dış lastikler güzel asfaltta yol tutuşları iyi selesi taytsız oldukça rahatsız ama tayt kullanınca sıkıntı olmuyor. Yani sonuç olarak güzel bi p/f modeli tavsiye ederim
Triban 3 ile 5 ikisininde eski modelinin kadrolarini kiyas edersem t3 karbon masa olmasona ragmen titresim yuksekti t5 karbon masanin yaninda arka ayaklarida karbon gercekten titresim cok az cok sessiz.
@big bike@nuruasakir değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Sıfır alıp, jantlarını direk satayım diyorum. Viteslerinide kullanmadan mı satsam yoksa önce deneyim mi etsem?
Birde ben tur bisikleti şeklinde kullanıcam, hangi marka jant setini tercih etmeliyim
sifir satman icin jantlari ve sistemi satmadan yenisini alman lazim .dusuk sistemlerde update zamanla yapiliyo genelde cunku elinde yeterince miktqr olmadigindn