Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@emrev tesekkür ederim :) tavsiye edebiliceğiniz birşey var mı?? Birde grup süren arkadaşlar var ise katılmak isterim.. İstanbul

@emrev Teşekkür ederim :) süren arkadaşlar var mı bir grubu olan sürekli ?

Scudo
Arkadaşlar btwin triban 300 kullanıcısıyım 2 aydır şu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ama bugün orta göbekten sesler gelmeye başladı her pedal çevirişimde tık tık diye ses geliyor duruyorum elimle kontrol ediyorum yok biniyorum pedala yükleniyorum ses başlıyor. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu? Sizce sorun nedir?

@Uğur S. Merhaba hocam triban 5 ile katıldım aranıza grubunuz mevcut mu katılmak isterim

Merhaba 110 kiloyum fakat crosfit ve ağırlık sporlarıyla uğraşıyorum ayrıca spining falanda yaptım bi dönem yani kondisyonum var fakat acaba mesela triban 3 beni taşıyabilirmi taşısada sürekli akor bozulurmu yoksa yol bisikleti yerine şehir mi seçmeliyim

@Alperenyuruk Bugün benim triban 3 ü 120 kilo bir arkadaşım kullandı hiçde birşey olmadı çok memmun kaldı hatta sürüşü falan rahat dedi

@Alperenyuruk
Xl alıcaksın o zaman bende 83um öylre yaptım

triban 540 fb niye getirmiyorlar acaba bi araştıran var mı? yoksa sürekli ikinci üçüncü sınıf modellere fit olduğumuzdan mı?

500 sterlincik gelse herkes alır koşa koşa

@Alperenyuruk valla hocam ben internetten aldım suan mağaza larda var mı bilmiyorum ben satmayı düşünüyorum çünkü uzun Turlara gitmek istiyorum yoksa fiyata göre performansı iyi bir bisiklet

Triban 500 ü alali yaklasik bir buçuk ay oldu orta vitesi 2 den 1 attırınca tık diye fazla bi ses geliyor biliyorsunuzdur kadroyada cok sert carpıyor bi zarari olurmu acaba birde arka vites arttırıcı küçük tümseklerde bile çok sallanıp sanki bisikletten bişey yere dusmuş gibi ses çikartiyor acaba onu sıkıp sertle§tirme gibi bir durum varmi ?

Geri