Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@Eren Can Güldalı

Denemekten kastım da bi 20-30 dk kullanmanız. Ben 5 dk kadar kullanmıştım bir sıkıntı olmamıştı. Aldıktan sonra binerken belimde yanma hissettim. Gerçi o da geçmeye başlamıştı alıştıkça :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Ben 178 cm boyumla 60 cm kullanıyorum. Problem yok..

@Decsan

Maşallah :D Ağrı yapmıyor mu hocam hiç? Gidon boğazında veya diğer parçalarda değişim yaptınız mı?

@Decsan

Hocam bisiklet ustunde bir fotografiniz var mi? Kadro size cok buyuk degil mi? Top tube seat tube olculeri nedir?

Daha önce ölçmüştüm hatta bununla ilgili de bir konu açmıştım. Ölçüler diğer bisikletlere göre küçük çünkü

Seat tube 53.5 cm
Effective top tube ~57 cm

Arkadaşlar merhaba, öncelikle triban 3-5 ailesi olarak çok güzelsiniz, çok eğlenceli ve eğitici bir başlık olmuş :)
Ben de sanırım triban 3 alacağım, ilk yol bisikletim olacak ve giriş aşamasında sanırım çok uygun bir seçenek ama yorumlarınız çok önemli. Yani aranızda uzun süredir kullananlar var anladığım kadarıyla. Rica etsem bana iyi ve kötü yönleriyle biraz bisikleti anlatabilir misiniz? Örneğin 'gerekli bakımları yaptım ama yine de insanı çok yoran bir bisiklet, derdi bitmiyor' ya da 'ben 6 ayda şu kadar km yaptım hala ilk günki gibi istediğimi veriyor' filan diyebilir miyiz triban 3 için?

@T.Ay

triban3 2 ay önce aldım ,600 km asfaltta sürdüm,kaldırımdan çıktım indim,istemeyerekte olsa çukurlara girdim çıktım,1 kere bile bakıma sokmadım,zinciri yağlamadım.
Microshift vitese bi dünya laf ediyor bazıları,hiç sıkıntı yaşamadım.Aldığımdan beri fren ayarı dışında başka ayar da yapmadım,zaten vites ayarı nasıl yapılır onu bile bilmiyorum.
Arka lastikte biraz akort bozukluğu var,tembellikten onu da yaptırmadım :D

Sadece lastik patladı 2-3 kez o kadar.

Ama Hala ilk günkü gibi bisiklet,vitesler tık tık atıyor,zincir gır gır dönüyor :) Beklediğimden sağlam çıktı,başlangıç için tavsiye ederim.

175boy 57 kadro

Maşallah diyelim öyleyse :)) Yani triban3 e dediğiniz gibi microshiftten dolayı atıp tutma durumu hayli fazla ama bizzat kullanıcısından çok az şikayet okudum, umarım şimdi de öyle olur da sonunda başlangıç için bir bisiklete karar verebilirim. Bu arada boyum 170 ama iç bacak boyum 77. decathlonun sitesindeki beden ölçümlerine göre 54 olmalı kadrom sanırım öyle değil mi?

Benim lastik henüz bir defa patladı vitese iyi ayar vermek gerekiyor. Benim de boyum 170 iç bacak 82, 57 kadro kullanıyorum sırt ağrısı falan yaşamadım tek sorun dizde oldu benim, 54 daha uygun gibi kullanım rahatlığı açısından dene orada uzun uzun sür :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/21/278890ba1c5f4d947e3fe1784936b382.jpg
Durum budur.. Gayet rahatım. Toplamda 500 600km kullandım. Ağrı sızı yok..

ben de sipariş verdim triban 3. yurtiçi kargo hala ulaştıramadı 3 gündür :D

@Habib Türk

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz :) Kulüp genişliyor...

@Samet Arslan

Teşekkür ederim :)

Daha önce Ümit city bike vardı. modelini hatırlamıyorum şu an :) 1 aylıkken çalınınca motosiklet aldım :D 3 gün önce motoru sattım bisiklet siparişi verdim :)

arkadaşlar bisikletimi kargo şirketi bekletiyor şu an. ben yarın kendim teslim almayı düşünüyorum. arada 11 km mesafe var. kurulumunu nasıl yapacağım püf noktaları vs nelerdir yardımcı olabilir misiniz? triban 3.

@Habib Türk

önce kendince yada bir bisikletçiye kurdurup,detaylı kurulum ve ince ayar için (hernekadar basit bir bisiklette olsa) istanbul decathlonlardan birine götür derim.
Yarın hava güzel,erkenden teslim alıp decathlona gidebilirsin.

@Sinan Ş

teşekkür ederim ilgin için öncelikle :) bisikleti tıpış tıpış getirdiler şikayet edince. pedalları ve gidonu ayarladım sadece. detaylı ayarları da öğreneceğim forumdan :) bu arada sele çok sert geldi bana. başka sele önerir misiniz?

Eveeet Bende Dün Gece İtibari İle Aranıza Katılmış Bulunmaktayım Beyaz Bir Triban 3 İle... Yılbaşı Kargo Kampanyası Sayesinde 50 Tl Kardayım :) Bisiklet Gelince Fotoğraflarını Atarım...

geçen gün 550+km nin üzerine piskleti komple yıkadım,conti. gp4 season lastikleri taktım.

Sonrasında Önce wd-40 sonra mazotla zincir ve dişlileri temizledim,bir güzel yağladım cillop gibi oldu.

Bugün 40 km kadar sürdüm,piskletten ses çıkmıyor yahu,gır gır gır dizel gibi ötüyordu zincir ve dişliler,şimdi duyulmuyor bile,yağlamak iyiymiş :)

Soğuk ve aşırı rüzgara rağmen de PR manyağı yapmışım rotayı,enteresan :)

(link)

Geri