Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Anonim
Mağaza dışında bulacağım artık.700x28c lastik takacağım.rubleyi değiştireceğim. Brooks sele takacağım. Gidon boğazını kısaltacağım. Sanırım bu değişiklikler rahat bir tur için yeterli olur diye düşünüyorum.

@sargon

700x28 'in rahat olacağından emin misiniz?

edit: Ayrıca gidon boğazını kısaltmak, stabiliteyi azaltabilir.

@turcudede
Bir yol bisikleti ile ulaşılabilecek rahatlık düzeyini karşılayacaktır diye düşünüyorum. Daha büyük ebatta lastik takamıyorum maalesef.

Bir de bisiklette bagaj delikleri var malum. Önerebileceğiniz bagaj var mı? Şu an tek eksiğim bagaj

@turcudede
Gidon boğazım 110 mm. 90 mm gidon Boğaz’ı takacağım

@sargon
Maşa mı desteklemiyor? Bende triban 100 var, 32mm ile geldi, gayet yeterli görünüyor.

@sargon
Geçen yıl çin malı dandik bir bagaj ile 4000 km yaptım. Hala sapa sağlam. O yüzden gereksiz pahalı seçenekler yerine sıradan alüminyum bir bagaj yeterli olur bence. Markasız bagajlarla tura çıkan çok insan var.

@sargon

Kadrolarımız aynı, ben şu an 110mm ile bile zorluk çekiyorum droplarda. Hoodda iken konforlu olacağı kesin ama droplara geçtiğinizde inişlerde kontrol zorlaşabilir 90mm ile. Yine de denemeden bilemezsiniz tabi ki.

@TheBilgin

Beyler bayanlar bi'el atar mısınız?

@TheBilgin
rc 1000 baya hırpalanmış defalarca kaza yapmış sanırım onu eleyin en başta hem de pahalı
claris setli bisikletlere baksanız tourney almayın derim

mesela bu olur (link) ama biraz pazarlık yapın fiyatı sıfır fiyatına yakın

@turcudede
Triban 100 cyclecross sizin bisiklette lastik ebadı sıkıntısı yok. Benim maşa oldukça dar. Max 28 takılabiliyor.
Bagajı dediğiniz gibi ucuz bişey alacağım

@sargon
Cyclocross frenleri de faydalı olabilir. Sti kollarla beraber kullanabilirsiniz. Crosstop inline lever diye geçer. Ben 520de takmıştım. Dropbar üst kısımdan tutarken fren yapabildiğiniz için uzun sürüşlerde boğazı kısaltmanıza da gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Maliyeti de boğazdan daha ucuza gelir.
200968 dosyayı görüntüle

@Anonim
bunu takarken diğer freni iptal mi ediyoruz?

@OnurYollarda
Hayır, aynı tel bu frenin de içinden geçiyor. Böylece frenlerden herhangi birini o an nereden tutuyorsanız kullanabilirsiniz.

Nasıl takılacağı hakkında bir video vardı youtubeda onu da koyarım. Ben şehiriçindeyken kullanırım diye sadece arka freni takmıştım. Bir de daha önce hiç kullanmadığım için ne olur ne olmaz diye ön frene dokunmamıştım. Simetri takıntınız yoksa öyle sadece arka frenle ya da ön frenle de kullanılabilir. Çift fren tabi daha güzel görünüyor.
Şimdiki bisikletim için de aldım ancak bunun fren kablosu 520 gibi değil, gidonun arkasından dolanıyor. O yüzden bir dahaki kablo değişiminde takacağım.

@sargon
Bu video ne olduğunu anlatıyor (Salcano bisiklet üzerinde) :

Burada da meşhur RJ the bike guy nasıl takılacağını anlatıyor:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Anonim
Sistem güzelmiş. İlk defa gördüm böyle bişeyin olduğunu. Gayet kullanışlı gözüküyor

Arkadaşlar ilan sahibi burada değiştirilenlerin eskisinden daha iyi olduğunu söylüyor. Öyle olup oşmadığını nasıl ablayacağım. Şimdiden teşekkürler.

(link)

Birde şu var:

(link)

Son düzenleme:
@TheBilgin
İkisini de görmeden ve özelliklerini bilmeden anlayamazsınız. Ayrıca daha iyisi olsa bile durumu iyi olmayabilir, hasar görmüş olabilir.
Youtubeda ikinci el bisiklet almak konulu videolara bakın.

@epixmerix
Fb vardı ama rahat edemedim. Tek bir tutuş seçeneği bana göre değil. Dropbar iyidir.

Merhaba arkadaşlar.. Triban 500 kırmızı var ikinci el.. 2018 model ve karbon maşa olduğunu yazmış. Triban konusunda 30 40 sayfadır okuyorum, maşanın karbon olup olmadığına hala emin olamadım.. Satan kişiye özellikle sordum, karbon mu karbon kaplama mı diye, karbon dedi.. (Vites microshift 3x8 vites..) Maşanın karbon olup olmadığıyla ilgili kesin bilgi arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

İlan bu:
(link)

Dosyalar

• IMG-20190619-WA0003.jpg
    IMG-20190619-WA0003.jpg
    186,9 KB · Okunma: 25
  • IMG-20190619-WA0002.jpg
    IMG-20190619-WA0002.jpg
    198,6 KB · Okunma: 25
  • IMG-20190619-WA0005.jpg
    IMG-20190619-WA0005.jpg
    200 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
Dostum yanıltmak istemem benim triban 520’nin maşası üzerinde bir yazı var şimdi hatırlayamıyorum. Translate den çevirdim “örme, örgü” anlamları çıktı. Decathlondaki arkadaşımda karbon olduğunu söylüyor. Bence bu seviyede bir bisiklet için maşanın karbon veya karbon kaplama olmasının çok önemli bir etken olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Çok teşekkür ediyorum ilgi ve bilgi için.. Bir kişiden daha teyit gelirse çok memnun olacağım..

Geri