Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Ben triban 5 ten yeni aldım sora takım olandan,, bildiğim kadarı ile 48 kadro var,, diğer kadro boylarını bilmiyorum,, İyi bir indirimde yapıldı ben 1200 tl ye aldım puanı vs 1175 ye geldi bana.

Scudo
@ebubekir sözbir

En son Triban 5'lerin akıbeti için aramıştım. Temmuz, Ağustos gibi tüm kadro boylarının geleceğini söylemişlerdi. :eek:

Şimdi de yeni modeller için Ocak ya da Şubat diyorlar. O bakımdan pek umut bağlamak istemiyorum. Ki bu modeller kaç aydır satılıyor Avrupa'da.

Gene de teşekkürler.

BTWIN FC 5 gelmiş decathlona geldiği gibi satılmışmı yoksa az mı gelmiş anlamadım sadece 53 kadro kalmış

@Egemen Ocaklı

Her ikisi de olabilir ya sadece az sayıda 53 getirmiş olabilirler ya da geldiği gibi satılmış olabilir çünkü fiyat 3000 lira karbon kadro + 105 donanım. Normalde 3500 liraya alüminyum kadro + 105 donanım alınıyor gerçekten inanılmaz bir f/p ürünü.

BTWIN FC 5 tam f/p ürünü olmus
yakından gören inceleyen var mı
keske 5700 yerine 5800 olsaydı ama bu seferde fiyatı 3500 civarında olurdu
diğer kadro boyları ne zaman gelir ki?

selam arkadaşlar, bu tribanların tekerleri 54 kadronun altında 650b çapında oluyor diyorlardı doğrumudur? birde 28 mm teker takan oldumu hiç?

Arkadaşlar bu boya göre kadro ölçme şeylerini yaptım ama anlamadım ben.Boyum 1.79 ama daha da uzar.Sizce 57 kadro mu bana göre?Sadece evet veya hayır deyin,yani bir program göstermeyin lütfen.

@harun tınas

Ogrenmek için bu numarayı arayabılırsınız.İhtıyacınız olan bılgıyı sıze aktarıcaklardır. Decathlon Telefon Numarası
0212 - 640 74 92 @fatih berber
Trıbanlarda 52 Kadro ve uzerı 700c dır.Sıtesınde de bılgısı mevcut.Teknık bilgiler 8 inci maddede kac lastık lastık oldugu belırtılmekte (link)700 /28 Lastık ebatı için bizzat ıletısıme gecıp ogrendım.Takılabılıyor :) @İsa Yavaş
İsa 57 kadro yeterlı olacaktır.Buyusende sele borusu yeterınce uzun.Ergonomık ayarlarla uzun sure kulanırsın ;)

Şu an satılan 53 kadro yanlış bilmiyorsam geçen seneden arızalı olan bir üründü revizyon görmüş olabilir gibime geliyor.Dün decathlondaydım Satıcı arkadaşın dediğine göre Aralık Ayında yeni ürünleri bekliyoruz dedi.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Cuma günü triban 3 üm geliyor inşaallah :)(triban 3 kardeşliğine ben de katılıyorum :)

• Beğen
Hayırlı olsun fotoğrafları bekliyoruz yavaş yavaş aç. :D

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
strava klübünü'de Ebubekir ve benden başka ayakta tutan yok yav,herkes kabuguna mı çekildi nedir?

(link)

• Beğen
Valla ben kabuğuma çekildim. Hem kışlık ekipman eksiği hem de bitirme tezi canıma okudu. Evden çıkamıyorum doğru düzgün... Ocakta okulu bitirir ve ekipman olarak hazır olabilirsem salarım kendimi yollara. Yoksa ilkbahar beni bekler. Kışı ve soğuğu seven bir insanım ama bisiklet balkonda yattıkça bahar çabuk gelsin istiyorum :)

• Beğen
@EBUBEKİR,

Beyaz boya&bant güzel durmuş kardeşim,hatta eskisinden daha iyi olmuş.Kazasız belasız günlerde kullan,şu çamurlukların da bi gelsin görelim,nasıl duracak üzerinde :)

bu arada kadro kaplama olayını ne yaptın?

• Beğen
Geri