@andjustice4all
Carraro'ya ön yargınızı aşabilirseniz, race 052 tavsiye ederim, uzun araştırma/karşılaştırma sürecinden sonra bir hafta önce satın aldım. Kredi kartıyla almama rağmen pazarlıkla 1800 küsüre aldım (2015 modelini). Carraro alıp pişman olanla ben henüz karşılaşmadım.
Salcano xrs 030 tiagra tam olarak o fiyat seviyesinde alınabilcek en mantıklı bisiklet, f/p açısından en güçlüsü belki de. Ama estetikten yoksun (bence). Ayrıca Salcano alıp sorun yaşayan da yaşamayan da çok insan var, Carraro ile aynı fabrikadan çıkmasına rağmen böyle bir fark var.
Triban 3 alanlar genel olarak jantından şikayetçi, sanırım bu bisikleti alıp ortalama bir jant yükseltmesi yapmak da mantıklı bir hareket olacaktır. Ben gidip bu bisikleti de (yaklaşık üç saat boyunca Decathlon içinde) sürdüm. Sürüşü rahat, güzel, keyifli bir bisiklet. Vites geçişlerini pek beğenmedim ama belki de ayarsız olmalarının da etkisi vardır, microshift sistem hakkında fikrim yok. 900 liraya alıp ortalama bir jant yükseltmesiyle 1200 1300 civarına malederseniz bu da mantıklı bir seçim olacaktır ama tabi ki diğer iki bisiklette tiagra vites sistemi olduğunu unutmamak gerekir.
Tüm bunların dışında fuarda Mosso 730 Tca Tiagra modelini uzun uzun incelemiştim, o bisiklet de bana mantıklı göründü fakat hiç bir kullanıcı deneyimine rastlayamadığım için risk almak istemedim.
Uzun süren araştırma sürecimin sonunda carraro 052'yi aldım, pişman da olmadım henüz.