@ebubekir sözbir
iyi sen 3 saatte halledebilmişsin,benim nerdeyse 1 gün sürdü,orantısız kısımlar ve çıkıntılar mahvetmişti..
Çamurluk incelemeni bekliyorum,özellikle tümsek,çukur vs. den geçerkenki dayanıklılığını merak ediyorum.2 gün sonra çukular yüzünden çıt diye kopmasın bağlantı yerlerinden.
istanbulda düz yol yok malum,hernekadar dikkat etsen de bir anda anlamadan çaat diye ön lastiğin çukura girmesiyle küçük çapta bir şok yaşıyorsun,
ve mazgallarla savaşmaktan ömrüm tükendi,sanki özellikle içine düşmemiz için yola paralel döşenmiş gibi olanları geçtim,gıcık mazgalların çoğu göçmüş,
hem lastiklerin deliklere takılmamasına uğraşıyorsun,hem de oluşan göçüğe düşmemeye. Yazık bize ya,spor yapıcaz o bile sabır&sinir&dayanıklılık testi,bildiğin survivor.
Standart Hutchinson arka lastiğimin delik deşik olmasından mütevellit,ve kış için de biraz geniş lastik olsun düşüncesiyle,evancycle'dan conti gp 4 season aldım.
Baktıgım sitelerde en ucuzu buydu,hatta daha da uygun olur düşüncesiyle İngiltere'deki arkadaşıma göndertecektim,oda bana ptt yapacaktı.
Ama UK satış fiyatı TR'ye kargo dahil gönderme fiyatından daha pahalı çıktı
Satınalma güçleri yüksek diye midir ,yoksa firmanın ihracat politikası mıdır nedir anlayamadık
Koruma katmanı çok kalın değil gibi geldi ama bakalım,deneyip göreceğiz.
(link)
https://i.hizliresim.com/dWzaVr.jpg
Lastikler 1 haftada geldi,çamurluğu da senin incelemene göre alacağım,yağmurlugum da var ,geriye kaldı ayakkabı ve ayakkabının yağmur koruması.
Aliamca'dan aşağıdaki yagmurlugu aldım,gayet güzel görünüyor,altı test etmedim ama üst fazlasıyla işini görüyor,üstekik avuç içi kadar yer kaplıyor.Bununla tüm mevsimi sorunsuz geçirebilirim diye düşünüyorum.(satıcı çakal biraz galiba,devamlı fiyatı indirip yükseltiyor,ben 28.40 $ dan almıştım )
(link)
Şu anki Ayakkabım yazlık dandirikten günlük spor ayakkabı,spd'ye geçmek istiyorum ama yaza mı bıraksam kararsız kaldım,yağmurda çamurda sürermiyim bilemiyorum.Düz yol olsa neyse,ev yokuşu bütün isteğimi,şevkimi kırıyor.
Ev çengelköyün tepesinde,yazın kuru havada bile sahile inerken dimdik yokuştan tırsıyorum,çıkmak ayrı işkence zaten.
Karda yağmurda çekilir mi emin değilim
Bu cumartesi hava açık ama yerler nemliydi,iniş bitiminde cahil bir araç şoförü beni gördüğü halde yola çıkmak istedi.
Yan yoldan benim yoluma doğru çıktı biraz ancak gözgöze gelince son anda durdu,yoksa ön kaputa çarpıp,kanatlacaktım