Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@samurusov Başkasına tavsiye vermek çok zor gerçekten git al demek kolay değil ben olsam 540 almayı tercih ederdim ama imkan yoksa 520 de güzel.

Scudo
@epsilon91
O fiyata önerilebilirmi ben onu merak ediyorum :) İndirim filan beklenebilirmi üzerinde yoksa üç aşağı beş yukarı bu fiyatlardamı gezer? Gezerse bile yinede değer mi? :)

@samurusov
Dropbarlı modellere pek indirim gelmiyor. Flatbarlı modeller tutmadığı için sezon sonu indirimi oluyordu.

@samurusov Fiyat düşmez kolay kolay zaten dolar euro yükseldi fiyatların düşmesi çok zor en kısa zamanda zam gelmeden almak en mantıklısı. Bence fiyat değer yerli markalardan alıp pişman olmaktansa decathlon u öneririm.

• Beğen
Tepkiler: erdemgm69
@epsilon91

@CeyhanV hocam bende triban 3 var orta göbek bende de boşluk yaptı dağıldı sandım götürdüm sıktırdım, 100-200 km sonra yine gevşedi bu sefer başka bir ustaya götürdüm yine sıktırdım son sıktırdığımda artık gevşemez dedi usta şimdilik gevşeme yok

@inceyasar Boşluk yapmamış sizinki demek gevşemiş sadece. Söktüm çıkardım ortası oynuyordu çok hafif tık tık yapıyordu değiştirdim. Siz de bi söktürüp baktırsaydınız gerekliyse değiştirseydiniz fazla sıkıp kadroyu çatlatmayın.

• Beğen
Tepkiler: inceyasar
@epsilon91 Benin 520 Fb de karemil göbek var. Bisikleti aldıktan sonra mağzalardaki 520 Fb ve 520 lere bakınca ortagöbek ve aynakol kısmının hepsinde aynı olmadığını gördüm. Zaman zaman farklı göbekler, hatta aynakollar kullanmışlar.
Aslında başlarda hiç problem yoktu ancak uzun bir turda ortagöbeğin ben fark edene kadar epey söküldüğünü farkettim. Hatta biraz daha dikkat etmeseymişim epey başım belaya girebilirdi. Oradaki imkanlarla bir şekilde sökülen parçayı toplayıp yolumuza devam ettik. Daha sonra bisikleti bakıma götürdüm. Özellikle ortagöbeğin elden geçmesini istedim. Epeydir kullanıyorum böyle. Ancak uzun tur planlarım var ve tekrar benzer bir duruma düşmek istemediğimden işimi garantiye almak istiyorum. Normal bir kullanıcıyı rahatsız etmeyebilir ama şu andaki boşluktan da memnun değilim. Tüm bunların sonucu ve ömürboyu bakım gerektrimeyecek, sökülmeyen, sorun yapmayacak kapalı tip göbekleri görünce değiştrimenin uzun yolculuklarım ve akıl sağlığım için daha iyi olacağı sonucuna vardım.

@inceyasar muhtemelen ikinci sefer vida gevşemezlik kimyasalı falan kullandılar. Bir daha sorun olmadıysa iyi. Çalışıyorsa tamir etme.

• Beğen
Tepkiler: inceyasar
Merhaba, bu Triban'ın XL kadrosu cm olarak kaça denk geliyor acaba? Ben 60cm kadro düşünüyordum ama küçük müdür acaba? Teşekkürler

İç bacak boyum 78cm. Boyum 1.70cm. B-twin triban 520 alacağım ama M beden mi. S beden mi seçmeliyim sizce?

@cember3454Birebir aynı ölçülerle S beden 520 kullanıyorum epey bin km oldu. M beden denemiş ve rahat edememiştim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@Kaan.Özçelik bilgilendirme için teşekkürler. Yarın decatlona gidip alacağım. Umarım S bedeni vardır.

@Kaan.Özçelik Mağazada S ve M bedenleri deneme fırsatım oldu. S bedende daha rahat ettim ama S bedeni kalmadığı için M beden siparişi verdim. Haftaya gelecek. Umarım bir sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
@cember3454 Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız. Bir ara çözüm de M bedende 100mm olan gidon boğazını 80mm ile değiştirmek olabilir. 2cm daha az uzanma mesafesi demektir ki bence yabana atılır bir ölçü değil.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Merhaba arkadaşlar, ben bugün bir Triban 520 siparişi verdim, forum kullanıcılarının tavsiyeleri sağolsun. En geç çarşamba elimde olur diye düşünüyorum. Merak ettiğim, bisiklet acaba ne ölçüde kurulu geliyor. Vites, jant ayarları falan yapılı mı, zincir yağlı mı falan? Kendim kurmayı düşünüyorum ama pek tecrübem yok bu konuda. Teşekkürler.

Arkadaşlar herkese merhaba.
Bugün bir Btwin Triban 300 gördüm satilik. Başlangıç seviyesi olarak düşündüğüm bisikletlerden birisiydi, ancak arastirirken bir türlü cevap bulamadigim bir kaç şey var.

Triban 300 ve Triban 3 aynı modeller mi? Değillerse farklari nedir?
Üstünde microshift vites sistemi var, internette araştırınca microshift yedek parça problemi olabileceği yazıyor doğru mudur?
Bunun yanı sıra Triban 300 seri mıdır, hafif mıdır vb. konularda fikirlerinizi ve tevrubelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar.

kırmızı triban 3 'ün maşa karbon
beyaz triban3 ve triban 300 lerin maşa çeliktir.
microshift yedek parça sıkıntısı evet var. ama shimano claris ve shimano tourney 8 li sistem olduğu için o sıkıntı da ortadan kalkmış oldu. başlangıç için güzel bisiklettir. 10,5 kg civarı bir ağırlığı vardı. istersen arkasına bagaj takıp tura bile çıkabilirsin.
Eskiden triban 300 kullanıcısıydım. 2 sene sonrasında artık satıp karbon bisiklete geçtim.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Zamaninda triban 520'yi 1500'e aldik iyiki. Artık mümkün değil gibi o fiyatlar

GEÇİRDİĞİM KAZA DOLAYISIYLA BİSİKLET SPORUNU BIRAKIYORUM. TRIBAN 520 JANTLAR LASTİKLER VS. BİR ÇOK PARÇA VAR ELİME UCUZ FİYATLARDAN VERECEĞİM. TRIBAN 520 HASARLI (BİSİKLETE BAKMA FIRSATIM OLMADI FAKAT TAMİR EDİLEMEYECEK BİR ŞEY OLMADIĞINA EMİNİM.) 1000TL SORA SETLİ JANTLAR LASTİKLER ARKA ÇANTA NE VARSA HEPSİNİ DE SATIYORUM. FİYATLARI İYİLEŞİNCE AYRI AYRI YAZACAĞIM.

Arkadaşlar herkese merhaba, iyi bayramlar.
3. el, yani ben satın alırsam 3. sahibi olacağım, 2015 model beyaz Btwin Triban 3 1100 TL fiyat verdiler, bana çok gibi geldi, sizler bu konuda ne dersiniz ?

Kimsenin fikri yok mu ? :kötü:

167 boy ve 77 ic bacak boyum var triban icin 54 veya M beden mi en ideal olur?

Geri