Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Ebubekir
Bir süre daha kullanırım bu seleyi hemen almak istemiyorum. Ama değişeceğim zaman 100 tl ayırabilirim diye düşünüyorum. Beyaz yoğunluğu şu anki sele kadar olsa yeterli olur ama daha az beyaz olan alamam. :D

Scudo
Dün çengelköyde lastik yanakları kırmızı bir triban 3 gördüm. Saat 12 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Acelem vardı tanışma fırsatım da olmadı. Forumdan biri miydi acaba? :)

Sen değildin sanırım ya benzetemedim sana. Karakolun oralarda durmuşlar konuşuyorlardı kaldırımda 2 kişi :) Sen miydin yoksa?

Sevgili triban 3 kullanan arkadaşlar sizlere birkaç sorum var :)
Jantlar hakkında birçok kişiden şikayet duydum genel olarak böyle bir sıkıntı var mı ?
Jantlar idare eder diyelim ama bagaj takıp hafif bir yükle bizi idare edecek kapasite var midir ? en çok bunu merak ediyorum . bu bisikletle tura çıkanları gördüm fakat orjinal haliyle mi çıktılar bilemiyorum .
Son olarak decathlon da satılan btwin port bagaj ve çanta sıkıntı yaratmaz bu bisiklette di mi. Ona göre kendi bisikletimi satarken bagaj ve çantayi satmamayi düşüncem .
Cevaplar için şimdiden teşekkürler 1-2 haftaya aranıza katılabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Biri jantlar sorunlu mu dedi :)
Freehub ın bu pazar bozulduğunu farkettim, tamir edip yola çıkayım dedim daha kötü oldu ve pazar turumu yapamadım, neyse vardır bir hayır.
Sonuç olarak sevemediğim bu btwin allround jant setine veda etme vakti geldi, Fc3 için jant seti tavsiyelerinize açığım arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@taskin Abı .Butcenızı belırtmenız yeterlı :) Nasıl bır jant modeli dusunuyorsun abı :) Profıllı mı? Hafıf mı ?Akıcı mı?Saglam mı?

• Beğen
Tepkiler: taskin
@taskin
Hocam siz fc3 ü yeni almamış mıydınız?

@Ebubekir fiyat seviyesi olarak aklımda bir rakam yok ama tiagra seviyesinde bir bisiklete çok üst seviye bir sete gerek yok diye düşünüyorum. Zonda'nın altında rs11'in üstünde seviyeler olabilir diye düşünüyorum, yani kafam karışık, tek emin olduğum konu sesli bir göbeği olmasının hoşuma gideceği :)
@Onur Ali İmren Zaman çabuk geçiyor 2013 Aralık ayında almıştım :) Bir kaç bin km yapmışımdır o tarihten bugüne...

@taskin

hayır çünkü biri forumda almıştı da,ben siz sanıyordum. Dedim nasıl bozulur. tabi bozulur ama dekatlon önem verir müşteri memnuniyetine.. iyi günlerde pedallayın

@Onur Ali İmren
Decathlon'u aradım, ilgilendiler, getirin sorunu çözeriz dediler, ama avrupa yakasına geçmeye üşendim+jant setini değiştirmek için bahane arıyordum, bahaneyi buldum :)

@taskin Abı Zondanın fıyatı Wıggleda 322 dolar olarak gecıyor.Buna gore ust sevıyeden alt seyıye dogru modellerı fıyatlarına gore lıstelıyorum :)

Fulcrum Racing Quattro : (link)
Campagnolo Scırocco : (link)
Shımano RS31: (link)
Fulcrum Racing 7 : (link)
Campagnolo Khamsın : (link)

@Ebubekir

Ebubekir inceliyorum hepsini, mavic ler için ne düşünüyorsun? Kysrium equip fazla mı olur fc 3 için, aksium nasıl olur acaba :) kafam çok karışık yaa :)

@taskin Abı kadronuz karbon oldugu ıcın fazla gelmez,vıtes sıstemınız de pek sırıtmaz . :D
Mavıc Cosmıc Elıte S de fena gozukmuyor.İstersenız onu da bır ınceleyın abı :)
(link)
Fakat en net bılgı yıne kullanıcı yorumlarını almakla olur.
Örneğin, Fulcrum Quattroları forumdan Murat B. abi kullanıyor. Scıroccoları Alı Demır abım kullanıyor. Kadir Eskıcı de jantının bırınde Cosmıc Elıte S kullanıyordu galıba.İstersenız onlarla ozelden ırtıbata gecın . :krnz:

• Beğen
Tepkiler: taskin
Merhabalar, Çin'de yaşıyorum ve giant, merida gibi markalarda beden bulamadığım için triban 3'ü araştırmaya başladım. boyum 178, bacak boyum 81-82 acaba hangi kadro boyu bana uygun gelir?

@BerkSimsek Size tavsıyem ; gelmeden alumınyum kadrolu,105 setlı bır bisikleti uygun fıyata bulursanız alın. 54 Kadro alırsanız rampalarda ve bisiklete hakımıyet konusunda daha rahat olur. ;)

@Ebubekir

beden bulamıyorum maalesef xs'dan üstü yok:(

@BerkSimsek berk ben nisanda 5 günlüğüne çine geleceğim. orda giantlar meridalar kaç tl oluyor. türkiye fiyatlarına göre indirim var mı?

Geri