doyle35
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- Gürsel
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Patlamıyor, yuvarlanma direnci yüksekmiş ancak ben pek o kadar olumsuzluğunu görmedim. Karşılaştırma yapacak kadar üst düzey lastik tecrübem yok, ancak 1,5 sene kullanımda bir kere bile patlak yaşamadım. İki tane yedek alacaktım ama hep tek kalmıştı gittiğim mağazalarda, o yüzden almadım.decathlondaki vitoria randonneur 700x28 lastikleri kullanan var mı? nasıldır?
Patlamıyor, yuvarlanma direnci yüksekmiş ancak ben pek o kadar olumsuzluğunu görmedim. Karşılaştırma yapacak kadar üst düzey lastik tecrübem yok, ancak 1,5 sene kullanımda bir kere bile patlak yaşamadım. İki tane yedek alacaktım ama hep tek kalmıştı gittiğim mağazalarda, o yüzden almadım.
Bunu bilemiyorum. Kışın kullanıyorum ama hep kuru havada, yağmurda pek çıkmıyorum.kış kullanımı nasıl? ıslak zemin performansını merak ediyorum
Jantlar karbon değil , maşa karbon , sanırım ön jantı degiştirmiş. Btwin normalde 32 tel kullanıyor ama 24 tel var. Arka jant orjinal olması gerek. Kadro 6061 aliminyum kadro..Arkadaşlar merhaba bende gecen hafta triban 520 alarak araniza katıldım. Londra da yaşıyorum rockrider kullanıyordum 6 aydır ise gelip gitmek icin , baya uygun fiyata denk gelince tribani aldım ufak defek eksiklikleri vardi bakimsizdi elimden geldiğince topluyorum su anda. Merak ettiğim bir konu var arka lastik 700*25c iken ön lastik 700*23 jantlar da sanırım karbon alirken satıcı öyle söyledi pek anlamadigimdan ne yapmam gerekiyor ? Birde yol performansını gerçekten cok beğendim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
211448 dosyayı görüntüle