Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Sinan Ş

eveet perşembe patlayan lastiği bugün inceledim,dış lastiğin içinde koca bir cam parçası,yatay şekilde devasa bir yarık açmış,cam parçasının şekline dikkat,sanki mızrak ucu gibi özel tornada yapılmış yahu.
Arka dış lastik üzerinde şu an 4-5 yerde delik oldu,en büyüğüde bu camın açtıgı yarık :(

Şu 2 lastik arasında kaldım,

Schwalbe Marathon 700 x 23C
Continental Grand Prix 4 Season

https://i.hizliresim.com/NbPVoa.jpg

https://i.hizliresim.com/aBWqA4.jpg

Scudo
Geçmiş olsun :/ içim gitti resmen.

Hutchinson'larla 3.ıslak zemin sürüşünü tamamladım, herhangi bir problemle karşılaşmadım tutuş fren vs gayet normaldi. Sanırım eskitene kadar kendisiyle olan birlikteliğimiz devam edecek :)

@Sinan Ş

Sınan abı bence Schwalbe alın yanınızda yama vc. tasımayın :) Ya da gecıcı olarak decathlondakı patlak onleyıcılerden kullanın :) (link)

Su olunku maraton 23c alacagim sanirim, daha guvenli giderim diyorun islak zeminde, hemde saglam bir lastigim olmus olur.

@Sinan Ş

Ebubekir'in gösterdiği videodan da gördüğümüz gibi çok sağlam bir lastik olduğu ortada ama bunun da bir ağırlık getirisi olduğunu unutmayın. ;)

@Sinan Ş

(link)

Şu lastiğin yorumlarına bakmıştım gayet iyiydi yorumlar. Ben de bunlardan bir çift almayı planlıyordum kış için...

@Samet Arslan

aynısı zaten, 25c senin verdiğin link Samet kardeşim.
Schwalbe sitesinde 23c için max.70 kg , 25c için max.75kg taşıma kapasitesi yazıyor.
Ben 74 kg'yim,ön 23c,arka 25c mi yapmam gerekir acaba,yada ikisini de 25c mi ,aklıma takıldı beyler?

@Sinan Ş

Sınan abı ön 700/ 23 olursa çukurlarda daha cok etkılenırsınız gıbıme gelıyor.İkisi de 700/25 olsun .Hem kısın hem yazın rahat edın :)

@Sinan Ş

2si ayrı ayrı hesaplanmaz diye tahmin ediyorum ben. Yani totalde 140 kg ağırlık taşır gibi bir şey olur. Yoksa ben kullanamam 94 kilo adamım :D

Arkaya daha cok yuk biner diye dusundum :)

@ebubekir sözbir

Çamurluk muazzam ebubekir :) Almak lazım aslında... Fiyat da lastiklerle aynı hemen hemen :)

@Samet Arslan

Lastıklerın tekını alıp elınızde sureceksenız aynı dıyebılırız. :D Uygun fıyatlı arıyorsanız da Decathlonda var 44.95tl e :cool: [/url] (link)

@ebubekir sözbir

Çamurluk setmiş yahu iyi o zaman :) Gerçi ön lastiğe çok gerekli olduğunu düşünmüyorum kadro kapatır bence ordan gelen sıçramaları :D

@ebubekir sözbir

Hay maşallah :D Onu temizlemeye üşenir insan yahu. Nasıl temizledin? :D

Geri