Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

İlgilenen varsa yardımcı olmak adına. (link)

Scudo
arkadaşlar triban 500 fb düz gidonlu modelden almak istiyorum. Acaba 700 23c lastikleri yerine 700 25c lastik takabilir miyim? Frenler buna izin verir mi bilmiyorum ama bu lastiklerle yol tutuşu biraz daha iyi bir hale gelebilir diye düşünüyorum.

@erhan erhan
23 ile 25 arasında 2 milim var kendiniz ölçüp de karar verebilirsiniz ama bence uyar iyi forumlar

çok teşekkürler. Mosso legarda 1621 MDM V frenli bisikleti bana daha uygun diye tahmin ediyorum ama bu triban'ı aklımdan çıkaramıyorum.

@erhan erhan
Genelde u fren kullandıktan sonra kullanıcılar v frenden tiksinir ama sanırım siz tur ve arazi bisikleti istiyorsunuz?

Evet hep asfalt dışına çıkasım var ama oturduğum yerden araziye girene kadar asfalt üzerinde en az bir 25 km yapmam gerekiyor ve mtb ile çok efektif olmuyor. Ben en iyisi bir düz maşa bir hibritle bu işi sonlandırayım, triban 500'ü de unutayım.

selam arkadaşlar
bende triban 300 60 kadro bisiklet var
geçenlerde bir araba kazası geçirdim ve ön maşam yamuldu
hiçbiryerde uygun maşa bulamıyorum ne yapmam gerekir yurtdışından falan getirtmeye kalksam bu maşanın özellikleri falan ne nasıl aratcam onu da bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

(link)

Alınır mı sizce arkadaşlar ?

Bütçem 1200 TL. 2.el uygun xrs040 beklemekten ciğerim soldu. :D
Bugünde xrs040 larla ilgili kötü yorumlar okuyunca soğudum biraz.
Triban 500 veya bu linkteki bisiklet beni idare eder mi ?

100km lik turlara çıkıcam. Eski bisikletim tam olarak bilmiyorum ama 17kg civarı bir MTB'ydi. Onunla 70km lik turlar yapıyodum.

@Ebubekir

Bu videoda yapılan temizliği yanlış buluyorum önce tazikli suyla yıkayıp yağlama yapmadan en son paslanma önleyici sprey kullanmış. Aktarıcıları ve özellikle aynakolu basınçlı suyla yıkamak zararlıdır aralardaki ve aynakol göbeğindeki yağın hepsini alıp goturur buda size yorucu bir yağlama gerektirir.Zincir,ruble ve aktarıcıları direk suyla temas ettirmek sakıncalıdır yıkamadan önce wd-40 benzeri bir paslanmayı önleyecek malzeme kullanmanız gerekir aksi takdirde aktarıcıların aksamlarında ve vidalarında paslanma meydana gelip başınıza masraflar açabilir.Bisikletinizi yıkamadan önce metal aksamlara paslanmamaları için wd-40 türü koruyucular sıkıp (fren balataları hariç,eğer fren balatalarına wd-40 tarzı bir madde temas ederse pabuçlarınız pert olur) sonrasında balata spreyi tarzı temizlik ürünleriyle yada yumuşak bir sabunlu süngerle güzelce temizledikten sonra zincirinizi yağlamanız bisikletinizi hem sağlıklı tutar hemde temiz tutar.İyi sürüşler.

Selam dostlar. Ben de bir tur bisikleti almak istiyorum bisikleti alıp 1 aylık kondisyon depolama ve bisiklete alışma sürecinden sonra 100km üzeri yol yapmak gibi düşüncelerim var. Bütçem 600-800 tl arası olduğu için uzun turlar için bisiklet bulmakta zorlanıyorum. 3 gündür araştırıyorum kafam iyice bulandı rüyamda jantlar,vitesler,gidonlar falan görmeye başladım.

Son geldiğim nokta; yukarıda arkadaşın linkini paylaştığı ikinci el triban 3 (750 tl), mosso legarda 1621 sıfırı (789 tl) arasında kaldım. bu ikisi arasından başlangıç için hangisini önerirsiniz? veya bunların dışında sizin önerebileceğiniz bir model var mıdır?

şimdiden teşekkür ediyorum. hepinize keyifli yolculuklar

Triban 500 siparişi vermek istiyorum fakat kadro boylarında L ve XL arasında kaldım , santimetre cinsinden veri bulamadım . 58 kadro boyu bana uygun gözüküyor hangisini almalıyım. Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba.Triban 5 için arka jant önerebilir misiniz ? bütçe max 150 lira, fiyat performans ürünü birşey arıyorum.

@onucsaniye forumdan araştırdığım kadarıyla jant ölçüsüyle 2.2 yi çarptığımızda janta takabileceğimiz max dış lastik ölçüsünü buluyoruz.bu hesapla 28 mm dış lastik takabiliyorum triban 500e.Doğru mudur?

@Dodoruh Durun bir yanlış anlaşılma var :D Ben bir şey satmıyorum :D

Geri