Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@zubeyr gun antalyadayim.
@HakanMaktav Vites-Fren tellerinin gidon gecis hatlari farkli,Uzerinde turkuaz kucuk renk ayrintilari var,yeni seri 5800 105 kullaniyor buna aynakol ve rublede dagil.Selesi farklimi bilmiyorum ama bana oyle geldi.

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
Scudo
@Zen.eren elbette farklılıkları vardır yine de siz bakın 5800 yerine 5700 de koyabilirler. O celeste rengi beni benden alıyor zaten :)

Çok güzel bisiklet gerçekten bende alur 700'ü uygun beden kalmadığı için alamadım ne yazık ki ultra 700'de de uygun beden yok (s beden) dolayısıyla ultra 700 alamadım artık yeni modeller bekliyorum decathlon'dan.

Alur700 L tukenmis, M bir tane kalmis, XS var gorunuyor. 1.60-1.65 civarida boyu olanlar son XS kadrolari alabilirler.

Ultra700 icin daha once yazmistim, tekrardan zarar gelmez:

(link)

99 farkli bisiklet markasi arasinda siyrilip bu kadar iyi yorumlar alabilmis. Bu fiyata kacirmayn.

Alur700 m bedeni kalmadı arada bir m gözüküyor gidiyor.Yoksa ben alacaktim.

@HakanMaktav 5800 olduğu yazıyor özelliklerinde ki fotoğraftada 5800 var.

Alur 700 M ve L beden stogu tukenmis durumda.Her ay stok yenilendigini soyledi magaza temsilcisi.Onumuzdeki aya kaldi alicaklar icin :) 18.07.2017 tarihine kadar alur700 fiyati 2500₺

Alur700 tukendikten sonra Ultra700 dusunenler icin incelemesini yaptim arkadaslar :) İnceleme - B'Twin Ultra700 AF Yol Bisikleti

Güneşten kadrosu parlayan bir Specialized Allez'e usulca Alur 700 diye sokuldum. :D

Tabi specializedli abimiz havalı olunca garip garip bakışlar attı. Hiçte takmadım :D

Ben de 2 saat önce Başakşehir decathlondan alur700 imi teslim aldım.Eve kadar sürdüm farklı geldi , yerdeki o tüm taşları hissettim.Sele boyu uzundu evde düzeltirim diye öyle sürdüm ama kalçam ağırıyor biraz.hava kararsın sürmeye çıkıcam alışmam gerekiyor.

@cenkildas sele ayari cok onemli ben yuksekligi ayarladim ama ileri geri ve yukari asagi ayarlari yoktu eve gidene kacar pisik olmus gibi hissettim :D ayarini yaptiktan sonra 50-60km yol yaptim selesi cok rahat geldi.Tasli yerlerden uzak durmaya calisin veya seleden hafif kalkarak gecin.

@Zen.eren
Bir de öndeki farı nasıl takıyoruz acaba yanında gelen parçaları anlamadım lastiği de uzanmıyor gibi bir tur çevirip takmaya

@cenkildas ışığı gidona düze şeklide koyuyoruz lastiğini alttan diğer tarafa gerdip orda kanca gibi birsey var oraya takıyoruz.

@Zen.eren
Teşekkürler lastiği kuvvetli çekince geldi takabildim.

Demin bisiklet sürmek için çıktım baktım bu işte bir terslik var , çevirip baktım jantlara dikey olarak oluyor heralde akort ayarı bozuk.sağa sola değil üste alta gidiyor hem de ikisinde de.Yarın decathlona götürücem bakalım ne dicekler

@cenkildas akort degildir o lastik oturmamistir muhtemelen, lastigin havasini alip sokmek sonra yavas yavas oturtarak hava basmak lazim.

Lastikleri sorunlu alurların bi kaç kullanımdan sonra oturuyor

@Zen.eren

Hocam şu selenin altındaki sele açısını ayarlamak için koydukları alyanın üzerindeki siyah plastik parçayı çeviremedim gitti ya.

Elinizle döndürebiliyor musunuz? Ben beceremedim. Arkadaki vidayı alyanla açıp ileri geri oynatabiliyorum ama selenin tam altındakini gevşetemedim bile [emoji17]

@Groims

Nasıl da kaçırmışım, tam aradığım muhabbetmiş [emoji5] Eyvallah hocam, iyi oldu. Demekki o küçük delikte vida varmış. Vay be demekki yaşlanıyoruz, gözler yakını görmemeye başlamış [emoji39]

@Mehmet Cetinbudak hocam o siyah plastik degil demir onu farkettim.Ben onun deligine kucuk alyan takipta cevirmeye calistim yine donmedi bende arkadaki vidayi acip seleyi sokup ondan sonra diger vidayi alyanla siktim.Ama siktiktan sonra selyi geri takmasi biraz zor haberiniz olsun.

@Zen.eren

Hehe, aynen ben de o küçük deliğe incecik alyan sokup, kastırarak çevirmeyi denedim.

Sanki ben anladım gibi ya, küçük tornavida var bende, eğer gevşerse, seleyi hiç çıkarmadan sadece o zamazingoyu çevirip selenin ucunu aşağıya eğeceğim.

Geri