Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Hocam cogunluk sehir ici kullanicam ama malum kaldirimlar patika yollar her yerde mevcut dikkatli bi kullanici degilim birde 20 30 km lik yakin dogal turistik yerlere gitme gibi bi dusuncem var mtb kadrolu bir bisiklet iyi olur ng650 alsamda ileride lastiklerini degistirebilirim 60 70 lira gibi maliyetle kurtarilabilir arkadasimda mosso alma ng650 al diyor bisaninda donanimi cok iyi suntour masa acera full vites takimi var ama kullananlara sor kesinlikle diyor napcam bilemedim benim gonlum mosso 1521 de arkadasin tavsiyesi ng650 donanima bakarsak bisan 2 sinden de uzak ara onde ve en uygun fiyatlisi cok zor secim yapmak zorr:)

Scudo
@Typre256 yanlış konuda yazıyorsunuz bisiklet seçimi diye aratıp o konularda cevap bulabilirsiniz :)

@taner07 hocam haklisinizda bir de btwinciler olarak sizlerin goruslerini almak istedim :)

Boyum 1.67 bacak boyum 79 cm normalde bana 54 kadro lazım ama 51 kadro alsam bana ne dezavantajı olur yada kesinlikle almamalı mıyım sonuçta daha yaşım 17 buyum uzayacak illa.

Umarım yeni sezonlar seçim sonrası dolar kuru artışı ve ülke içi faizlere yakalanmadan bir an önce gelir de biz de gider bir triban alırız artik :)

@Uğur Recep AKGÜL fikir edinmem için çok iyi olur. Tesekkur ederim. Denemek isterim. Gelebilirim problem değil. 57 kadro yok sitede mağazalarda bulabilir miyim bilemiyorum :(

Arkadaşlar,bugün bisikletimi tamamlamış bulunmaktayım.Decathlondan;sünger elcik(çok rahat tavsiye ederim),bir adet daha elite customrace matara kafesi ve Btwin Rockrider barend aldım ve şimdi ki hali harika oldu :)
İlk ve son hali;
SAM_0880.JPG SAM_0886.JPG SAM_0903.JPG SAM_0905.JPG SAM_0908.JPG SAM_0910.JPG SAM_0912.JPG SAM_0914.JPG

@supersonıc
Aaa... Evet,gidonu kestim sayılır :D
Maliyeti Rockrider gidon 60 Tl+Shimano acera 8x3 fren ve vites kolları 70 Tl+Btwin sünger elcik 19 Tl+Btwin Rockrider barend 40 Tl+ilk önce alyanlı elcik almıştım oda 20 Tl (barend takarken elciği barendin genişliğine göre kesmek gerekiyor onu kesmek istemediğim için sünger elcik aldım iyikide almışım çok rahat :) )+Beyaz renk fren ve vites kabloları 25 Tl=234 Tlye mal oldu tabi çıkan gidonu ve kolları 220 Tlye sattım :)

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
@supersonıc
Çok teşekkürler,çok sağol dostum.Bende okadar ettiğini bilmiyordum sadece kolları 120 dolar yurttışında burdan bakabilirsin (link)

• Beğen
Arkadaslar bende araniza katildim triban500 ile :) tavsiyeleriniz nelerdir yapmam gerekenler? almam gerekenler ? Kullanmam gerkenler? Yazarsaniz cok mutlu olurum :) daha disariya cikip surmedim :)20150607_120120.jpg 20150607_115951.jpg

bide bu triban 500 lere arkaya bagaj takiliyor mu ? Sele borusuna takilandan degil sabitlenen bagajdan bahsediyorum. Arka masada Frenlerin orda ve rublenin orda 2 ser delik var. Ancak rublenin ordaki rubleyle cok bitisik bi kac mm fark var. Yani bi civata felan girmesi imkansiz anlamadim bi turlu. Delik fotoda gozukuyor. Kablo yanindan geciyor.

@supersonıc Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim...
Bence ilk önce iki adet bu suluk kafesinden (link) ve bu suluktan (link) sonrada Btwin count 8 hız saati alsan çok güzel olur ;)

• Beğen
Bagaj deliği var bizim aletlerde, yalnız fren bacağının kablosu bir parçayı takmamıza engel oluyor. Resim bulursam eklerim onun da çözümü var.

EDIT: Bulamadım :D Yabancı forumarda genel olarak Tortec Ultralight modelini kullanıyorlar. Sıkıntı yok gibi gözüküyor

(link)

@supersonıc
bisikletiniz hayırlı olsun Çok güzel görünüyor. Bence km saati ve Baradine Pabuç tavsiyemdir.Aliexpress üzerinden ucuza matara kafesi alabilirsiniz

Geri