Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Murat Ceyhan Olmuyor diye biliyorum, biraz bakındım Google'da; kız arkadaşıyla beraber triban 3 kullanan birini buldum. Kızın kadro 51, benden çıkan parçayı onun bisiklete takamıyorum demiş.

(link)

Scudo
Arkadaşlar Merhaba. Bende Pazar gunu B'twin Triban 500 alarak aranıza katıldım.

Herkese iyi pedallamalar

Dosyalar

• triban500.jpeg
    triban500.jpeg
    136,7 KB · Okunma: 55
  • Beğen
Tepkiler: Sinan Ş ve 0geday
Evet onu aldım. Daha önce Yol bisikletinde pek tecrubem yoktu. Bakalım artık

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Silmarillia ben izmir decathlonda baktimda bu modelde bi triban 3 gormedim :) 51 kadro mu ? gidon kendiniz mi degistirdiniz? masa da farkli galiba normal triban 3 masalarina gore. Jantlari nerden ne kdra aldiniz biraz bilgi verir misiniz? Triban 3 alacagim ancak 2 aydir 51 kadro yukarısıni goremedim. Eger bulursam sizin ki gibi yapmayi dusunuyorum tam istedigim gibi bir triban 3 :)

@Silmarillia bisikleti ikinci el almış olacak. Çünkü bisikletin üzerinde bayağı değişiklikler var. Triban 3 böyle satılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@Uğur S. merhabalar oncelikle foruma yeni katildim. 1500 tlye kdr butcem var ancak bibturlu istedigim yol bisikletini bulamadim. Triban 3 almaya karar verdim ilk bisikletim icin. ( daha once bakkal bisikleti diye tabir edilenlerden vardi) 1.80 boyum var 57 kadro almayi dusunuyorum ama bulamiyorum bi turlu. Tavsiyeleriniz var midir acaba

Triban 3 iyidir. Giriş seviyesi bisiklet diye küçümsenmesin, amatör yarışlara bile katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
Bisiklete yeni Başlangıç yapacagim. Ancak hem sitesinde hemde izmir decathlon magazasinda 57 kadro bulamiyorum. sadece 1 kerelige mahsus mu geliyor yoksa siparis uzerine mi getiriyorlar

Bu soruya Decathlon cevap vermeli aslında. Mağazayı arayıp sorsanız daha iyi olur.

• Beğen
@supersonıc
Üretimi durdu triban 3 yerine başka model çıktı bu nedenle elde kalan son sıfırlar satılıyor. Sizin boyunuza uygun kadroda yok. O nedenle 2. Ele yönelmeniz lazım

Arastiricam bakicam 2 el kaliteli guzel eski t5 sora yada t3 uygun bulursam alicam. Olmadi aklimda 1600 tl ye scott speedster60 2014 modeli var ona bakicam. Onunda donanim cok zayif bilemiyorum ne yapicam.

@supersonıc
decatlonun sitesinde triban 500'un yorumlarında bir arkadas 57 cm kadro olmadığından yakınmış. cevap da su sekilde gelmiş.
"Merhaba Cihat Bey,

Öncelikle (link) ürünümüzle alakalı olarak yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Yorumlarınız aracılığıyla sizi ve diğer ziyaretçilerimizi bu modelin ve genel olarak yol bisikletlerimizin stokları hakkında bilgilendirmek isterim. Maalesef ki uzun bir süre boyunca çeşitli sebeplerden ötürü yol bisikleti modellerimizde stok problemi yaşadık. Triban 500 yol bisikleti modelimizde da bundan sonra diğer kadro boylarında stoğumuz bulunmayacaktır.

Yeni (link)mizin mayıs ayı itibariyle stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Umuyoruz ki yeni yol bisikleti modellerimiz ile bu eksikliğimizi bir nebze olsun giderebilir, siz değerli bisiklet severleri yeni modellerimiz ile memnun edebiliriz.

Şimdiden anlayışınız için teşekkür eder, keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.

Saygılarımla,

Emrah ERAYDIN
Web Marketer - Btwin
DECATHLON"

Sanırım aynı durum triban 3 için de gecerli yazdıklarına bakacak olursak. Ya ikinci el ya da baska bir modele yonelmeniz gerekecek sanırım.

• Beğen
Arkadaşlar bu modellerde 11'li ruble deneyeniniz oldu mu? Kendime karbon bir kadro bulana kadar aldığım 105 setin 11'li rublesini taksam sığar mı rear spacing denilen boşluğa?

• Beğen
@Odabasi evt denk gelmistim bu yoruma. Decathlon eskiye gore artik pek umursamiyor. Gidip gordugum yeni triban 500 un microsifth donanimli ve celik masa olup 1650 tl gibi bir fiyat olmasida beni cok şaşırttı. Daha iyi modeller getirmesi gerekirken dahada kotuye gidiyorlar

• Beğen
@supersonıc
Bisikleti 2. El aldım. Ama 0 a yakın bir bisiklet çizik bile yok. Maşayı Ritchey ile değiştirmişler, jant ve ruble de değişmiş. Taş gibi bisiklet olmuş, ayrıca eski maşayıda yolladı aldığım kişi hiç kullanmamış bile o maşayı :) 700 tl'ye aldım.

Birde vites geçişleri muazzam ben çok beğendim salcano sora'dan bana göre daha iyi geldi. Acaba benim olduğu için mi böyle geliyor onu bilmiyorum:) ve lastik patlama olayı doğru basınç ile daha da zorlaşıyor. Taşları zaten bu basınçla fırlatıp atıyor lastik.

Buna ek olarak yokuş çıkmak gerçekten çok çok kolaymış :)

Geri