Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Ceasar Bravo
Dediğinize katılıyorum 520 lerin selesi çok fena rahatsız ediyor. Birkaç sele (silikonlu vb. dahil) arayışından sonra şunu aldım; (link)
Çok memnunum.

Scudo
@doyle35

Hocam uzun turlarda falan da rahat ettiriyor mu? Duymuştum bu selenin methini. .

@Ceasar Bravo
Evet gayet rahat dün siz sorduğunuzda 84 km yaptım hiçbir ağrı vb. rahatsızlık duymadım. Zaten yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Tabi bu arada Brooks un birçok modeli var ben sadece linkte verdiğim model için konuşuyorum.

@Ceasar Bravo

Daha dün ikinciel aldığım Topeak 3d comfort rx selesini taktım sıcaktan süremedim ama sele ayarı yaparken birkaç kez uzunca oturdum. Gerçekten rahat geldi , taytsız bile kullanabilirim sanırım.

@Ceasar Bravo
Benim Triban 520 bisikletimde Brooks B17 var.Yaklaşık 1000km. Oldu.Hala alışma sürecindeyim.Fakat taytsız kullanmama rağmen gayet memnunum.

Merhabalar bu ara bı gravel modası hakim bizim kadrolar nerdeyse gravel kadrosu hatta yurt dışında su anda RC 500 gravel satışı mevcut .bizde çakma gravel yapalım bari kista gelmek üzere şimdi hangi lastik uygun düşer jantın değişmesine gerek varmı dir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@eyzerkan
Malesef fiyat konusunda araba lastikleriyle yarışıyor bisiklet lastikleri. Saçma bir noktaya geldi.

Bu Triban 520 gerçekten çok güzel bisiklet. Decathlon bu ürünün üretimini sanırım durdurmuş, mağazalarda kalanlar harici stok görünmüyor.
Bugün incelediğimde daha da beğendim açıkçası. Full Sora set, ön ve arkada bagaj delikeri, karbon maşa, 3'lü aynakol, rahat geometri... Maşa ve kadro boşlukları da oldukça fazla, zaten 32'ye kadar olan lastikleri destekliyormuş. 28'lik Schwalbe Marathon lastiklerle bu bisiklet kendisinden çok daha pahalı Fuji Touring'den çok daha çevik ve işlevsel bir yol-tur bisikleti olur.

Severek kullanıyoruz başka bir modelini :)

@Haggard1963 kesinlikle doğru tespittir :) . Ömür boyu garanti olması da büyük bir artı

@yavuzkosar aynı şekilde , triban 500 ve 520 aynı kadro , tek fark sora set vs microshift ki ben çok sevdim bu vites sistemini maşallah tıkır tıkır.

decathlondaki vitoria randonneur 700x28 lastikleri kullanan var mı? nasıldır?
Patlamıyor, yuvarlanma direnci yüksekmiş ancak ben pek o kadar olumsuzluğunu görmedim. Karşılaştırma yapacak kadar üst düzey lastik tecrübem yok, ancak 1,5 sene kullanımda bir kere bile patlak yaşamadım. İki tane yedek alacaktım ama hep tek kalmıştı gittiğim mağazalarda, o yüzden almadım.

kış kullanımı nasıl? ıslak zemin performansını merak ediyorum
Patlamıyor, yuvarlanma direnci yüksekmiş ancak ben pek o kadar olumsuzluğunu görmedim. Karşılaştırma yapacak kadar üst düzey lastik tecrübem yok, ancak 1,5 sene kullanımda bir kere bile patlak yaşamadım. İki tane yedek alacaktım ama hep tek kalmıştı gittiğim mağazalarda, o yüzden almadım.

Arkadaşlar merhaba bende gecen hafta triban 520 alarak araniza katıldım. Londra da yaşıyorum rockrider kullanıyordum 6 aydır ise gelip gitmek icin , baya uygun fiyata denk gelince tribani aldım ufak defek eksiklikleri vardi bakimsizdi elimden geldiğince topluyorum su anda. Merak ettiğim bir konu var arka lastik 700*25c iken ön lastik 700*23 jantlar da sanırım karbon alirken satıcı öyle söyledi pek anlamadigimdan ne yapmam gerekiyor ? Birde yol performansını gerçekten cok beğendim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
IMG_20191016_163054.jpg

Arkadaşlar merhaba bende gecen hafta triban 520 alarak araniza katıldım. Londra da yaşıyorum rockrider kullanıyordum 6 aydır ise gelip gitmek icin , baya uygun fiyata denk gelince tribani aldım ufak defek eksiklikleri vardi bakimsizdi elimden geldiğince topluyorum su anda. Merak ettiğim bir konu var arka lastik 700*25c iken ön lastik 700*23 jantlar da sanırım karbon alirken satıcı öyle söyledi pek anlamadigimdan ne yapmam gerekiyor ? Birde yol performansını gerçekten cok beğendim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler
211448 dosyayı görüntüle
Jantlar karbon değil , maşa karbon , sanırım ön jantı degiştirmiş. Btwin normalde 32 tel kullanıyor ama 24 tel var. Arka jant orjinal olması gerek. Kadro 6061 aliminyum kadro..
Ara sıra ruble temizligi vesayre yıkarsanız çok güzel bir bisiklet.

Decathlon Yeni ürünler getirecek mi yol serisi olarak bilgisi olan varmıdır?

@m1xer hayırlı olsun güzel tercih , arkadaşın dediği gibi ön jant ve lastik orjinalinden gelen değil değiştirilmiş. Triban 5xx serisi bence gayet keyifli ve hızlı , ben severek kullanıyorum.

Geri