Eren D.
Daimi Üye
- Tepki
- 151
- İsim
- Eren Demirbaş
- Bisiklet
- b'Twin
@erencaner Yumuşak, sert derken hissiyattan bahsediyorsunuz sanıyorum. Öncelikle tel gerginliğini ayarlayarak fren kollarını biraz yumuşatmanız halinde elleri rahatlatabilirsiniz, sert frenler kolları düz yolda da yapmakla beraber özellikl inişlerde elimi ağrıtıyordu. Öyle ki inişin sonunda ellerimin kaskatı kesildiğini hatırlıyorum (gidona sıkı sıkı tutunup frenleyince kaskatı kesildi parmaklar). Sorunuza gelince, ben pabuçların ömrünün kısa olmasından ve frenleme performansı açısından değiştirilmesi gerektiğini dile getirdim. Jantın inişlerde ısınması normal, o sesin neden kaynaklandığı hakkında kesin bir şey diyememekle beraber ısınmasından dolayı olabilir düşüncesindeyim. Ben pabuçları Kırmızı-Siyah Baradine'lerle değiştirdim, performansından memnunum. Uzun iniş yapma fırsatım olmadı (daha doğrusu oldu fakat jant ısısını kontrol etmek aklıma gelmedi) ama jantları üstünde gelen pabuçlar kadar ısıtmadığını büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim. Frenleme performansı faha iyi olduğu için kolları biraz daha yumuşak ayarladım, ağrı da yapmıyor artık uzun inişlerde