Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@epixmerix
2.el olan,şu an satılan triban 500'se ve bisiklette temiz kullanılmışsa,2.eli alabilirsiniz..

Scudo
2018 model triban 520 bisikletimi yol pedalı ve 42 numara ayakkabısı ile birlikte 2.500 tl ye satıyorum

2017 model triban 520 satıyorum 2100 Pro gidon sargısı ve yeni değişmiş shimano zincir fren pabucu ile satıyorum masrafı yok al bin kmlerce sür :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@epixmerix

hocam ben ocak ayında 2. el siyah triban 500 aldım. 1400 tl verdim. o zaman sıfırı 2200 tl idi. sonuçta kullanılan vites ve fren setleri çoğu aynı. bence 2. el almak daha mantıklı. en kötü aldığın fiyata satarsın. ben bunu alırken bu kafayla aldım. şuan çok memnunum bisikletten

@Yagizz2
@epixmerix
Hocam düşünürseniz 2018 model triban 520 mi satıyorum. Hemde çok uygun fiyata. 2200 fiyat biçtim. İsterseniz yanında yine btwin pedal ve 42 numara yol ayakkabısıyla 2400

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@galen
anladım hocam .. Bugün dağ bisikletimin satışını yapıyorum büyük ihtimal bu hafta sonu alacagım..

@sargon
hocam bütçem 2.el triban 500e yetiyor ne yazikki . Letgodaki ilanı görmesem ve bütçem olsa düşünebilirdi sizin 520..

Arkadaşlar şimdi 2.el alacagım kendi şehrimdeki çok uçuk fiyata bırakıyor. Ayrıca akort ayarı bozuk , ön arka , vitesler sıkıntılı geçmeler sıkıntılı bisikleti 1800e bırakıyor şaka gibi :)
Ancak şehrime yakın bir ilçede güzel 2017 model buldum aradım .. Çocuk bende 2.el olarak aldım diyor.. l beden suluk matara , gösterge , pompa ile verecekmiş sizce kaç tl vermem mantıklı benim aklımdan 1300tl geçiyor ama daha görmedim bisikleti. Birde 2016-2017 model almak mantıklımıdır?

Faturası yokmuş , sözleşme imzalarız diyor arkadaş :))

@epixmerix
İkinci bahsettiğiniz bisiklet siyah triban 500 mü?

@galen
Evet 2017 modelleri öyle siyah kirmizi karişimi unutmadan sorayim 2016 ,2017 dede karbon maşa var degilmi??

Merhaba,

2018 micro shiftli triban 500'e flat bar takmak istiyorum. Aşağıdaki shimano vitesli fren kollarını alsam uyarmı dersiniz?

(link)

@BloodAngels
Uymaz.
Yol ve mtb setleri uyumsuz oluyor, çekme oranları farklıymış, microshifti bilemem ama shimano sitesinde kendi modelleri arasında uyumluluk tabloları var. bir alternatif aktarıcıları da değiştirmek olabilir. Tabi fren kolunun ayarını kaliper frene göre ayarlamayı da unutmayın,kolun iç tarafında bir anahtar olması lazım oradan ayarlanıyor.

@epixmerix

Hocam aynı bisikleti ben de ikinci elden almıştım. Alüminyum maşa var. Karbon kaplamalı maşalar kırmızı triban ile başladı. Ben hem kırmızıyı ben siyahı inceledim. Bence siyah olan bi tık daha iyi malzeme kalitesi kadro açıları filan ben öyle hissettim. Decathlon çalışanına sordum. Aynısını dedi. Ama sonuç olarak hangisini alırsan al önemli olan senin yapabildiğin, bisikletin hakkını vererek sürmek

Tekrar merhaba,

Başka bir bisiklet ile çarpıştım ön jant yamuldu, önerebileceğiniz jant var mıdır?

Bisiklet 2018 Triban 500.

carraro 225 şehir bisikletimi geçen gün sattım, özellikle yokuşlarda sıkıntı yaşamaya başlayınca bu kararı verdim. Şimdi bisiklet bakıyorum. Hafta sonları 70-80 km hafta içi de düzensiz olarak gezinti ve market alışverişi için bisiklet kullanıyorum. Dolayısı ile arkaya bagaj ve çanta atıcam. zaman zaman bozuk yollara girsem de çoğu zaman düze asfalt veya parke zeminde kullanım olacak. Bir tane triban 520 fb dikkatimi çekti. lastikler marathon olarak değiştirilmiş. Pek sorunu yok gibi. Fiyat 1800 tl. Sizce aradığım bisiklet bu mudur yoksa carraro 227 veya peugeot t11 mi tavsiye edersiniz?

Tribanda fren ve vitesler yol bisikleti komponenti olduğu için daha sonra sadece gidon ve vites kollarını değiştirerek dropbar da takabilirsiniz. Bagaj delikleri var. Fren ayakları çamurluk kullanımı için daha uzun tutulmuş. Maşa da karbon. Genel ağırlığı düşük ve epey farklı kullanımlara uygun bir bisiklet. Yaşadığım tek eksi yönü fren ayakları uzun olduğu için fren ayaklarını yükseltemiyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar bende bir adet triban 500 almayı düşünüyorum fiyatı 1550 tl sizce bu fiyata değer mi yoksa salcano xrs060 veya kron rc1000 almayı düşünüyorum. 2 adet xrs060 var. Bisikletlerin linkleri aşağıda:

1- (link)

2- (link)

3- (link)

4- (link)

Merhabalar. Triban 520 bisikletimle tura çıkacağım. Arka bagaj tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim. Ve konforu artırmak için neler yapabilirim?

@socialworker

Temizse 520 FB için iyi fiyat almışsınız. Ancak, ruble 11-28, aynakol küçük dişli 30 diye hatırlıyorum Triban'da. 225'te ruble 32, aynakol küçük dişli 28 idi. Triban'da rampalarda daha fazla zorlanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: socialworker
@sargon
Yurdışı Decathlon mağazalarında çok güzel yol bisikleti bagajları var. Heybe asmaya uygun, şık ve hafif. Ancak Türkiye mağazalarına getirmiyorlar nedense.

Geri