Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mustafa MISTIK teşekkürler teklifiniz için. sanırım treni kaçırdık son alur 700 de satılmış ;) Ama genede denemek isterim bir ara

Scudo
@zubeyr gun dün ya kaçmış , arka ruble en küçük dişlideyken önü tokatladığım halde hafif aktarıcıya sürtüyordu deli etti.Evde ayarlıcam

Arkadaşlar cep uygulama ve web sitesinde gözükmüyor ama Almayı düşünenler L beden (58) bir adet bakırköy Marmara forumda ve bir adet forum İstanbul'da sahibini bekliyor 5800 serisi 105 setli özellikle sürekli artan kurda tam bir f/p bence yol bisikleti araştıranların kaçırmaması gereken fırsat

Düşünen var ise az önce baktım Decathlon marmara forum mağazada M-L-XL beden stok mevcut

@NewStyle
Fiyatı ne kadardı?

@alcest
2.699₺

Dosyalar

• IMG_2439.JPG
    IMG_2439.JPG
    138,9 KB · Okunma: 72
@NewStyle Teşekkür ederim bilgi için. Ben de 3.000 civarı bisiklet bakıyorum fakat 2.700 buna verene kadar Scultura 400 alınır diye düşünüyorum. Sezon sonu bayiler 3.000'e verir sanırım. Bu konuda bir düşünceniz var mı?

Donanımları aynı. Ağırlıklarına baktım ikiside pedalsız 8.9

@alcest şuanda ben olsam btwine öncelik verirdim bu fiyata 105 setli yeni bir bisiklet çok zor özellikle sürekli artan kurla beraber daha önce dediğim gibi f/p ürünü ayrıca Decathlon garantiside belli ve Decathlon karta 50 liralık puan veriyor. Sizin dediğiniz bisikleti bilmiyorum konununda pek dışına çıkmak istemiyorum

B'twin ultra 700 ile Merida scultura 400 arasında kalsanız? Btwin 2.700 tl Merida 3.200 tl. İkisinin de donanımı aynı gözüküyor. Sanıyorum o nedenle ikiside 8.9 kilo. 105 set ve shimano aynakol var ikisinde de. Merida'nın kadrosu çok fark eder mi?

@Hasan Ç.
Evet şimdi gördüm. 105 fren seti 300 lira. Ayrıca btwin pedal falan hediye ediyor. Tip olarakta daha hoşuma gittiği için btwin düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
gençler çabuk sökülen bakla vardı ya onu p** ettim :D ağzı eridi ya normalde biliyorum elle bile sökülüyor o oldu bi kaza :D şimdi 9v mi 10v mi alıcam o bakladan

(link)

(link)

zincirde birşey yok sökülebilen baklayı ters açtım o yüzden oldu. Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler

@Oğuzhan Yazman
Gecmis olsun :D :D Belki haşat olan baska bi zincirden o parcasini alsan olur, bosa masraf cikmis :D

Yağ sorunu var özel bi yağı olması kerekiyor

Reeder A8iW 32GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Auron Sanchez he işleyişte ya da sağ sola büküldüğünde çıkma durumu yok.ama yedekte olsun.güzel temizlendi mazot vs ile :D

61c0e04b-c7bc-439a-8009-8c146b137b15.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
:)@Oğuzhan Yazman
mazot herderde deva

Merhaba, ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum şu sıralar stoklar tükenmiş midir bir fikriniz var mı?

@NewStyle

@rulokat siteden kaldırıldığı için gözükmüyor ama marmaraforum mağazada L ve XL vardı birer tane diğer mağazaları bilemem

alur 700 yada ultra700 un stok durumu nedır bılen var mı? marmara forum a gıdıp stokları kontrol eden oldu mu son zamanlarda.

Bayrampaşa'da geçen Cuma Alur 700 M beden gördüğümü hatırlıyorum.

Geri