Arkadaşlar cep uygulama ve web sitesinde gözükmüyor ama Almayı düşünenler L beden (58) bir adet bakırköy Marmara forumda ve bir adet forum İstanbul'da sahibini bekliyor 5800 serisi 105 setli özellikle sürekli artan kurda tam bir f/p bence yol bisikleti araştıranların kaçırmaması gereken fırsat
Düşünen var ise az önce baktım Decathlon marmara forum mağazada M-L-XL beden stok mevcut
@NewStyle Teşekkür ederim bilgi için. Ben de 3.000 civarı bisiklet bakıyorum fakat 2.700 buna verene kadar Scultura 400 alınır diye düşünüyorum. Sezon sonu bayiler 3.000'e verir sanırım. Bu konuda bir düşünceniz var mı?
@alcest şuanda ben olsam btwine öncelik verirdim bu fiyata 105 setli yeni bir bisiklet çok zor özellikle sürekli artan kurla beraber daha önce dediğim gibi f/p ürünü ayrıca Decathlon garantiside belli ve Decathlon karta 50 liralık puan veriyor. Sizin dediğiniz bisikleti bilmiyorum konununda pek dışına çıkmak istemiyorum
B'twin ultra 700 ile Merida scultura 400 arasında kalsanız? Btwin 2.700 tl Merida 3.200 tl. İkisinin de donanımı aynı gözüküyor. Sanıyorum o nedenle ikiside 8.9 kilo. 105 set ve shimano aynakol var ikisinde de. Merida'nın kadrosu çok fark eder mi?
gençler çabuk sökülen bakla vardı ya onu p** ettim ağzı eridi ya normalde biliyorum elle bile sökülüyor o oldu bi kaza şimdi 9v mi 10v mi alıcam o bakladan
(link)
(link)
zincirde birşey yok sökülebilen baklayı ters açtım o yüzden oldu. Yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler