bende triban 3 e takmak için merlinde shimano A 530 pedal aldım çift taraflı... ilk defa kilitli pedal kullanacağım için alışamazsam diye çift taraflı aldım(bir tarafı düz)
@Sinan Ş Sınan abı karların geç erıyecegını tahmın edersek, Nısanın sonlarına dogru sezon acılısı yapılabılır gibi.Kömür vs. tırmanırken tasıması zor olur .Ya inişte dag yolunda bır yere gıdılebılır ya da kısmetse Ulucaminin yanında İskender yemeğe gidilebilir.
Uludag'da da arkandan nal toplarız Abi
Samet ,İstanbul gibi manyak trafik olan biryerde ,ve bizim gibi amatörlere dual-sided pedal tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Bu haftasonu olan Tuzla turunda tek taraflı pedalın faydasını çok gördüm,trafikte kalden çıkartıp düz olan kısmı kullanıyorum,hakimiyet daha iyi oluyor.
Onun yerine benim kombinasyonu al derim,hem ayakkabı da 5 kuruş fazla olsun ama kaliteli birşey olsun..
51 kadro denemişsiniz sanırım, o bacak ölçüsüyle size çok küçük o. Benim iç bacak ölçüsü 76 cm, 54 kadro aldım. (link) adresinden detaylı ölçüm yapabilirsiniz, ama 57 çıkacaktır büyük ihtimalle.
@Sinan Ş
Ben de çok beğendim bunun kadroyu bulursam alırım benim beyaz tekerlerle on numara yaparım bunu
Arkadaşlar ilk 26" bisikletimi kontra pedal yapıyorum triban3 ün yanında çok güzel olacak. Ama vizeler yaklaştı pek zaman ayıramayacağım bakalım nasıl yapacağım. Bütün parçaları aldım arka tekeri ördürüp temizleyip montajlaması kaldı tek. Bu arada bisiklet bianchi dragon siyah bilenleriniz vardır belki o modelden sonra piyasa o kadro yapısında teneke bisikletlerle doldu. Çelik de olsa ben bu kadroyu seviyorum fotoğrafları foruma koyarım.