Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Sinan senin kullandığın uzun kollu formanın markası modeli vs nedir? Bir de yağmurda termal içlikle birlikte iş görür mü yoksa yağmurluk kullanmak gerekir mi ayrıca?

Scudo
@Samet Arslan

Samet abı Sınan abının forması bu. (link) .İçlik olarak ben bu urunu aldım. (link) Tavsıyem bır tane de içine kolsuz fileli içlik almanız .Ben almamıstım ama sogukta kullanırken guzel bır urun. (link) (link) (link)(link)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@ebubekir sözbir

ML300 bisiklet içliği var bende zaten onu giyiyorum çıkarken. Ama şu uzun kollu bisiklet formasının yağmurda ne kadar işe yaradığını öğrenmek istiyorum. Duruma göre yağmurluk da almayı planlıyorum çünkü :)

@Samet Arslan

Üzerinde WINDPROOF PROTECTION SYSTEM yazılı.Rüzgar gecırmez systemı var ama su ıle alakalı bır ıbaresı yok.Bu yuzden ayrıca yağmurluk almanız gerekıyor :) Ben bır abım vasıtasıyla bu urunu sıparıs ettırdım :) (link)

Ben şu 21 liralık uzun kollu bisiklet içliğinden aldım ısı yalıtımlı. Gayet memnunum.

Yağmurda da şu şekilde giyiniyorum dondurucu soğuk olmadığı sürece sorunsuzca sürüşümü yapıyorum; Ilk önce jelli tayt, üzerine 19 liraya satılan ayak bileğine kadar gelen omuz askılı Termal bisiklet içliğinden giyiyorum. Sonra üstüme 21 liralık uzun kollu bisiklet içliği ve onun üstüne herhangi bir kısa kol forma giyip çıkıyorum. Yağmur varsa yine decathlon dan alınmış 25 liralık Yağmurluğumu giyiyorum.

Malzemeleri bilmeyenler için fotoğraf paylaşabilirim

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Arkadaslar bu hafta SPD ye geçtım.Evde takıp çıkarmayı ve kısa surus yapmayı denıyordum.Neyse odanın sonuna geldım.Sonra iki ayakta kılıtlı olunca hop sağa yattım. Ve ılk düşüşümü evde yaptım.Akşam yollar boşken 30 km ye yakın test surusu yaptım.Evden çıkıp biraz gittiğimde bir dönüş vardı.Yerlerde ıslak olunca bısıklet altımdan gıttı.Pedalın tekı otomatik olarak cıktı ama dıgerı cıkmayınca bisikletle beraber yatmak zorunda kaldım .Onun dışında çok şükür daha düşmedim.Yolda da bayagı tak çıkar denedım.Konuya bunları yazma sebebıme gelıyım :) Gercekten rampa ve sprıntte cok farklı bır hıs var.Uyguladıgınız kuvvet bosa gıtmıyor.Ilk baslarda bıraz kendımı hapsedılmıs hıssettım ama sonrasında alıstım.Tum yol bisikleti kullanıcılarına sıdetle tavsıye ederım.Verdıgınız paranın karsılıgını performansınızdan alacagınızı dusunuyorum.Trıban ailesıne ve tüm foruma SPD lı gunler :)

triban 5 bisikletimi satmak istiyorum ilan açtım ama sayın forum yöneticilerim hala yayına koymadılar. bir kısa mesajla eksiğimiz gediğimiz nedir onuda yazmadılar. bekliyorum.

@meseduzu

Mesut abı ama o bisiklet o halıyle tektı forumda .Maddı sorunlardan dolayı mı saatıyorsunuz abı .

@meseduzu

müsait değillerdir,Edip sanırım evlilik işleriyle uğraşıyor,teknik detaylar vs. tam ise onaylanır yakında :)

Yok ebubekir maddiyat degil sag dizim beni korkuttu bende uzun bir sure ara vermeyi dusundum

Yok daha randevu asamasindayim ☺ ama beni korkuttu ve artik eskisi gibi yuklenmeyecegim mtb ile yuksek kadans ve hafif vites devam.

• Beğen
@meseduzu

Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: meseduzu
Öncelikle geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben de kafaya koydum alacağım bir Triban ancak beklesem yeni modelleri de onlardan alsam ya da belki indirime gider mevcut olanlar; indirimli mi alsam diye düşünüp duruyorum. Ne yapsam ben, bir akıl verin.

@ebubekir sözbir

Ebubekir, dün SPD ayakkabılarınla 35 km yolda 38 km/saat ortalama yaparak ne yapmaya çalışıyorsun abicim? amacın nedir? Bizleri bisikletten soğutmak mı?

@GCSüzgün

Hangı modelı alacagınıza bağlı 2015 Trıban 5 SE lerde Shımano yerıne Mıcroshıft kullanılmıs.Dogru ayarda ıkısını de kullanımı guzel.Mıcroshıft oldugu ıcınde fıyatı gecen yıla nazaran daha uygun olacaktır.Muhtemelen 2015 te trıban 5 ler daha fazla satılır.Teshır urunlerını denk getırebılırseınız uyguna alabılırsınız :) Ayrıntılı bılgı ıcın : (link) ************ (link) (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link) @Raşit S
Raşit abi kulubumuze yazmanız için öncelikle yıllık aidatı yatırmanız gerekıyor.Çünkü burası üjbejlerın yerı :D Abı ben kendı capımda takılıyorum .Kımseyı sogutmaya nıyetım yok.Prolar bizi bisikletten soğutuyormu? Foilim olupta sogutsam neyse :D

• Beğen
Tepkiler: Uğur S. ve gcs
Benim bildiğim Avrupa'da bu modeller çıkalı epey oldu, memlekete gelir mi ki?

@ebubekir sözbir

Triban 500 SE, triban 500'ün kırpılmış modeli. Triban 500'de yine Sora var.
Bu SE :
(link)
Bu da normali :
(link)

• Beğen
@GCSüzgün

Yapmanız gereken çok basıt aslında Decathlon çağrı merkezını arayıp ogrenmek ;) Decathlon Telefon Numarası
0212 - 640 74 92

Geri