Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@mergin
Ben tam bilmiyorum ama buraya gelmesi konusunda tek etmen mağaza talebi olmayabilir. Yani Decathlon'un genel kararı da etkili olabilir bu durumda diye düşünüyorum.

Scudo
@Samet Arslan
Aynen öyle. Çünkü muhtemelen buraya gelecek ürünleri ana merkezleri ve Türkiye genel merkezlerinde yetkili kişiler belirler. En azından ana merkezlerine mail atarak 'yabancı kişilerden gelen mailler' diye dikkat çekip işleme sokulabilir

Evet etkili olma durumu var bence de zaten b'twin markasının Türkiye satışlarından da haberdarlardır. Ya bu açıdan bakıp yeni modellere sıcak bakacaklardır ya da gelişmekte olan ülkelere yatırım yapmaya gerek yok gibi klasik mantıkla ciddiye almayacaklardır. Ama bence denemeye kesinlikle değer.

Doğru yere mi attım bilmiyorum ama bir şansımı denedim. Mail adreslerini bulamadım da sitedeki contact us kısmında ulaşmayı denedim.

bence türkiyedeki yöneticiler bisikletten anlamıyor. yada çalışanlar gelen talepleri yukarı iletmiyor. ben sıkıldım bu işten. uğraşmayacağım artık. mayıs ayına kadar bekleyeceğim taşınma durumundan dolayı. o zaman karar verip alacağım. ama decathlon kendinden soğutuyor beni. fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış :)

@mergin Mehmet abı bir bisiklet için neden sinirlenıyorsunuz.Decathlona attıgınız maılın bır ornegını zahmet olmazsa paylasın.Konudakı dostlarla beraber , kısmetse maıl atarız. ;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ebubekir "2015 serisi bisikletlerin ne zaman stoğa gireceği ve hangi modellerin hangi fiyattan satılacağı konularında bilgi vermenizi rica ediyorum." dedim. sinirlendiğim konu şu. burası bakkal değil ya koskoca zincir mağaza. dersinki şu tarihte şu modeller gelecek ama fiyat belli değil. bunu anlarım. adamlar diyorki hangi modeller geleceği belli değil, ne zaman geleceği belli değil, o belli değil bu belli değil. üstelik çok kişi bekliyor karar vermek için. neyse dediğim gibi. ben artık takip etmeyeceğim. alacağım zaman bakarım geldiyse değerlendiririm.

Bugün decathlon'a gittim 2015 serilerinin 7.ayda geleceğini söyledi bisiklet bölümünde ortadaki alanda görevli eleman. :/

arkadaşlar havalar güzelleşiyor. Resimlerinizi görelim. Yaşım 40 pinokyodan sonra bisiklete binmedim. Antalyada sahilde tur atmak için bi bisiklet düşünüyourm. bu bisikleti geçen gün teomanpaşa caddesi üzerinde gördüm. Beğendim. kısa mesafelerde kullanmak için bir bisiklet düşünüyorum. acaba böyle bir bisikleti almam mantıklı mı? birde internet üzerinden bisiklet almak ne kadar mantıklı. problem çıkarsa decathlon servisi antalyada yok. tüm btwin triban forumunu okudum. Ama kararsızım alıp, atmakta istemiyorum. malum para kazanması zor. hiç yol bisikleti kullanmamış olmakta korkutuyor beni.

triban 3 ü peşembe den beri 34 km kullandım. arka tekerin akortu bozuldu bu normal mi yeni bisiklette sizinde başınıza geldi mi ?

@baykus54 bilmedigimden soruyorum akordunun bozuldugunu nasıl anlıyorsun?

arka teker dönerken zik zak çizer fren pabuçlarına sürtmeler yapar o şekilde

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Olabi@baykus54
Olabilir. Montajlayan belki de fazla sıkmamıştır. Yada başla bişey. Sonuç itibariyle bunlarıda sıradan insanlar montajlıyor ve ufak çaplı hata yada aksaklıklar olabilir. Eminsen akortsuzluğundan bi ustaya göstermen yararına olacaktır

@lealtad bi yerde okudum yeni bisiklette olabiliyormuş bakalım akorttan sonra bozulursa o zaman bakacaz

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@baykus54 aynen. Fren telleri de nasıl ilk kullanım da gerginlik farkı yapar. Bazen buda olabilir. Sorun sürekli hale gelirse götürürsün

@Samet Arslan;

Samet bizim çılgın çengel yokuşları için bence arka rubleyi değiştirelim önce.
Şimdi baktım sitesindeki dişli detayları;
50/39/30 aluminyum pedal
43 bedende 38 X 28 (Wheel top)

Manivela:
43 160mm
45, 48, 51, 54 170mm
57, 60, 63 175mm

Sunrace Kaset: 12-13-15-17-19-21-23-25

Şu 32'lik parçadan alsak yeter de artar,hemde arka dişli yenilenmiş olur,hemde yokuşları daha rahat çıkarsın,ben taktırıcam;
(link)

İlk fırsatta gidip taktıralım,sen o arada bakımını da yaptır,benimde arka jant ufaktan akortu kaçtı,ona baktırayım.
Bende geçen haftalarda şunları aldım,başlangıç için fazlasıyla tatmin edici,janttan önce spd ye geç derim,bariz fark var,
bu Haftasonu tuzla turunda rüzgara karşı 40la sürerken farkı anladım(dönüş yolunda yamulmuştum tabi o ayrı )

(link)
(link)

Geri