Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Brandium'a gidene kadar marmara forum'a giderim. Hem deniz havası alırım sahilden sahilden :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@hufucu
Fiyati belli miydi?

Full carbon olan sanırım 3500 TL idi

• Beğen
Tepkiler: mergin
@hufucu
Evet 3.500

• Beğen
Tepkiler: mergin
(link)

Şöyle bir kit buldum alınabilir mi sizce?

@Samet Arslan

Hoş ma pahalı gibi daha ucuzada bulunabilir sanki. Gerçi tam.olarak teknik özelliklere bakmadım ama;)

Rubber hoodlarım geldi. Şimdi kara kara nasıl değişeceğimi düşünüyorum. Youtube da kolları sökmeden çıkaranlar var ama sanırım microshiftin bu kollarında pek mümkün değil. Ben de de yedek gidon bandı yok keşke bir çift gidon bandı yollasanlardı fazladan rubber hood yerine. :D

• Beğen
arkadaşlar triban 3 düşünüyorum ama 1170 tl olarak triban 520 de aklımı çelebilir. 520'nin agırlıgını bilen var mı? bir de kadroda delik var mı yuk icin? sanırım en mantıklısı yeni serileri beklemek diyecegim ama böyle bir topluca yeni seri gelişi oluyor mu acaba decathlon'a.

@erencaner Kadro ağırlığı Triban 3 ile aynı. Aynı şekilde Triban 3'teki gibi arka frenlerin hemen üstünde 2 adet vida deliği mevcut. Triban 3'ten farklı olarak da üzerinde Shimano Sora set var. Çok fazla ağırlık farkı olacağını sanmıyorum :) Decathlon Polonya'da satışa girmiş. Bulabildiğim bilgiler şimdilik bu kadar. Toplam ağırlık bilgisi girilmemiş...

@Samet Arslan

Çok teşekkürler. :) evet ben de göremedim ağırlığını ama soylediginiz gibiyse şayet muhtemelen ağırlığı da yakindir veya aynıdır.

@erencaner
Ya bu 1170 tl olayini sanirim benim entryden referansla soyluyorsunuz. Ama bu fiyatlardan emin degilim. Triban 5 1499 tl görünüyordu. Bu bisikletin yani triban 520 nin 500 den farki yok gibi niye daha ucuz olsun ki? Yani sanirim fiyatlari sitede gorunce emin olunabilir. Ben o bilgisayar ekraninda gördüğüm fiyatlara guvenemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@mergin Polonya satış fiyatı 1478 TL'ye geliyor. 1170 TL olması çok zor bence de... Decathlon ekranında görülen fiyatın da yanlış olması ilginç. RR 520 miydi acaba gördüğünüz?

@erencaner

triban 520 yi nerede gördünüz. polonya decathlonda ise Türkiyeye geleceği garanti mi acaba. ben bu haftasonu triban 3 alacağım gelirse 520 ye dönerim yoksa 3 benimdir.

Bende dün aldım tek sorunu vites sistemi gibi gözüküyor ancak ilerde yukseltebilirim diye düşündüm. Şuan çok memnunum :)

@lealtad Huseyın kadroyu bıraz daha detaylı cekseydın bız de kadronun yenı rengını merak etmeseydık. :D Trıbanı ıyıce Palyacoya çevirdin. :D Hellaflush ,şimdide siyah kaplama... Sıyah rengın nasıl durdugunu merak ettıgımı belırtmek ısterım. :tskler: Madem bullhorn gıdon aldın deneyıp gormende fayda var.Fren kolları , cok sırıtıcak gıbıme gelıyor. Gıdon capı MTB kollarına uyarsa fren ve vites kollarını MTB ye cevırıp kullan derım. ;)

• Beğen
@Ebubekir karbon sevmem ben mat siyah yaptım;) bullhorn haa beklmede bakalım başka planlar var;)

IMG_20150319_144240.jpg

• Beğen
@lealtad Kaplama malzemesini ne kadara aldınız? Triban 3'ü kadro maşa kaplamak için ne kadar malzeme lazım?

@lealtad Dropbar iyidir be. Isınamadım diğer gidona :) Siyah kaplama iyi olmuş bu arada ama önceki renkli kaplamayı daha çok sevmiştim :)

• Beğen
@Eren D.
3-4 saat. 23 TL'ye alınan 125*250 cm'lik kaplamanın 125*100'lük kısmı
@Samet Arslan
Bende o hali sevmiştim ama biraz daha sade olup göze batmamaya karar verdim diyelim:harika:

IMG_20150319_132305.jpg

• Beğen
Geri