Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

(link)

Decathlon fransa. Modellere gel :uzgnm:

Scudo
@Samet Arslan yokuşları 60-70 kilo ve altı ayakta daha rahat çıkarken üstü kilolar oturarak daha rhat ediyor. Vücut ağırlığı ve dengesiyle alakalı bir durum. Ben mesela yokuşa varmadan biraz hızlanıp ön en büyük dişlide arkayı ortalarda abanıyorum. Belli bir tempoda hız kesmeden ayakta ama tam olarak sırt ve vücut yere paralel eğilip çıkıyorum. Yoruyor ama bir süre kesilmeden çıkıyorum. Çok uzun olmadıkça vites küçültmüyorum. Ama kadans daha önemli sanırım bu konuda. Daha bilgili arkadaşlar yazarsa daha iyi olur sanırım

Ben 127 kilodan 89 kiloya düştüm sonra 92 kilo oldum hala öyleyim. Şöyle söyleyeyim kilo inanılmaz fark yaratıyor. Yokuş tırmanışlarında gerek kalmadıkça (%8-10 eğim yaklaşık) 2-4 ün altına inmiyorum. Ayağa kalkmıyorum. Zaten bir süre zorlandıktan sonra kısa mesafe dik yokuşlarda dahi zorlanmadan vites düşürmeden tırmanılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@lealtad Kadans olayı önemlidir bence de diğer konularda da çok söylenmişti. Alışmam lazım biraz da, havaların ısınmasını bekliyorum. 3-4 günde bir çıkıyorum genelde. Bakalım.

@M.Gökhan BİROL Triban 300'ler 400 €'dan satılıyorsa buraya gelmesi 1500 TL falan olacak sanırım. Bu durumda fiyat avantajını da kaybeder bence ki ben Triban 3ü geçtiğimiz ekimde 900 TL'ye almıştım.

@Fırat Çetin 80 kiloya falan insem çok güzel olacak aslında 3-4 senedir 13-15 kilo fazlayla yaşıyorum. Resmen hamallık :)

Bir de aklıma takılan bir şey var. Şu hood lastiklerinin dış tarafları sizde de açık mı duruyor? Bir de kolun gidon sargısı şu bağlantının üstünden geçmesi gerekmiyor mu :)

Dosyalar

• 20150311_183117.jpg
    20150311_183117.jpg
    61 KB · Okunma: 68
  • 20150311_183223.jpg
    20150311_183223.jpg
    41,9 KB · Okunma: 58
  • Beğen
Tepkiler: lealtad
Arkadaslar triban 5 - 3 satmak veya takasa girmek isteyen varsa gorusebiliriz. Boyum 178, 57 kadro uygun olur diye düşünüyorum.

@Buğra Otaklı
Kadro boyuda belirtirsen ilgilenecek arkadaşlar daha net geri dönüş yaparlar

@Samet Arslan Trıbanın arka aktarıcısı uzun bacak oldugu ıcın bisikletındeki 12 ,25 oranı 28 e hatta 32 rubleye kadar yukseltebılırsın. ;)

(link)

• Beğen
@Ebubekir Hood işine ne diyorsun peki? Sende de aynı mı durum? Aynı mıydı ya da :)

bugün mall of İstanbul da yeni sezon bisikletleri sordum. ne zaman geleceğini bilmiyor ve biz sadece triban 300 alacağız dedi. ama türkiyeye gelecek bisikletlere bilgisayardan baktı. alur 700 gelecek fiyat 3000 tl. fit 700 vardı galiba 3700 tl gibi birşeydi. triban 500 1499 tl olacak. triban 520 diye ilginç bir model vardı 1170 tl idi galiba. yani bu yıl çeşitlilik olacak gibi.

@Samet Arslan Gıdon bandı muhtemelen fabrıka cıkıslı o sekılde sarılıyor.Eğer ellerını rahatsız edıyorsa tekrardan dogru sekılde sarabılırsın . ;)
Gıdon bandını bır kac sefer degıstırdıgım için kesın yorum yapamayacagım. Bisikletı de evde bakıma aldıgım ıcın sargılı bandı bıle yok . :(

14.Mar.2015 14.29.15.jpg

@mergin Fıt 700 u ılk kez sızden duymus olabılırım. Mach'le karıstırmıs olabılır mısınız?
Bahsettıgınız 520 modelı de bu ;)
(link)

Trıban 500 un farklı renklısı olması dısında cokta buyuk bır farkı oldugu soylenemez.Fakat karbon masalı ve Sora setlı bır bisiklet ıcın fıyatının cazıp oldugu soylenebılır. :)

hd_ca78495df8d44db786bcd4eba8e7dbba.jpg

@Ebubekir mach 700 evet. ama adı farklı yazıyordu. yani bisiklet oydu ama fit 700 yazıyordu galiba.

Çengelköy'den 1 adet triban 300 kullanıcısı aranıza katıldı =) Daha sürmek nasip olmadı bugün olmadı yarın kesin çıkıp bir turlarım galiba =)

@Oguz G. Çengelköyde 3 triban'lı olduk. Kalabalıklaşıyoruz. Hoş geldin bu arada :)

@Ebubekir Aslında cevap istediğim şey bantın sarımı değil de hoodların dış kısımdaki açıklıkları. Gidon bandı sarılı haldeyken dış kısımlarda yarım santim kadar bir açıklık var...

Bu arada Triban 3 almamış olsaydım 520 alabilirdim 1170 fiyatı çok iyiymiş gerçekten de Triban 500 1500 TL iken 520'nin 1170 lira olması ilginç değil mi? :)

@lealtad Profil fotoğrafındaki forma güzelmiş. :)

• Beğen
@Samet Arslan teşekkürler:) Ve katılıyorum 520 olsa o alınabilirmiş:harika:

arkadaşlar triban 3 le triban 5 in jantlar ve lastikler aynı mı?

Geri