Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@cenkildas hadi ya cok iyiymis. Benim aradigim internetten gonderilen urunlere bakan kisim olabilir. Bakırköydeki decathlonla konusmustum

Scudo
Bu 2*10 Sistem varya bu bisiklette buna 53 Boy Aynakol takabiliyormuyuz takarsakta diğer vitesler aynı şekilde çalışırmı düzgün. birde hız olarak farkedilcek derecede bir değişiklik oluyormu.

@zubeyr gun 105 5700 aynakol tak takacaksan 53/39. Yokuş tırmanman biraz zorlaşır, yokuş aşşağı daha fazla hızlanırsın. Çalışır viteslerde sorun yaşamazsın.

5800 Seti kullansam bir sorun çıkarmı peki birde diyelim ilerde aynı anda arka aktarıcı ve aynakolu değiştirsem yetermi çünkü 11 Vites var yenisinde ön aktarıcı zaten 3 Tane atıyor.

@zubeyr gun 11 vitesle ön aktarıcının 3 tane atmasının ne alakası var :D arkasının 11 tane atması lazım ki atmıyor. Set geliştirmek çok masraflı satıp yeni bisiklet alsan daha ucuza gelir

Bilmem sürter falan diye arka aktarıcı yurt dışında 70-80 Lira Aynakolda 250-300 Lira toplam 350 Lirayla hallederim hepsini

Zaten aynakol hariç 5800 Set 500 liramı 550 Liramı ney.

Abi gece gece düşündümde 500 kira vites sistemi 100-150 kiraya2.el aynakol alsan 600 Lira jant seti 700-800 ede güzel bi kadro vardır heralde 2000 bini aşmıyor keşke toplama alsaymışım

Bu jant stickerları arkadaki çıkmış biraz ya kabarmış mesaj atsam yenisini verirlermi daha aldıktan 1 hafta sonra olmaya başlamıştı gerçi yada farklı bi sticker yollarlarmı aynı fiyatta.

Bu stickerların neden kabardığınıda anladım jantların birleşim yeri (kaynak yeri) çok çıkıntılı oyüzden kabarma yapmış ama şimdi aklıma daha büyük şüphe düştü :D arkadaki jantın bütün birleşim yerleri çok ince çok iyi ama ön tekerin birleşim yeri hiç güven vermiyor ayrılcakmış gibi heran.

XS kadro boyunda görseldeki "H" nin yüksekliğini ölçen veya bilen var mı? Zira decathlonun farklı ülkelerdeki sitelerindeki kadro geometrileri birbirinden farklı. Benim de bizzat ölçme fırsadım olmadı.

hd_001d6df49c294e5b9fe292a78b732fb7.jpg

ön vitesi arttırmak istediğimde vites kolu takılıyor. Normalden çok fazla abanmak gerekiyor. daha önce böyle bir problemi olan var mı? yağlasam çözülür mü yoksa decathlon'a mı götüreyim?

@kıvanç özkarayel benimde ayni.Buyuk disliye gecirirken zorlaniyordum ama sonradan duzeldi.Sebebini bilmiyorum.Telini fazla germek gerektigi icin zorlaniyoruz sanirsam.

Decathlonda ultra700 de indirim var fiyat 2.699 tl ye düşmüş ilgilenenler varsa bakabilir.

@yynn Mesajınızı şimdi gördüm. Teşekkür ederim.

alur 700'ün xs bedeni 26 jant mı? yoksa 28 mi?

Hayırlı olsun. Beraberinde gelen aydınlatma ürünleri ve pedal nasıl? Değiştirmek gerekir mi yoksa idare eder mi?

• Beğen
Tepkiler: uğur ay
Decathlon'un internet sitesinden kaldırılmış ürün sanırım tükendi bu fiyata güzel bisiklet almış arkadaşlar güle güle kullanmaları dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: reed ve uğur ay
Geri