Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Deniz Duman 3443,69km den yukari kurtarmaz. Boyle bisey demek mumkun değil. Kesin birsey demek yanlis olur. Kullanimina göre kullandigin zemine gore tahmini 3000 civarı götürür.Lastik hamuru sert asinma kolay yapmiyor yer tutuşu orta Ama islak performansı iyi degil. Niçin lastik ömrünü bu kadar merak ediyosun anlamış degilim

@berkuai @özcanözer abi Allah razı olsun bende xrs40 ile triban500 arsaında kalmıştım xrs40ı eledim zaten 2.ele gönlüm razı değildi.

Triban500 hakkında iyi yorumlar var stok bitmeden alıyım mı bilenler yorum yazarsa çok mutlu olurum

@hlksnrr
Sağolasın da işte gaza geliyorum siparişi hazırlıyorum kartı giricem diyo 1299 sonra canım sıkılıyo bide decathlon.uk de indirimde ve tüm bedenler mevcut,staj başvurum var hayırlısıyla bi olsun hemen alırım.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife Dostum indirim konusunu bilemem ama m kadro decathlon'da 40 adet stokta var.

@hlksnrr
Zahmet etmişsin sağol nasıl öğrendin?

@hlksnrr
Bende öyle yPtım kaç gündür hep 40 o zaman yada max ekleme 40 yani40+ t500 var doğrudur değil mi?sonra bitmesin?

@Owlknife Hayır dostum şuan internet stoğunda 40 adet var.Demekki kaç gündür internet üzerinden T500 satılmamış.

@hlksnrr
Doğruluğundan emin misiniz bu sistemin eminseniz eğer hergün bakarım ben stokta olduğu sürece indirimi beklerim de

Merhaba.bende yeni bir triban 300kullanıcısıyım.beyaz ve hutchson lastikli model zaten hepsi aynıfakat sanırım bunlar 2012 14 yılları arasında satılanmış.bu bana takasla geldiği için boy seçme şansım olmadı.merak ettiğim birşey var.mevcut kullandıgım mtb m kadro yani 17.3 gibi birşey.ayna kol ve sele kelepçesi ölçüsü bu fakat 57 beden triban 300 ün sele kelepçesi ayna kol merkez ölçüsü 52 53cm fakat gidon bogaz merkezinden sele borusuna yere paralel şekilde düz bir çizgi çekip ölçtüğüm zaman 57 li rakamları yakalıyorum.bu ölçü şeklini dün decathlondaki arkadaşada sordum ısrarla aynakol sele kelepçesi dedi ve bu ölçüden haberi olmadığını söyledi.şimdi boy 173 ve dediğim gibi seçme şansım olmadıgı için 57 boy almış oldum.bunu 80 lik gidon bogazı ile bir miktar azaltmayı planlıyorum fakat zaten böyle bir ölçü şeklinde zaten çokta anormal bir ölçü farkı doğmuyor.kullandığım model ilk üretilen seri olduğu içinmi böyle bir ölçümleme kullanılmış yoksa zaten normal olanmı bu?etrafımda başka triban kullanan yok ve decathlondanda tatmin eden bir cvp alamadım.konu hakkında bilgisi olan varmıdır?

@TrequAl
Bende decathlonda t500ü denedim 173 boy 78cm bacak biraz büyük geldi uzanıyorum ileriye ama m boyda da dropa yatınca top böceği gibi oluyorum bence 57 iyidir sitedende ölçülere bakabilirsin decathlon.uk den

Triban 500 kullanıcıları sizden bir iyilik isteyebilir miyim? Bisikletimin arka tekerine akort ayarı yapıyorum. Alt çatal demiri ile arka jant arasında solundan ve sağından kaç mm bulunuyor ölçebilir misiniz? Jantın her bi tarafı yamuk nereye göre ayarlayacağımı şaşırdım.

@Yavuz Onat Jant genişliği 13mm toplam aralığı ölçüp jant genişliğini cikarip ikiye bolersen sagdan soldan kac kaldigini bulursun ama bu ne isine yarayacak pek mantıklı bulmadim.

Arka kasetten dolayı birazcık daha sola yakın olması lazım. Ama ne kadar? Sağ telleri fazlaca sıkıp soldakileri gevşek bırakmam gerekiyor ortalamak için. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Bicycle_wheel_dish_diagram.svg/320px-Bicycle_wheel_dish_diagram.svg.png

Geri