Merhabalar arkadaşlar triban 520 2019 model 56cm (L) kadro boylu ikinci el bisiklet aldım. Boyum 1.80 iç bacak boyum 79 cm. Bisikleti almadan, bisikletle alakalı olan arkadaşlardan edindiğim bilgeye göre bu kadro seçimini yaptım. Acaba kadro boyu seçiminde bi yanlışlık yapmış olabilir miyim?
İnşallah bakalım alışma sürecini çabuk geçirip uyum sağlayacağımı düşünüyorum👍 Kadro boyu kafama takılmıştı kadro boyu olarak sıkıntı yaşamayayım da sonrasında bi problem olacagını sanmıyorum illaki alışırız,teşekkür ederim cevap içinmerhabalar, siyah renkli ben triban 500 kullanılyorum. boyum 1.83 bacak boyu 80 civarı. Bende 56 kadro (L) beden kullanıyorum. Doğru sele ve gidon ayarıyla kendinize göre ayarlayabilirsiniz. İnternette bunlar hakkında çok video var. Çağrı Terzioğlunun videolarına bakabilirsiniz. Yol bisikletine yeni başladıysanız sürüş pozisyonuna alışmanız zaman alabilir.
Benim boy 1.80 56 kadro bisiklet bana büyük gelir mi endişesi var,bisikleti ikinci el aldığım için deneme şansım olmadı ama genel yönlendirmeler uyumlu olacağı yönünde188 boyum var bende triban 520 aldım xl kadro sıkıntım yok mosso legarde kullanırken 51 kadro kullanıyordum
Nerden sipariş ettiniz ki?Benim boy 1.80 56 kadro bisiklet bana büyük gelir mi endişesi var,bisikleti ikinci el aldığım için deneme şansım olmadı ama genel yönlendirmeler uyumlu olacağı yönünde
İkinci el aldım internetten çok baktım net birşey bulamadım gidip denedim oldu hatta büyük olur diye tereddütüm vardı ama öyle olmadiNerden sipariş ettiniz ki?
Tanıdıktan aldım ikinci el 2019 model triban 520 L kadro hiç kullanılmamıştı sadece ev içi trainer yapılmıştı istanbulda şuan bisiklet,yasaklar kalkar kalmaz ankaraya gelmesini bekliyorumNerden sipariş ettiniz ki?
Sözde benimkide öyle idi biraz masraf yaptım sorması ayıp kaça aldınızTanıdıktan aldım ikinci el 2019 model triban 520 L kadro hiç kullanılmamıştı sadece ev içi trainer yapılmıştı istanbulda şuan bisiklet,yasaklar kalkar kalmaz ankaraya gelmesini bekliyorum
Yok benimki kesin öyle,lastikler asfalta değmemişti bile. Henüz 8 aylık bir bisiklet zaten km sayacı yedek iç lastik pompa vs gibi ekstraları ile çok uygun bi fiyata aldım tanıdık olduğu için, rakam piyasaya göre çok uygundu dedigim gibi.Sözde benimkide öyle idi biraz masraf yaptım sorması ayıp kaça aldınız
Güle güle binin kazasız belasız alınmış alınmıştırYok benimki kesin öyle,lastikler asfalta değmemişti bile. Henüz 8 aylık bir bisiklet zaten km sayacı yedek iç lastik pompa vs gibi ekstraları ile çok uygun bi fiyata aldım tanıdık olduğu için, rakam piyasaya göre çok uygundu dedigim gibi triban 100 fiyatına aldım nerdeyse.
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olur inşallah. Başladık devamı gelir umarımGüle güle binin kazasız belasız alınmış alınmıştır