Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Deniz Duman
aynen triban 300 500 bunlarda biraz daha konfor amaçlı duruşun dik olduğunu duymuştum, acaba şunu düşünüyorum ilk gün decathlondan aldık bisikleti bir gün bindik ve geri gittik dedikki bu kadro boyu bana uymuyor değişim yaparlar mı acaba ?

Scudo
@kutlucan Ben triban 520 aldım 19 mayısta. Bisiklet sık sık arıza yaptı. Pedalı ikinci gün değişti. Ikinci sürüşümde arka jant ayarı bozuldu. Önden gidondan ses geliyodu bu kendi kendine geçti.Arka vites ayarı kendi kendine bozuldu. Nu sıkıntıları düşünerek iade edip sıkıntısız bir bisiklet talep ettim. Henüz bir cevap vermedi. Bu sıkıntıların bisikletin sağlamlığı ile alakası yok. Teknik servis kötü. Ayarları tam yapılmadığı için oluyor. Kaymak asvaltta toplamda 40km yolda oldu bunlar. 2 tane cevap yazdılar internetten değerlendiriyoruz diye ama ümidim yok. En fazla tutar kadar hefiye ceki verirler. 54 kadroda ellerinde kalmamıştı. Değiştirelim derlerse bir üst seri olan alur modelini alım ama zannetmiyorum. Sorunların teknik servis alakalı olduğu için bakım yapalım derler muhtemelen. Ama cevap vermediler malesef.2 cevap geldi değerlendiriyoruz diye ama ses yok anlıyacağın. Hassas bisiklet yol bisikletleri velhasıl. Dışarda iyi bakım yapan bir bisikletçinin gülerek yapacağı sorunlar ama sundu bisiklet 70 tl istedi. Eee birde bisikletin garantisi olması için bakımların delatlonda yapılmadı gerekiyorki bu servisle bu iş olmaz. Izmir için konuşuyorum. Garanti dışı kalmasını istemediğimden bayındırdan izmire taşı dur anlıyacağı. 1 tane görevli tecrubeli orada oda bana denk gelmedi. Onu denk getirirsem sıkintı kalmaz. Iade işi biraz zor. Kulağının üstüne yatıyorlar anlıyacağın. Ben denemek için iade edeyim dedim yoksa bisiklet sıkıntısı kaliteli bir serviste halledilir dediğim gibi. Iyi günlet

@Deniz Duman hocam ben ankaradayım burdakiler biraz daha biliyor gibi şehrimde 3 tane decathlon var bu yuzden bir rekabet veya benim adıma daha iyi olur mu bilmiyorum bu durum, ama işte dediğim gibi ordaki bisikletci arkadaşla konuştum hemen sipariş verelim falan dedi ama bakım konusunda biraz bizimde oğrenip yapmamız lazım bir de bir vidanın sıkıldıgını anlamazlar dimi yani garanti dışı kalmaz sanırım güvendiğiniz bir bisikletciye durumu açıklayıp ayarlarını yaptırın derim ben

#Şunu özellikle sormam lazım dediğinize gore ürün yani aldıgınız bisiklet ayıplı değil dimi sonuç olarak ayarları yapma konusunda biraz yalnız kaldınız yani?-bende cuma gunu alıcam da sizi bu yuzden ugrastırıyorum kusura bakmayın hocam :)

@kutlucan hayır az önce jant ayarını yaptırdım. Saat gibi çalışıyor. Hava cok rüzgarlı çok binmedim toz toprak çok. Çok akıcı yokuş aşağı oldumu eller frende hep:)

@kutlucan profesyonel bakım ekibi değiller. Örneğin jant ayarı hassas bir ayar. Tel tansiyonu iyi olmazsa hemen bozulur. Decatlon ekibi jantı sökmeden frene bakarak ayarlıyor. Onu ben zaten yapıyorum. Tas tamam olması için jantın sökülmesi tellerin tek tek kontrol edilesi gerekir. Tel tansiyonunu ölçen bir alet var. Ama dekatlonda görmedim. Bu şekil yaptıkları ayarlar çok dikiş tutmaz. İnsan bi dolu para verince bekliyo be bunları. Teker sökülmeden yol bisikletinin jant ayarını yapmak sanayi ustalarının işi ki bu yönüyle sanayi ustaları kadar iyi değiller. Belki daha iyisi vardır ama ben ona denk gelmedim işte. Tecrübeli bir ustaya götürcem bisikleti. Yer bakıyorum. Idareten jant ayarı oldu ama hassas ayar istiyor. Sekme var cok hafif onun alınması lazım. Süratli giderken daha belli eder bu tür ayar. Tel gerginliğinide bozar. Bisiklet güzel ama ben tosun gibiyim 85 kg. Bununda etkisi var tabi. He unutmadan dekatlonda satilan 2.99 tlye satilan suluktan 1 tane almistim. Çok begendim bugun 3 tane daha aldım. 2 siyah 2 mavi oldu elimde. Onceden markalı bi suluk vardı onu göturemiyodum kokuyo diye. Bas harfi z. Son alüminyum suluk kafesi aldım. Önceden o da markalı idi bu kez dekatlondan en ucuz modeli. Alüminyum olunca esnemesi daha iyi matarayi unutsam bi su alir koyarım. Onceki plastikti su kucuk olunca zangirdiyordu buyuk sığmıyordu. Gerci pet sise denemedim ama aliminyum malzeme sonucta esnetirsen sığar diye düşünüyorum. Dahada malzeme aldım merak edersen bunlarıda değerlendirebilirim .yazım hataları için kusura bakma cepten yazıyorum.

@kutlucan bende ankaradayım. Öğle gibi bisikleti incelemek için Kentpark'taki decathlon a gittim orada sadece 520 varmış.
Sonra Ankamall'dakine gittim baktım 500 var.
Ama sadece L beden var(sanırım 57 oluyor) bana biraz büyük geldi. Alacaksan internetten sipariş et kutusuyla bize gelir,biz burada ayarlarız dediler.

Selamlar, triban 500 yol bisikleti için ayarlanabilir gidon boğazı alacağım. Hangisi uygun olur, daha önce değiştiren var mı?

Decathlon yetkilisi aşağıdaki ürünün uyumsuz olduğunu belirtmişti:
(link)

Bir de şu gidon boğazı var, uyumlu mudur acaba?
(link)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@azzurro uyumluluk konusu boyuttur o gidonu tutan yer buyuk ya da küçük geliyor olabilir, bi video vardı nerden biliyim oğlum ölçmedim ki... :D aynen durum budur ölçüp biçip uygun olanını alın :) iyi forumlar:)

@Omaraga45 demekki yoruldular çünkü bana biz söyleriz buraya getirirler şu zamana hazır olur gelir alırsınız dediler bide numaramı ve ismimi aldılar.

@Deniz Duman matara işlerinde tamamım ben :) ama bir tutucu lazım onu da cuma günü ya da yarın alırım sanırım spd pedal daha öncelikli ama bakalım yorumların için çok saol hocam.

@Omaraga45 Onlar diğer mağazalardan çekebiliyor. Boşa kargo ödeme.Görüş yetkili biriyle...Ben alırken kendileri dedi bana. Aldığım bisiklette hafif boya vardı. Sildiler çıktı bende aldım. Almasam siparişle çekeriz demişlerdi.

Tamam hocam zaten başka bi bisiklet alcam daha ucuza
O kadar heveslenmiştim ama
Olsun artık

TEKERLEKLERBTWIN SPORT 32 jant telli tekerlek
Aero 32 Tekerlek göbeği
S, M : 26 inç Jant
L, XL : 28 inç Jant

VE
wheel diameter
M(54) 700C
L(57) 700C

Arkadaşlar anlamadığım şey var. triban 500 alırken ,benim boy 170cm. 28 inç bisiklet almak için M mi? yoksa L mi almalıyım ??
bu 700C nedemek?

Triban yol bisikletleri eve dama sokulmaz. 2. el piyasası çok kötü

Arkadaşlar bunların 23c lastiklerinde 100-110 psi yazıyor, ama bildiğimiz birşey varki 100-120 psi arası kullanılıyor 23c lastikler üstelik 105 psi bastım lastiklere ve hala lastiği sıktığımda elimle ufak bir içe göçme oluyor ben üstüne binince Lastiğin tüm yüzeyi değiyor yere, ne diyorsunuz 116 psi basıyımmı lastiğe?

@kutlucan

Hiçbir teker yeterince şişirildikten sonra "taş" gibi olmaz zaten. Üretici yazmış 100-110psi diye. Bence bu değerlere sadık kalmanızda yarar var. Tabii ki bir emniyet payı bırakılmıştır ve 120psi bassanız da anında sorun çıkarmaz. Ama sadece "elimle basınca içe göçüyor" diye de ürün üzerindeki değerleri aşmaya gerek yok bence.

Daha önce hiç yol/yarış bisikletine binmemiş ancak yarış bisikletine geçiş yapmayı isteyen biri olarak geçen cuma izmit decathlon'da triban 500 ü mağazanın içinde sürerek denedim. akıcı bisiklete benziyodu,vites geçişleri benim cs 121 gibiydi,yüksek sesli. gebze-pendik arasında yol/yarış bisikleti kiralayan biyer varmı bildiğiniz. emin olamadım çünkü.. yolda binmedende 1300tl bayılmak istemedım:)

@Kaan.Özçelik
Elimle basınca göçmesi önemli değil önemli olan 65 kilo olan ben üstüne binince, elimle sıkacağımdan daha fazla bir yük binecek üstüne ve Lastik yola tamamen araba lastiği gibi oturacak durum bu yani yere değen kısım arabalardaki gibi yassılaşacak anlatabiliyor muyum?

Bende triban 500 aldım dün ama sorunum var on lastiği çıkarıp taktıktan sonra fren sütmeye başladı frenleri açtım şimdide çok açıldı ve sıkmak zor oluyor freni bir de fren kablosunun ucundaki şey çıktı bişe olurmu

@Malik altuntaş
Büyük sorunlar değil internette videolar var onlara bakarak yapabilirsiniz

triban 520 ye 11 32 ruble takan varmı uyum sorunu oluyormu

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Triban 500e daha geniş jant takmak için neler yapmak lazım ? Uzun yola çıktığımda bu şekilde kullanmak istiyorum.

Geri