Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Owlknife sanırım rampa yukarı cıkarken yuksek vites kullanıp attırıcının kadro kulagı yamulmus olabılır.attırıcın oturmamış attırıcıdaki dişli rublenin dişlisine yamuk iniyor birde sanki zincirin yagsız.decathlon eskisi gibi değil kolay kolay iade almıyor gercekten yol bisikleti almak istiyorsanız başka markaların üst modellerine bakınız mosso merida carraro vs vs.

@nuruasakir inşallah alır bisiklet tertemiz sadece lastikleri kirli,ben bayağı baktım yamukluk yok ses zaten vardı ama arttı artık rahatsız ediyor yolda sürerken yayalardan utanıyorum :(

@Owlknife biraz daha uzun video yükle vitesleri tek tek attır sorun ne anlarız belki muhtemel olarak attırıcı kulagı yamulmustur.değişim veya iade talebinde bulunmazsan sadece tamir edip gönderirler hatta tamir içinde ücret talep edebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@nuruasakir
iade talebinde bulundum durup dururken bozulan bir bisiklete binesim gelmiyor,videoyu akșam atarım

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: gıbıç
@Owlknife hocam üzülme iade almazlarsa da bir adet microshift alırsın yeni hatta daha üst bişeyde olabilir.

• Beğen
@gıbıç
iade almazlarsa yeni bir aktarıcı isteyeceğim,daha fazla para harcamak istemiyorum 1300tl az para mı?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Owlknife tabiki hocam haklısın senin benm yaşındakiler için 1300 lera az para değil.

@gıbıç ilk decathlona gittiğimde Rr340'ı görmüştüm "Oha 650tl çok pahalı" demiştim :)

• Beğen
Triban 520 kullanıyorum fakat selesi çok rahatsız. Daha önce bu sıkıntı sebebiyle sele değiştiren var mı?
Fiyatı çok yüksek olmayan sele tavsiyelerine açığım.

Bir de Dechatlon'da satılan 700x18/23 iç lastik bu bisiklet için uygundur değil mi?

(link)

@Kulls Triban 520 25mm lastikle geliyor, dolayısıyla 18-23 iç lastik uygun değil.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Kaan.Özçelik
Teşekkür ederim yanıtınız için. Dechatlon'un sitesinde bu öneriliyordu. İç lastiğin sayfasında da şöyle bir ibare var "700X18-25mm arası en, klasik yol lastikleri ile uyumludur"
Buna güvenerek satın alacaktım.

(link)

Peki tam olarak almam gereken ölçü nedir?

@Kulls Aslında Decathlon bunu önermiyor. Ben Triban'ı internetten sipariş ederken altta "Bunu alanlar şunu da aldı" diye çıktı ve ben de ölçüye bakmadan aldım. Ürün tesliminden sonra baktım ki benim dış lastik 25, iç lastik 18-23. Gidip iç lastiği iade ettim, o sıra 25mm lastik olmadığından başka bir siteden sipariş ettim. Olması gereken ölçü iç lastiğin aralığının 25'i kapsaması :) Şimdiki yedek lastiğim 19-25 yanlış hatırlamıyorsam.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Owlknife farkli acilardan biraz daha video yükletebilirsen belki yardımcı olan bulunur. Sesin nereden geldigi tam anlasılmıyor. Aktarıci duzmu yamukmu gorulmuyor. Pedali biraz daha yavaş cevirmeni oneririm. Arka acıdanda cekim yapman gerekebilir. Zincir zıplıyormu anlasılmıyor. Arka aktarıcı eger sert bir ayardaysa ses yapabilir fakat bu tür bir ses yaparmı bilmiyorum. 3. Bir vida olacak. Ayarlar harici onu kurcala biraz ama hangi yone kac tur cevirdigini unutma . Duzelmezse eski halune getir. Yada decatlona gotur bisikleti yada bir bisiklet tamircisine. Zincir yagsız olabilir yada sıkışmış bogumlar olabilir. Carpma sesi gibi cünkü gerçi tam anlaşılmıyor videodan. Zincir yamulmuş olabilir. Bir cok sey aklıma geliyor ama videodan tam anyamadım. Buyuk bir sorun olacagini dusunmuyorum. Ayarsizlik diye dusunuyorum.

• Beğen
@dogukana bisikletinizden memnun musunuz? Bende 520 fb versyonu almayı düşünüyorum. Kış için tavsiye deceğimiz lastik var mı?

Triban 3 modelini almayı düşünüyorum ama stoklarda görünmüyor. Araştırdığımda konuların biraz eski olduğunu gördüm bu bisikletle ilgili. Decathlon'a da mail attım ama talebiniz iletilmiştir dediler sadece. Acaba artık getirilmiyor mu?

@kobalamin Tüh ya, kötü oldu. Teşekkürler bilgi için.

Yeni sezon modelleri ne zaman gelir acaba? Sanırım şubat mart gibi oluyordu ama.

Geri