Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Snorlax
Yok bir arkadaşım satıyor şans tamamen. Bulmak imkansız ötesi gibi artık :D

Scudo
Aynen iyi denk gelmiş bakalım olursa bende başka şehirden alacağım:D

@Snorlax
Başka şehir mi. İkinci el mi

Decathlon'a yeni model triban 5 gelmiş ama hem eskisinden daha dandik grupsetli ve maşalı hem daha ağır ve daha pahalı.

Eski olarak sadece triban 5in 48 cmlik versiyonu kalmış, boyum 170 sizce küçük gelir mi? Yoksa triban 3 alıcam onu da istemiyordum hayalimde hep triban 5 vardı.

Neden daha dandiğini yaparlar ki anlayamadım, birazcık ikinci eli kovalayayım en iyisi :uzgnm:

@Murat Ceyhan sana 48 ufak gelir 51 daha iyi olur. 48 de dizler ve duruş sorun olur. 51 almalısın bence. Bende 170 civarıyım 51 kullanmıştım ve memnundum. İkinci el 51 var bi tanıdık da ayrıca, özelden ulaşabilirsin

Honda'nın yeni kasa Civicte yaptığı gibi olmuş bu. Eski kasa Elegancelar kıymete bindi. Burdada triban5in ağırlığı ve fiyatından dolayı eski kasa triban 3 ler rağbet görecek gibi duruyor :p

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Silmarillia
İkinci el başka şehirden alacağım olursa

arkadaşlar ilk mesajım (foruma hayirli olsun :)),

şehir içinde ikinci el bir şehir bisikleti kullanıyorum aluminyum frame'li fakat şu sıralar inanılmaz derecede kafayı uzun yol bisikletlerine taktım. atlayıp çevre şehirlere gidip gelmek istiyorum günde 100 km (toplam).

triban 3 kırmızı bakınıyorum ikinci el olarak ama 60 çerçeve bulmak imkansız malesef. beyaz olanı ise decathlon'da seri sonu indiriminde (340 Euro). Gidip de alayım mı beyazının 60 kadrosunu yoksa acele etmeyeyim mi? Alırsam, direk şunu değiştir diyeceğiniz bir yeri var mı? (böylece kullanılmayan parçaları satmak mümkün olabilir belki?).

Bir de triban 500 var mesela yeni olarak, özellikler de tamamen aynı ama 400 Euro. Hele eski Triban 3 kırmızıya eşdeğer olan 500'ün fiyatı 500 Euro'larda. Aralarında ağırlık olarak da fark yok, bu fiyat farkı neden ki?

şu an kullandığım şehir bisikletimin lastikleri 32c, şehir içinde bunu kullanacağım. 23c slick'lere alışmam çok zor olacak eminim, geçen decathlon'da baktığımda bu tekerleklerin üstünde nasıl duruyorlar diye soruyordum kendime.

Özet: Triban 3 beyaz, 11 kilo civarı olacak 60 frame, 340 Euro. alayım mı?

(link)

@icetin Sanırım İtalya'dasınız, bütçenizi biraz daha zorlayıp bir araştırma yapmanızı öneririm çok daha iyi bisikletler bulabilirsiniz belki de acele karar vermeyin derim :)

@taner07 merhaba, evet italya'dayim. ornek verebileceginiz marka ve modeller var midir? turkiye'de daha ucuz yerli uretimler var fakat italya'dakiler yerli de olsa zaten dunyaca bilindik oldugundan dolayi pahalilar. yorumlarda triban'i cok ovmusler italyan forumlarinda da (cok mukemmel oldugundan degil ama o fiyata mukemmel otesi oldugundan).

@icetin ben pek hakim değilim, bisiklet seçimi diye forumda arama yaptığınızda çıkan konulara, İtalya'da olduğunuzu ve bütçenizle birlikte yol bisikleti almak istediğinizi söylerseniz arkadaşlar size yardımcı olacaktır :)

@icetin eğer triban 3 alırsanız yapacağınız ilk harcama fren pabuçlarını değiştirmek, kenarda para varsa da SPD'ye geçmek olsun. Bana göre aciliyeti olanlar bunlar, diğerleri zamanla alınabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: icetin
@Eren D. ben alır almaz arka frenin çok yumusak ön frenin daha sert oldugunu fark ettim. geçenlerde dik bir yokuştan aşağı iniyorum. Ön frene basa basa iniyorum bi süre sonra ses çıkmaya basladı pıs pıs diye normalde hiç ses çıkmazdı. baktım jantlar cok ısınmış bir de çok iyi tutmadı gibi. bunlar fren papuclarının kötü olmasından mı kaynaklanıyor?

Benimde artık bir triban3 üm var en kırmızısından en karbon maşalısından forumdan bayram abiden aldım bugün :)

Arkadaşlar buradan da sorayım istedim.Triban 500'de Microshift olduğunu söyleyenler var ve çelik maşa olduğunu bile okudum bir yerde.Ancak Decathlon sitesin'de Shimano sora ve karbon maşa görünüyor.Birisi bilgi verirse çok sevinirim

@Uptown Cyclist

Yeni triban 500ler öyle , eskileri soralı.
decathlonda yenisi 1650 eskisi 1450 lira.Eskisinden sadece 48cm kadro kaldı.Eskileri daha iyi

@Murat Ceyhan Yarın gidip bakacağız.Eskisi umarız olur.Arkadaş 171 pek sanmıyoruz uyacağını ama deneyeceğiz yine de.Olursa alacağız hemen

bence 2. el bak boşuna gitme forum istanbulda sadece 47cm lik kalmış haberin olsun

@0geday Bana değil arkadaş'a alacağız ve çok uzun bir süre kullanacak.Yani sıfır alıp eskitmek istiyor.İkinci el hiçbir şekilde düşünmüyor

o zaman mecburen triban 500 alıcaksınz malesef ben kadro sordum 51 ve aşşası var eyer alırsanızda unutmayn jantı 27.5 geliyor 28 değil

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri