Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@lealtad sizinkini gördüm ilanda sizinki orta serilerden galiba birde bunların en eskisi var beyaz renklisi bende olandan hoş kimsede denk gelmedim daha nasıl memnun mu dıye sorcaktım.siz bisikleti zirveye ulaştırmışken neden satıyorsunuz masraf yapılmış satışta zarara ugratır diye soruyorum yanlış anlamayın bu arada bende güngörende oturuyorum yakınız hatta sizin oraları iyi bilirim

@nuruasakir bu bisiklet için yapılcak herşeyi yaptım;) Yükseltecem fakat bu saatten sonra ya kadro ya jant yükseltmem gerek. Grup set yeterli sadece. Yükseltmek için de en az bu üçlüden ikisi iyi olmalı :)

@lealtad bende onu dıyorum en son bu kadar yukselır daha yukseı fazla gelir.bu arada uzerındekı jantlarda iyi diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@nuruasakir çok iyi. 9 kg oldu. 3-4 bin tl ye dandik jantlarla satılan karbon bisikletler 8.5 kg falan oluyor. Ama sezon durgun diye satılmıyo:) Bakalım hayırlısı dicez artık, ihtiyaç varsa vereyim sana:p

bende bütçe yok şu an jantlar ve set ilgi çekici ama şu an bende ki kadro senin kadrodan bi tık önde diye düşünüyorum.bisiklette updatenin sınırı yok bu konuda nefse uymamak lazım :)
bunun yanında btwin markasının kalite seviyesini hep ölmeye çalısırım ki bence cogu markadan iyi en azından carraro mesabesindedir

• Beğen
Triban 5 kadrosunu seviyorum ya. Bazen satmim diyorum ama yükseltmek gerekiyor artık bunu hissedebiliyorsun..

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@lealtad evet daha ust sevıye kadro daha ıyı olur
dış lastik arıyorum akıcılık öncelık yuvarlanma direnci az olsun
fiyatına göre uygun lastik önerin var mı 100 - 150 tl civarı

@nuruasakir ben equinox 2 den memnunum şahsen. Sağanak yağmurda +100 km'de bile sorunsuz götürdü. Michelin de bikaç model vardı akıcılık yüksek tamamen pürüzsüz onlara bi bak istersen..

• Beğen
@nuruasakir ben bundan kullanıyorum,
(link)
acil değilse geldiğinde haber vere tıklayın, mail gelince hemen alın, ben öyle yaptım, sürekli günceliiyorlar stokları. fiyat inanılmaz ucuz, diğer satanlar nerdeyse 2 katına satıyor.

• Beğen
michelin kafama yatıyo
ıslak zemınde tutuşu nasıl
ömrü ne kac km
en önemlisi akıcılık

şu anlık michelin pro3 kararım daha avantajlısı varsa bildiğiniz onu alırım

ıslak zeminde uzun süre kullanmadım ama kullandığım kadari ile bir sorun yaşamadım. baya araştırdım almadan, ömrü incelemelrde ve yorumlarda 4-5bin km olarak yazıyor kullananlar ama kullandığınız zemine çok bağlı, trainer ya da çakıllı arazide falan kullandıkça ömür düşecektir.
En büyük artıları yuvarlanma direnci ve hafifliği, kötü yönü ise yan duvarların zayflığı deniyor ama ben daha patlama yaşamadım.

• Beğen
pro 3 benim beklentilerimi karşılayacak diye düşünüyorum michelin yol tutuşu icin hep yumusak hamurlu lastik yapar tabi buda dyanıksızlığa yol açabiliyo performansı yüksek olsun zırt pıırt patlamasın yeter. ayda bir patlayabilir onda sıkıntı yok :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@nuruasakir ben araya zefal patlak önleyici koydum:) hatta şu patlak önleyici sıvıları düşündüm ama forumda balans yapar falan dendi caydım.
Tribanımda da vardı, hiç patlama olmadı, tavsiye ederim.

• Beğen
3'üm dün öğlen itibariyle ulaştı. Tek sorunum sele, mtb sonrasında alışmak uzun sürebilir bu seleye :) dişli sayısından dolayı da sıkıntı yaşadığım doğrudur e biraz da hamlık var

• Beğen
Triban3 e taktiginiz en kalın lastik nedir ? Tur yapan var mi

bu gun decathlondan michelin pro3 aldim 1 adet kalmis mallof istanbula da gidecem oradada bi adet var adet fiyati 64.99 tl ye geldi

Btwin eski lastikleri kenda diye biliyorum karsilastirma yapacam paylasirim yine farki

@-Ertuğrul
Soylendigi gibi 30 u destekler mi ya da 32 ye çıkar mi peki

Geri