Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Arkadaşlar bir sorum olucak yeni tribanlar hakkında bilgisi olan varmı? Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş triban 500 ün maşasının değişeceğini söylemişti..Para biriktiriyorum inşallah fiyatı çok oynamaz 2 triban 500 almam lazm :)

Scudo
@meseduzu

Güzel olmuş :in:

• Beğen
Tepkiler: meseduzu
ebubekir sende kupası olan ilk triban ünvanına sahipsin. :) yakışır.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@ebubekir sözbir

Tebrik ederim Ebubekir. Bilmiyorum öyle bir hedefin var mı ama umarım devamı gelir :)

• Beğen
helal olsun. anladım ben o oldugunu da kacıncı oldun falan onu merak etmiştim 2. likte cok cok iyi onuda kondisyondan degilde tecrubesizlikten kazanamadıgın belli yani bi kac yarıs sonra 1. likler beklioz senden o zaman ben de katılırsam benide arkadan toplarlar :D

@Uğur Recep AKGÜL

Sen Ebubekir'in arkasında podyum görürsün rahat ol. :p

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL

Uğur abı sen daha rahatsın .Evde Spınbıke nın var.Bız egzos gazı ile cıgerlerı bıtırıyoruz :D Al onu masanın karşısına yap antrenmanını abı . :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Recep AKGÜL
beyler acil yardım,pazar günkü yalova turu dönüşünde arka lastik resmen hacemat olmuş,ilk patlaktan sonra eve sorunsuz geldim ama 2 gün sonra baktıgımda oldugu yerde inmiş lastik.
heralde ilk patladıgından sonra havası az geldi,dış lastikte 3-4 yerde delik gördüm,ayrıca zımba teli gibi metal bir parça da saplanmış.
Yarın işe gideceğim,bu dış lastik yarıklarına nasıl bir çözüm uygulayabilirim?Yoksa dış lastik çöp mu oldu artık :(
Sabah işe giderken yolda bırakmasın beni bu haliyle :(

iphone4 'le bu kdr çekebildim.
https://i.hizliresim.com/MlrR9Q.jpg

https://i.hizliresim.com/Qg9y13.jpg

https://i.hizliresim.com/XY5l2R.jpg

Sinan abi lastikleriniz cop falan olmadi :) Gecici bir cozu olarak paylaşacağim konuya bakabilirsiniz.Ayrica Decathlonda lastik patlamamasi için serit bantlar satiliyor.Onkardan alip daha kilometrelerce hayirlisiyla kullanirsiniz.Bu arada abi formada Tribanda cok yakismis :)

https://www.bisikletforum.com/f22/lastik-isirmasi-pratik-cozum-kucuk-lastik-yarigi-fotografli-131105/

https://www.bisikletforum.com/f22/lastik-isirmasi-pratik-cozum-kucuk-lastik-yarigi-fotografli-131105/

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@ebubekir sözbir

sağolasın kardeşim,şimdilik yeni iç lastik taktım,müsait zamanda dış lastik yama işini de halledeceğim.
Özenti olduk :) çakma formalarla istanbul'un çukurlu asfaltlarında tour de France misali eğlenip duruyoruz işte,

dün akşam iş dönüşü eve 1 km kala lastik,tıssssssss dedi gitti,araç trafiğine rağmen çok rahat duydum sesi.
Bu sefer harbi büyük parça girdi galiba, yada cart diye yarıldı heralde,karanlıktı ve ıslaktı lastikler hiçbişey göremedim,

1 km elde taşıdım piskleti,sinirlendim akşam bakmadım ne olmuş diye,5 günde 3 defa aynı lastik patlarmı yaw.
2 tane iç lastik almıştım decat.'dan, 3 lastikte yamalı oldu bu durumda,hey allahım :) Acilen schwalbe vs. birşey almam lazım onu anladım.

• Beğen
@Sinan Ş
Sınan abı forumda 700/25 Maxxıs Detenator dan Cem Ç. abı Schwalbe 700/23 e gecmıstı.Almadan once ona sor abı de 23/25 mı daha rahat ona gore alırsın.Bıraz da sans ısı abı benım bır sefer evde sısırırken sıbop delıgınden kesıldı.Onun harıcı kac aydır sıfır patlama ıle gezıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Yol'cu olmamama rağmen bu topiğin yolcusuyum uzun zamandır.:) Gecikmiş de olsa, Sevgili Ebubekir böyle bir konu açtığın için sana teşekkür etmek lazım zira seviye düşük değil ve gereksiz tartışmalara yer yok. Bu aralar triban 3 ilgimi çekiyor. Mtb'nin yanına yol bisikleti alma düşüncem var. Bir yanım diyor ki 2015 sedonaları bekle (özellikle 640 beni benden aldı ) ya da triban 3 alıp üzerinde keyfime göre oynasam mı diyorum. Velhasıl, bu hususta önerilere açığım ve topiğin sıkı takipçisiyim.

@ONUR YÜCEL 46
Onur abı Trıban ın bır kac avantajı ve dezavantajını anlatmaya çalısıyım istersenız .Bır cok yol bisikletınde olmayan guzel ozellıklerı var benım ıçın.Mesela aynakolu 3lu. Kondusyonunuzu gelıstırmenız için ve yol bisikletıne alısabılmenız ,rampaları daha rahat cıkmanız için bır avantaj.Ayrıca arka kısmında portbagaj takmak için delıklerı mevcut. Agırlıgı da fıyatına gore ıdeal. Hem yol hem de guzel bır tur bisikleti olucak sekılde dızayn edılmıs.Lastıklerı max. 700/28 ı desteklıyor ve çogu turcuda zaten 700/32 kullanıyor. Schwalbe marathon alıp ,arkaya bagajınızı takıp ,heybenızı koyup hem hızlı hem de dropbarın keyfını yasayarak gezebılırsınız.Ya da karbon masa ıkılı aynakol guzel bır jant gıbı bir donusumle fıyatına gore iyi bır yol bısıkleti elde edebilirsiniz.Trıbanın vıtes kolları Tıagra ıle es degerdır ve gecıslerı guzeldır abı. Kısacası gırıs sevıyesı tercıh edılebılır bisiklet.Keyıflı gunler dılerım :)

• Beğen
Tepkiler: AykutÇ.
@ebubekir sözbir

ebubekir dezavantajlarından bahsetmemişsin :D zaten yok.... bu arada bugün işten ayrılıyorum. sınavları da atlattık mı ziyarete gelmeye çalışacağım :D

@ebubekir sözbir

Kısaca f/p ürünü diyebiliriz yani. Benim için 1. Sırada sağlamlık olsa da estetiğe de çok önem veren biriyim. Triban 3'ler görüntü itibariyle gayet spor duruyor ve göze hitap ediyor. Lakin, geçenlerde decathlonun sitesinde gezerken yorumları okudum. Sanırım jantlar hakkında senin yaptığın bir yorum var akort ayarının çabuk bozulduğuna dair :) çare iyi bir jant seti sanırım.

Geri