Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Aynı bisikleti kullanıyoruz..Hatta aynı zamanda,aynı bedeni,aynı paraya almışız..Hatta aynı kmdeyiz sayılır:)

Bisikletin altındaki bahsettiğiniz parça,ben de küçük bir çatlağa sahip..Aldığımda çatlak mıydı,sonradan mı oldu,bilmiyorum..Bir sıkıntı yaratmıyor ama..

Ben Zefal Jant şeridi/bandı aldım..Janttaki bantlar dediğiniz gibi dandik..Zefal'in bu bandını zor da olsa taktım ama bu bantta pek iyi değil galiba..Kontrol ettiğimde,bantın jant deliklerinden içeriye doğru göçtüğünü gördüm..Hava da 90 basıyorum..100 ve üzeri basarsam,bu şerit/band,jant deliklerinden patlar sanki..!
Belki şu ürünü alabilirim,siz de görün;
(link)
Ben de çok memnunum bisikletten,bana yetiyor..

Bu arada Triban 500 ün orjinal jantına uygulanması gereken bantın genişliği 15mm mi yoksa 18mm mi ? Sitede ikisi de mevcut çünkü:

(link)

(link)

Scudo
Arkadaşlar merhaba, bu işe yeni başladım ve çocukluk zamanlarını saymazsak ilk bisikletim Triban 500 oldu. Sizlerden lastik konusunda destek rica edeceğim. Bisikleti 2. el aldım ve üzerindeki lastiklerde aşınmalar gözlemledim ve yol tutuşundan pek memnun değilim. Genellikle İstanbul anadolu yakasında şehir içi ulaşım amaçlı, hafta sonları Şile yolu gibi yerlerde kullanıyorum.Lastik fiyatları ve tipleri çok kafamı karıştırdı. Yaptığım aramalarda aynı fiyat bandında çok fazla çeşitlilik göremedim. En çok karşıma çıkan modelleri altta listeledim kullanım şeklime uygunluğu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Bu lastiklerin avantajları/dezavantajları (hızlanma, yokuş çıkışı, kayma vs.)
nedir veya başka ne önerebilirsiniz?

Not: Lastik konusunda forumda çoğu konuyu okudum ama bu konuda yeni olduğumdan tam netleştiremedim desteklerinizi rica ederim.

• Continental Ultra sport 2 700x25
  • Schwalbe Lugano 700x25 K-Guard Telli Dış Lastik
  • Continental Grand Sport Race 700x28 Telli Dış Lastiği
  • RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA

RCQF5007.JPG

Arkadaşlar merhaba, bu işe yeni başladım ve çocukluk zamanlarını saymazsak ilk bisikletim Triban 500 oldu. Sizlerden lastik konusunda destek rica edeceğim. Bisikleti 2. el aldım ve üzerindeki lastiklerde aşınmalar gözlemledim ve yol tutuşundan pek memnun değilim. Genellikle İstanbul anadolu yakasında şehir içi ulaşım amaçlı, hafta sonları Şile yolu gibi yerlerde kullanıyorum.Lastik fiyatları ve tipleri çok kafamı karıştırdı. Yaptığım aramalarda aynı fiyat bandında çok fazla çeşitlilik göremedim. En çok karşıma çıkan modelleri altta listeledim kullanım şeklime uygunluğu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Bu lastiklerin avantajları/dezavantajları (hızlanma, yokuş çıkışı, kayma vs.)
nedir veya başka ne önerebilirsiniz?

Not: Lastik konusunda forumda çoğu konuyu okudum ama bu konuda yeni olduğumdan tam netleştiremedim desteklerinizi rica ederim.

• Continental Ultra sport 2 700x25
  • Schwalbe Lugano 700x25 K-Guard Telli Dış Lastik
  • Continental Grand Sport Race 700x28 Telli Dış Lastiği
  • RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA

220048 dosyayı görüntüle
Tekerinize taş değmesin,güle güle kullanın :harika:

RANDONNEUR..Bu lastiğin zor patladığı,hatta hiç patlamadığı söyleniyor..
Ben de lugano endurance ile lastikleri değiştirdim ama beklediğim gibi iyi bir lastik çıkmadı..Birkaç yüz km'de 2 defa patladı,küçük küçük kesikler oluştu lastikte..
Lugano'yu eleyin bence..
Continental Grand Sport Race 700x28..Bu lastiğin fiyatı iyiymiş..Erdoğanlar'da 110 liraymış..Bence bunu alabilirsiniz..
Zor patlasın diyorsanız Randonneur ama..

@Triban
@baris.34
Randenneur ile 2000 km yapmışımdır, hiç patlamadı. İki tane yedek aldım kenara koydum.

Ağır bir lastik, ama patlamaya epey dayanıklı. Dönme direnci schwalbelere göre yüksek çıkmış, dolayısıyla uzun yol ya da performans için önerilmeyebilir, ancak benim gibi yüksek beklentiler içinde olmayan ve yolda lastik değiştirme derdiyle uğraşmak istemeyen hobi kullanıcıları için uygun. Kısacası triban markasını tercih ediyorsanız muhtemelen bu lastik size uyar.

Arkadaşlar bende kırmızı triban 3 var arka aktarıcım kırıldı. Aktarıcı bağlantı kısmı biraz karışık gibi hangi aktarıcı önerirsiniz. İnternetten baktığım bir çok aktarıcı Alyan bağlantılı ve benim triban uymaz gibi IMG_20200324_114356.jpgIMG_20200324_115612.jpgIMG_20200324_114356.jpg iIMG_20200324_115612.jpgIMG_20200324_140811.jpgIMG_20200324_140811.jpg

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Bütçem dahilinde triban 520 ler ile ilgileniyorum sahibindene baktım Tr.genelinde satılık 17adet var sayı bana az geldi.
Aklima acaba alan herkes çok memnun satmıyor yada az yerinden az satıldığı için piyasası mi yok?
Siz ne dersiniz

Herkese sağlıklı günler dilerim.
Bütçem dahilinde triban 520 ler ile ilgileniyorum sahibindene baktım Tr.genelinde satılık 17adet var sayı bana az geldi.
Aklima acaba alan herkes çok memnun satmıyor yada az yerinden az satıldığı için piyasası mi yok?
Siz ne dersiniz
Fiyat performans ürünü olduğundan genel kullanıcısı memnun. Benim de bir üst seviye yol serisi var, almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.

Fiyat performans ürünü olduğundan genel kullanıcısı memnun. Benim de bir üst seviye yol serisi var, almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Evet biliyorum görüyorum sizin makineyi maşallahı var bakalim biriyle konuştuk kısmet şehir bisikletinden böyle bir şeye geçmek nasıl olacak adima

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Triban 500-520-540 güzel seriler fiyatına göre tabii. Pro olmayan kullanıcı için her türlü tatmin ediyor. Zamanla küçük upgrade ler ile de daha iyi hale getirilebilir. Kaldı ki üzerindeki aktarıcılar da yeterli ancak stok jantlar pek iyi değil (triban 500).

@erman35 başka hangi bisiklet markasının tek bi modelinde 17 ilan açılmış ki. Bence bu sayı fazlasıyla yüksek. İnsanlar hevesle alıp binecek zaman/yer/motivasyon bulamıyolar aldıktan sonra. Sadece meraklıları almıyor yani görünüşünü seviyor adam ve alıyor bodrumda bekletiyor yıllarca. Alışveriş merkezlerinde satılıyor sonuçta. Ve sonuçta satıyorlar. Yoksa triban 100 bile ömürlük bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@erman35 hayırlı olsun,kazasız sağlıklı sürüşler dilerim. yalnız öndeki çanta yol bisikletine yakışmıyor. sele altı çantaları kullanmanızı öneririm..

@erman35 hayırlı olsun,kazasız sağlıklı sürüşler dilerim. yalnız öndeki çanta yol bisikletine yakışmıyor. sele altı çantaları kullanmanızı öneririm..
teşekkür ederim hep birlikte önerinizi değerlendireceğim sağ olun.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Öncelikle hayırlı olsun ancak seleniz çok sıkıntılı , tamamen düz olacak şekilde ayarlayın yoksa kollarınıza gereginden fazla yük bineceginden sıkıntı yaşıyacaksınız.
daha sürme ve bakma imkanım olmadı.
önerinizi uygulayacağım teşekkür ederim.

Hayırlı olsun kazasız, belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Geri