Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Ebubekir
maşayı değiştirmeyi düşünüyor musun :D

Scudo
@Eren Can Güldalı
Eren sorularını lıste halınde yazarsan daha kolay cevaplarım :D Bisikletı antrenman amaclı kullandıgım ,matara vs akseseuarları cıkardıgım ıcın masa degısıklıgıne su an ıcın gıtmeyı gereklı görmuyorum.Eger sen bısıkletı bızden habersız aldıysan ve masa degısıklıgıne gıdıp bisikletını hafıfletmek ıstıyorsan yurtdısından masa orneklerını atabılırım .Eger almadıysan da ikinci el Tıagra setlı karbon masalı bisikletlere yonelmenı tavsıye ederım.Ne kadar hafıf alabılırsen rampalarda o kadar faydasını gorursun .

@Ebubekir
yok daha almadım bende yurt dışından buldum 370 gr feedbackı iyi alınır diye düşündüm bi bak sende fiyatıda uygun :) ama tribanda karar kıldım ben alıp zamanla parçaların değiştiririm diye düşünüyorum

(link)

@Eren Can Güldalı
O zaman sana tavsıyem kesınlıkle ıkıncı ellere yonelmen .Sahsen sıfır aldım ama alıcak kişilere ıkıncı elını tavsıye edıyorum.Nedenı de ikinci ellerı 650 lıra cıvarına cok rahat bulunabılıyor.Guzel bir bakımla maksımum 700 lıraya almıs olursun.Kalıtelı bir masa alırsın cıkan jantları satıp yenı jant setı alsan 1000 lıraya 10 kılonun altına ıner bısıklet .

• Beğen
Tepkiler: invictustr
Bende triban 3 ile aranıza katildim. Ilk gun deneyimimden aklımda kalan sey totomun ağrısı oldu :) jelli tayt şart ; ) ben daha once bisiklet surmemisim onu anladım ; ) birde sizin kullandığınız önerdiğiniz tayt var mi?

@nejnej
Decathlon da 35 lira civarında uygun ürünler mevcut. Bende yeni kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum.

Arkadaslar merhaba, birsey sormak istiyorum istanbulda olupta bu bisikleti kullanan bircok arkadasimiz var. Bende suan salcano cs 27vs bulunmakta bisikletimle 500 700 km arasi birsey yaptim. Bisiklet yolu ne yazik ki yok, esenlerde ikamet ediyorum. Sehir bisikleti kullanirken bile yollarda sikinti yasiyorum sahil yoluna baglandigimda ise kaldiridan giderken sikinti cok fazla yasamiyorum fakat sorum su olucak tribanlarda istanbul yollarinda zorluk cekiyormusunuz? Tekerin inceliginden dolayı yerdeki cukurlardan alinan darbeleri alma konusunda. Salcano cs 27vs cok guzel bir bisiklet fakat agirligi fazla gelmeye basladi tribanlari gordukten sonra. Birde triban 5 mi 3 mu almaliyim. Avantajlari dez avantajlari konusunda yardimci olurmusunuz?

@Betül Ö.
triban 500 ü tercih etmelisiniz bence triban 3 ün birçok eksiği ve degistirilmesi gereken malzemesi var.. Ancak decathlon ile iletişime geçtim ve triban 500 ün Nisan ayında stoklarda olacağını söylediler.. Beklerim derseniz triban 500 almanızda fayda var..

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
@Betül Ö.
Bence fiyatına gore idare ederin üstünde bir bisiklet. İstanbul'da gider mi derseniz gayet iyi gidiyor. Ben katlanır da kullanıyorum. Ilk başlarken İstanbul yolları benimde kafamda da soru işaretiydi. Ancak tedirginliğim boş çıktı. Her ikisiylede keyifli ve güvenli seyrettiğimizi söyleyebilirim. Son olarak alır almaz mutlak değişiklik gerektirecek bir Parça sorunu olduğunu düşünmüyorum. Fakat gelişime acık bir bisiklet. Bende arkadaşları ilgi ile takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Maşayı Değiştirmek Bence Farz Olmuş Bir Maşaya 1900 Gr Çok Fazla... 300 Gram Civarı Karbon Bir Maşa İle 9 Kilo 300 Gr Civarına Düşürülebilir...

@Ahmet A. Atalay
Maşa değil, kadro 1900 gram. :)

@Berke K.

Pardon Karıştırmışım :D

Çelik Maşa :ssrtcbya: : 57cm Kadroda 1,101 gram

Ama Gene Bir Maşa İçin Çok Fazla 800 Gram Kar Elde Edilebilir

@Ebubekir

bu arada o yolladığım maşa hakkında ne düşünüyorsun ?

@EROL USLU

Sakincasi yoksa nasil buldugunuz ve fiyatini yazabilir misiniz? Ben de ariyorum bi triban 3/5 ama pek yok ikinci elde.

@Eren Can Güldalı Benım gozumde ''ÇÖP'' .Çakma masa .alınmasını asla kımseye tavsıye etmem .Uygun fıyatlı masa almak ıstıyorsan da Hylıx ın masalarına bakabılırsın. Google amca bulmanda yardımcı olucaktır ;)

• Beğen
Tepkiler: Demir C.
Bir site aracılığıyla shibndn.com reklam olmasın diye öyle yazdım. Triban 5 on masa ve arka bacaklar karbon full sora sistem 3*9 dur. 1000 TL ye aldım.temiz cikti

@Ebubekir
Ebubekir camurluklar geldimi.

Geri