Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@ahmetözkan O ses göbekten değil pedallardan geliyor. Pedalları sök, yuvalarını temizle, geri takarken iyice sık, ses geçecek.

25mm lastik kullanan varmı? 25mm GP 4000 SII kullanıyorum, iç lastik alıcam fakat jantlar 30mm profilli olduğu için sibobun uzun olması lazım. Buradaki bisikletçilerde yok, sadece birinde var o da 20 liraya satıyor. İnternetten 10 lira civarına nerden alabilirim, varmı tavsiyesi olan?

Scudo
Merhaba Arkadaşlar,bu 2 hafta içerisinde en fazla 1500 liraya yol bisikleti almayı düşünüyorum.
(link) almalı mıyım yoksa başka bir markanın bisikletini mi alayım ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Eren D. dediğinizi uyguladım gerçekten ses kesildi bende kormaya başlamıştım masraf çıkacak diye.

Triban 300 kullanıcalarına birde sorum olacak en fazla kaç km sürate çıktınız benim en fazla hızım 74 km/h korku oluyor acaba bisiklete birşeyler olurda kaza yaparım diye lastikler dayanır mı acaba aşırı sürate

• Beğen
72 km/h sürate çıktım ancak forumdaki kaza haberlerini okudukça içim ürperiyor ve gereksiz bir tutku olduğunu düşünüyorum.:islik: Lastik konusunda ise Hutchinson lastikler asfalt zeminde iyi bir kavramaya sahip olduğu için bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Yine de dikkat etmek gerekir.:harika:

merhaba,
sormak istediğim sorular var, öncelikle boyum 169 ve bacak içi ölçüsüde 71-72cm. bu ölçülerde sizce hangi boy triban almalıyım?
ikinci olarak. bu boydaki tribanlar 26" jant boyutunda sanırım. bu bir sorunmudur, yoksa baska bir markanın 28" jant olçülü olanınımı tercih etmeliyim.
yardım lütfen

yeni jant ve lastik almayı düşünüyorum öneriniz warmı 500 +100 maksimum

Jantları r501 ile değiştirdim ben . Ben de kış sezonu için lastik arayışı içindeyim f/p olarak ne önerirsiniz nereden almak mantıklıdır ?

Yaklasik 2 aydir masa,headset,spacerlerin ayri ayri gelmesini bekledikten sonra.bugun eskisiyle degistirme.islemine.basladim ancak masa borusu yine 4 cm kadar uzun geldi:( gidip kestirmem lazim yaa.
Sadece karbon spacerli hali asagida.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/615ab252d50d6cc954e2aac4f76da1c3.jpg

• Beğen
@Samet Arslan
Sorma Samet,bir arkadas delta kesiyor dedi,baska yer bulamazsam orda kestircem,riske atamam,zaten cin mali,keserken dagilmasin sonra :))

• Beğen
@Samet Arslan
Kendi kesenler oluyor ince testereyle de.
riske atamam,mengene de yok ztn,yamuk kesmim.sonra

@Sinan Ş muhtemelen götürdüğünüz serviste de sizden çok daha tecrübeli biri olmayacak. Ayrıca olabilecek bozulmalara da garanti vermeyeceklerdir. Ben kendim kesmiştim karbon maşamı, hem benim şaft borum da karbondu. Sizin şaft borunuz karbon mu alüminyum mu?

Nasıl yaptığıma gelirsek;

ölçüyü iki kez kontrol edip işaretledikten sonra kesilecek yere elektrik bandı sardım, tekrar iki kez ölçüp yeni hiç kullanılmamış bir demir testeresi ile yavaşça kestim. Maşayı düz olarak bir sehpaya bastırırsanız mengeneye gerek yok hiç kıpırdamıyor. Keserken zorlanılmıyor. Tamamen kestikten sonra kesilen yere japon yapıştırıcısı sürüp olası bir liflerinden ayrılma sorununa önceden müdahale ettim.

İster siz ister başkası kessin mutlaka yavaş hareket edin, kesilecek yeri bantlayıp kesin, kesilen yere yapıştırıcı sürüp liflerin ayrılmasını önleyin.

Ve son olarak bence kendiniz yapın hiçbir bisikletçinin olabilecek bir sorunda sorumluluk alacağına inanmıyorum. bu çin malı bu yüzden ben tazmin etmem diyeceklerdir kendi hataları olsa bile. En azından siz başka herkesten daha özenle ve doğru yaparsınız, emin olun zor değil.

En son not: Karbon maşa çektirmesi aldınız mı? Karbon maşalara diğer maşa çiçekleri kullanılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Geri