Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@mehmetyazici hayırlı olsun kazasız sürüşler, ben de yeni triban 520 kullanıcısı oldum ,çok güzel bisiklet. Decathlon'a teşekkürler 😀

Scudo
Triban 500 buldum temiz ve boyuma uygun S kadro. Ancak siyah olan modeli, kırmızıdan önceki sanırım. 1650 TL eder mi su an o bisiklet? Alınmalı mı sizce?

Triban 500 buldum temiz ve boyuma uygun S kadro. Ancak siyah olan modeli, kırmızıdan önceki sanırım. 1650 TL eder mi su an o bisiklet? Alınmalı mı sizce?
Bu piyasada bu fiyatlara doğru yorum yapabilmek çok zor ancak bana fiyatı biraz fazla gibi geldi. Maşa karbon ve bisiklet de az kullanılmış ise, en önemlisi de bisikleti beğendiyseniz yine de alın derim. Yarın fiyatların artmayacağının garantisi yok çünkü.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Triban 500 ya da 520 bisiklette, boy 1.82 iç bacak boyu 85cm ile hangi kadro boyunu seçmeliyim arkadaşlar ?

Arkadaşlar flat bar 520 kullanan var mı ? Ölçü tablosu dropbar ile aynı mı ? Sizce dropbarlı 500 mü flat bar 520 mi almak mantıklı ? Daha önce hiç dropbar kullanmadım

Arkadaşlar flat bar 520 kullanan var mı ? Ölçü tablosu dropbar ile aynı mı ? Sizce dropbarlı 500 mü flat bar 520 mi almak mantıklı ? Daha önce hiç dropbar kullanmadım
Sen L kadro almalısın drop yada flat bu tamamen senin kullanım amacına veya hangisinde rahat olduğuna bağlı tur bisikleti olarak ağırlık kullanacaksan flat olması rahat ettirir diye düşünüyorum ama drop da engel değil tura

• Beğen
Tepkiler: fensinn
Sen L kadro almalısın drop yada flat bu tamamen senin kullanım amacına veya hangisinde rahat olduğuna bağlı tur bisikleti olarak ağırlık kullanacaksan flat olması rahat ettirir diye düşünüyorum ama drop da engel değil tura
Dropbar daha rahattır, bir çok pozisyonda tutuşa imkan verir. İkisi arasında düşünmeden dropbar tercih ederim.

Dropbar daha rahattır, bir çok pozisyonda tutuşa imkan verir. İkisi arasında düşünmeden dropbar tercih ederim.
Evet dediğim gibi flatbar alışmış bir kişi için drop eziyet olabilir ilk zamanlar. Benim de tercihim drop olurdu tercih tamamen kişinin kullanma alışkanlığına bağlı diye düşünüyorum

Triban 100'ün hafif güncelleştirilmiş hali olan Triban RC 100'ü alarak aranıza katıldım. Eski 100 ile aralarında çok az bir fark mevcut. RC 100'de arka tekerlekte de quick release var. Bir de eski 100'ün rublesi vidalıyken, rc 100'de kaset mevcut. (bunu decathlon çalışanına sormuştum o vidalı demişti. ama ben şu an linkini vermeye üyeliğimin yetmediği bir videodan yola çıkarak kendim kontrol ettim ve kaset olduğunu gördüm). Vites eskisinde de olduğu gibi fren koluna entegre değil ve 7 vites var. Bu bisikleti almamı sağlayan video da şu oldu:
foruma üye olan veya bisiklet almadan önce araştıran insanlar genel olarak bu bisikleti tercih etmemiş galiba. ben genellikle sahilde kullanacağım için ve bu fiyata drop barlı ve sade tasarımlı başka bisiklet olmadığı için bunu tercih ettim.

233899 dosyayı görüntüle233900 dosyayı görüntüle233901 dosyayı görüntüle233902 dosyayı görüntüle

rubleyi benimde değiştirmem gerek tur bisikleti ile çıktığım yokuşu şimdi çıkarken zorlanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
rubleyi benimde değiştirmem gerek tur bisikleti ile çıktığım yokuşu şimdi çıkarken zorlanıyorum.

Sizin Triban 520 'de Sora sistem var sanırım ve 9 'lu arka rubleniz . Ben 8'li ruble olarak şunu almıştım , f/p oranı yüksek.

(link)

Sizin Triban 520 'de Sora sistem var sanırım ve 9 'lu arka rubleniz . Ben 8'li ruble olarak şunu almıştım , f/p oranı yüksek.

(link)
evet hocam bt520 var en kısa zamanda değiştirsem iyi olacak.
decathlona baktım bulunduğum yerde atölyeleri yokmuş başka şubeye yönlendirdiler ama orada bana ters bir şekilde halledeceğim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Gidon çantası cindendi arka çanta ise bisikletciden almıştım ama arka çanta cok sağlam degil bağlantı yerleri koptu hep
IMG_20200704_182038_066.jpg
5000 km ye geçtim lastikler kendi kendine patlamaya başladı şimdilik bant çektim ,keske 520 alsaymisim, hoş şu anda hiç yol bisikleti yok Decathlon da ,sizce bundan sonra hangi bisiklet

Son düzenleme:
Geri