Mansouki
Aktif Üye
- Tepki
- 145
- İsim
- Mansur Soran
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hocam bende triban3 var ultegra set taktım dual pivot frenler gayet başarılı
Hocam hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız bol pedallamalarevet ben bir delilik yaptım ve arabadayken ilanlara bakarken xl kadro triban 500 buldum şu siyah olandan ve dayanamadım aldım daha test sürüşü yapamadım ama alırken bindiğimde çok değişik hissettim bunun nedeni umit marka çift amortisörlü 17 kg bir bisikletten indiğim içindir herhalde pazar günü yurt dışına çıkacağım o süre boyunca görüşemeyeceğim kendisiyle döndükten sonra hislerimi yazarım
merhaba. ben triban 520 satın aldım ikinci el olarak. bisikleti inceleme fırsatım olmadı arkadaşım incelemişti. bisikletin ön tekerleğini bağladığımız yerden yavaş giderken gıcırtı sesi geliyor. hızlandığım zaman bir ses gelmiyor. ayrıca mandalı hafif genişlettiğimde ise ses gidiyor. acaba mandalı çok mu sıkıyorum ya da ters takmış olabilir miyim?
hazirandan beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım gayet memnunum bence tek sorunu. arka ruble oranları ama oda hal olmayacak bir şey değil.Arkadaşlar hepinize merhaba bisiklet alma arifesindeyim ilk teeircihim mosso idi ancak piyasada yok o yüzden btwin 520 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar önerir mi artıları eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba triban 520 mim var frenlerini ayarlamak istedim ama olan ayarlarında bozamayım videolarda izledim ama başaramadım kısaca yardım rica ediyorum kaynak olur video olur.
Teşekkürler
İşe yarayacak bir aletmiş öğrenmiş oldumFren ayarı derken tam olarak kastınız nedir ? Fren bacaklarının janta bastığı yerlerin eşit olması mı ? yoksa fren teli gerginlik ayarı gibi birşey mi ?
Eğer fren bacaklarının eşit basmasını istiyorsanız ; şöyle bir aparat var :
(link)
teşekkür ederim ben başka yerleri kurcalamıştım.@erman35 243271 dosyayı görüntüleİşaretlediğim yerin arkasından alyanla gevşetin istediğiniz gibi ayarlayıp sıkın.