Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@erencaner Yumuşak, sert derken hissiyattan bahsediyorsunuz sanıyorum. Öncelikle tel gerginliğini ayarlayarak fren kollarını biraz yumuşatmanız halinde elleri rahatlatabilirsiniz, sert frenler kolları düz yolda da yapmakla beraber özellikl inişlerde elimi ağrıtıyordu. Öyle ki inişin sonunda ellerimin kaskatı kesildiğini hatırlıyorum (gidona sıkı sıkı tutunup frenleyince kaskatı kesildi parmaklar). Sorunuza gelince, ben pabuçların ömrünün kısa olmasından ve frenleme performansı açısından değiştirilmesi gerektiğini dile getirdim. Jantın inişlerde ısınması normal, o sesin neden kaynaklandığı hakkında kesin bir şey diyememekle beraber ısınmasından dolayı olabilir düşüncesindeyim. Ben pabuçları Kırmızı-Siyah Baradine'lerle değiştirdim, performansından memnunum. Uzun iniş yapma fırsatım olmadı (daha doğrusu oldu fakat jant ısısını kontrol etmek aklıma gelmedi) ama jantları üstünde gelen pabuçlar kadar ısıtmadığını büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim. Frenleme performansı faha iyi olduğu için kolları biraz daha yumuşak ayarladım, ağrı da yapmıyor artık uzun inişlerde :)

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Scudo
@Uptown Cyclist
171 arkadasiniza 48 kadro sorali nasil oldu? Gelince yazarsaniz sevinirim ben de soralidan almak istiyorum

1.71'e 48 çok ufak gelir diye tahmin ediyorum, iyice denemeden almayın derim :)

@Murat Ceyhan Yarın gideceğiz bakmaya.Buradan haber veririm size olup olmadığını :hhhhhh:

forumda 51 kadro satışa çıkmış,boyu uyan kaçırmasın,gidon bandını değiştirmeniz gerekebilir :)
Satılık - Bayandan btwin triban 3 - BisikletForum

Ayrıca 1300km'dir standart triban3 ü kullanıyorum,pedal,ruble ve lastik harici hiçbirşeyi değiştirmedim,frenlerden çok memnunum.
Saklıgöl,İznik,dahil sayısız rampa indim çıktım,hiç sıkıntı yaşamadım.

Sahibinden.com'da bisiklet ilanı var ancak,
  • Aykut

İyi geceler, acaba bisikletin resimlerini ne zaman paylaşacaksınız?
    23 Mayıs 2015
    01:03
  • Alper Demircan

Henüz fırsat bulamadım resim çekmek için ama, resimlik de bir durumu yok zaten.Yani sıfırı neyse bu da o , eklenen çıkarılan bir şey yok, bir kere lastik patladı onda da iç lastiği değiştirdim o kadar.
böyle dedi :)
(link)
bisiklet ilanı da bu. Kadıköy'de görülebilir demiş, isteyen baksın.
Kadro boyu 57

@Sinan Ş Bana pek güven vermemişti üsündeki frenler. V fren MTB'den geçtim ben yola, bir performans eksiği hissediyordum frenlerde. Ne kadar düzgün ayarlarsam ayarlayayım istediğim performansı alamadığım için değiştirdim pabuçları. Şu anki pabuçlarımla tekerleri kilitlemeden gayet güzel frenleme yapabiliyorum. Yoksa eski balatalar tutmuyor değil, bana güven vermiyordu :)

@Sinan Ş Valla hiç bilmiyorum ama öyle demesi güven vermedi bana. Ben aldım bisiklet İzmir'den çıktı yola geliyor :)

@Murat Ceyhan
daha yeni çıkmadımı o ürün? zaten var mağazalarda doğru ürünü anladıysam. :)

Herkese merhaba. Öncelikle şunu söylemek isterim, @Uptown Cyclist in sorduğu soruların kahramanı benim. :) Bugün decathlon'a uğradım mağazanın hemen önünde teşhir ürünü olarak bir triban 5 vardı. (2014 model olanlardan) Bisikletin kadrosu nasıl diye bakayım dedim ve 48 kadro bisiklette ayaktayken sadece iki parmak boşluk vardı arada. Zaten mağazalarda sadece 48 kadro kalmış. İki parmak çok mu büyük bir mesafedir yoksa uygun mudur?

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Osm-Boss
Ben de 170 boyundayim ayni boylardayiz , 48lik triban 5 ile baska bir 51 veya 55lik bisikleti deneyip hangisinin daha iyi oldugunu yazar misiniz ?

@Murat Ceyhan Şöyle söyleyeyim, ben bacaklarımın kısa olduğunu düşünüyorum o yüzden yöneltmiştim soruyu. Eğer fırsatım olursa inceler ve sizi haberdar ederim.

@İbrahim Yazıcıoğlu
Öncelikle hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldiniz.Ön farı da 5 Ocak Stadından sökmüşler herhalde :)

Geri