başlangıcında başlangıcı ümit mirage kullanıyorum satıcının beni uyarmayışından ötürü m beden bisiklete sahibim öncelikle ümit marka bisiklet alacak tanıdığınız olursa kesinlikle karşı çıkın daha 5.ayı ve rublelerde aşınma var ayna kol salgılı dönüyo pedallar ve sele gıcırtı tarzında ses çıkarıyo ön amortisör arızalı siyah siyah madde toplanıyor ve içeri giriş çıkışlarda sürtünme yapıyor ve daha 1200 km dolaylarında neyse bu sebeplerden ötürü bu sorunları halletmek yerine yol bisikletine geçme kararı aldım biraz hız yapiyim mtb ye oranla daha az yorulayım azda kalite koksun istiyorum maksimum 3 4 ay içinde kış aylarında (ucuzken) almak istiyorum diğer konulardaki yorumlarıda okudum triban 500 ve 520 aynı diyen var sorun çıkarıyor diyende var yani çelişkili yorumlar var benim istediğim özellikler şunlar hız sağlamlık ve fiyat performans ürünü youtubede triban 500 kullanan bi arkadaşın videosunu izlemiştim ama pek tatmin etmedi kullanan arkadaşlar eksilerini artılarını yazabilirler mi ? ve triban 520 ile alur 700 ün arasındaki farklar nelerdir boyası dışında teşekkürlerimi sunuyorum