Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

2.el triban 3 450 liraya aldı bi arkadaşım. 0ı ne kadar ki bu arkadaşın? btwine baktım ama satışı kaldırılmış sanırım.

Scudo
183 boyumla 56cm Triban3 bana uyar mı?

56 size uyar ama 57 daha iyi uyar arkadasımda 57 alur mevcut senın boylarda tam geldıgını soyluyo

@Invisibleman

hocam ben almıyorum asırı ucuz olanları gecen bırını aradım adamın bısıkletten haberı yok beden kac dıyorum 28 jant bunlar dıyo hıc bındın mı dıyoum bıraz bındım dıyo nıye satıyon dıyom cevap yok

pıyasası 700-800 tl olan bısıketı 550 tl neyse de 450 ye kımse vermez malını adam 700 tl verecek satarken 450 ye satacakyok oyle bısıkletcı

• Beğen
Tepkiler: Invisibleman
@nuruasakir
Sıfır alma seçeneğim olmadığından malesef alırsam 56 almak zorundayım. Cevabınız için teşekkürler.

sıfır bisiklet zarar ettirir gibi geliyo bana triban3 hariç
salcano xrs40 sıfırı 1400 tl ikinci eli 800
bianchi slr 500 sıfırı 1800 tl ikinci eli 800
carraro 032 sıfır 1850 tl ikinci eli 1100 tl
triban 3 sıfırı yok 900 kabul edelim 700 tl ye rahat satılır 650 ye havada kapılır eger 54 beden ve ustu ıse

yazdıgım modellerın hepsi full sora sistem

sana tavsiyem aldımı fren ve vites setine iyi bak ara seri alma ya hepsi claris olsun yada sora biri claris biri sora biri 2300 serisi oldumu optimzasyon olmuyo

@nuruasakir
triban 3 sora mı? microshift değil miydi?

2 çeşit triban var ilk piyasaya sürülenler karbon maşalı shımano 2300 serisi vites sistemi orta attırıcı sora olan
ikincisi ise piyasada tuttuktan sonra alu maşa microshift vites sistemi kullandı

her türlü triban üsttekilerle denk degil ama alıcısını asla üzmez

• Beğen
Tepkiler: sspl
@nuruasakir
cevabınız için teşekkürler, peki bu microshift parçaları türkiyede bulunuyor mu? herhangi bir arıza durumunda problem yaşamayız herhalde?

@Emre Tekinarslan

parçalar dışardan geliyo diye biliyorum
şöyle bi şey yapın bisikletten memnunsanız vites sistemini update yapan kişilerin sora setini ve ya .... setini komple alın takın pazarlıkla 200 tl civar tutar kabaca tahmin
kendi biskletinden cıkan parcaları da ilana koy yavaş yavaş sat ki bence toplamda maliyette düşer

nihayetinde dısardan gelen parca ucuza da gelmez sanırsam

2 gun once decathlon magazasini aradim, triban 3'un tamamen bittigini bir daha gelmeyecegini, onun yerine triban 500 celik masali piyasaya suruldugunu soylediler. almayi dusunuyodum ama yapcak bisey yok. :) carraro yada mosso sora setlilere bakiyorum. :)

baylar triban için fren pabucu lazım. kullanlar tecrube ettikleri urunleri olan yazablır mı
krıterler
kullanım ömru - çok uzun çok kısa orta gibi
fiyat - pahalı uygun f=p
kalitesi - zayıf iyi çok iyi gibi

öngörüşüm kalite arttıkça parça ömrü kısa olabilir

arkadaşlar, selamlar. malumunuz triban 3 piyasadan kalktı. rusya da bile aradım fakat bulmak mumkun değil. sizce 2.el düşünülebilir mi ?

yoksa, sabredip iyi bir fırsatta sıfırını mı alsam? ne hikmetse, aklım hep beyaz tribanlarda. özellikle bagajının olması beni çok etkiliyor. triban'ın şuan decathlon da bulunan modellerini düşüneyim diyorum ama o da çok pahalı.

merhabalar @huseyinbozan
bulabilirseniz kesinlikle düşünülebilir @huseyinbozan
bence hem yol bisikletiyle tanış olmak için muazzam; hem estetiği nispeten zarif, hem yine kondisyon durumunuz çok iyi değilse 3lü aynakol yaprağına sahip olması, hem gerektiğinde çok uzun olmayan turlara çıkabileceğiniz bagaj deliklerine sahip olması açısından çok yeterli. performans olarak da, astım başlangıcı olan bir binici ile -ben :)-, eskimiş 1000 km'lik ucuz dış lastiklerle eğimsiz yolda uzun süre 32km ortalama hıza ulaşabiliyor.
2. el olarak aldım ama hiç neden aldım demedim, sadece jantları biraz yetersiz kalıyor bana; çoğu kişi triban 3'e jant yükseltme yapılması taraftarı olmasa da bahara doğru orta seviye bir jant seti alacağım.
bulundurduğu fiyata daha başka ne istenilir hiç bilmiyorum, hayal de edemiyorum.

@huseyinbozan neden ikinci el alınmasın ki. Temiz ve kazasız olduktan sonra hiçbir sorun olmaz. Öyle değil mi @nejnej :harika:

Öğrenme ve yol bisikletinin olayını kavrama haricinde triban zaman kaybı bence..
Şehir bisikleti geometrisi,3 lü aynakol kullanması ,jantlarının verimsizliği yüzünden bir türlü sevemedim.1 ay içinde sattım . Yol bisikleti sürmek istiyorsanız bütçeler biraz artmalı .Yoksa bu bisikletlerle sürmekten soğursunuz. Eski kırmızı serisi varsa düşünülebilir ama oda çoktandır yok zaten

Geri