Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu kadar da olmaz artık yani

Mobese kameralarının kayıdını bulursanız çok iyi olur bence bütün olay görüntüleri ve ayrıntıları ile ortaya çıkar :(

Scudo
O halde organize olalım: Bisikletçiler buluşup adamı linç edelim. Taksiciden ne farkınız kaldı şimdi bizim? Sporsever insanlar olarak toplumun aydınları olmamız lazım, kafatasçıları değil. Yoksa kahvede oturan bir adamdan ne farkımız kalır? Hukuki olarak en büyük takipçisi olmamız ve en ağır cezayı almasını sağlamak için mücadele etmek en iyi tepki olacaktır. Ve bu olay bisikletçilerin sesini duyurması için büyük bir fırsattır. Üzerine gidilmeli ve bu olay kullanılmalı. Havada kalmamalı diye düşünüyorum.

hakikaten vahşet... adamda zaten tam öküz, bizi heralde sokak aralarında bisiklet çeviren bi bisikletçi falan zannetti öyle görüyor. ee adamın dünyası bundan ibaretse biz naapalım...
o adam bidaha bi bisikletçiyle karşılaştığında nasıl tepki vericek görmek isterdim!!!

sevgili bedo mobesaya gerek yok zaten olay anında hemen yan tarafımızda trafik polisleri vardı tüm olayı canlı canlı görmüşler zaten ve adam bana bi ara tornavida bile cekti vatandaş bize bizde arkadaşlarla üstüne yürümeye kalkınca polisler girdi devreye

allah bu taksiciyi bildigi gibi yapsın

@Selim Çam

katılıyorum abi..bu olayı unutmayalım unutturmayalım:boese157: kaynamasın arada..

ne desem boş ve havada kalacak çok üzgünüm sadece geçmiş olsun diyorum arkadaşa ülkemizi bunun gibi insanlarla payhlaşıyoruz ne acı...

Merhabalar ne gerekirse yapacagız biz havada bu olayı bıraktırmayacagız. bsd nin avukatları devrede suat ayöz trafik madurları dernegi devrede şuan bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapıcagız olayın içindeki bisikletciler olarak. Ama tabiki önce adalet ne diyecek ve o şahsa ayrıyetende tazminat davası acıcagız hakan arkadaşımız için cünkü bisikletini büyük bir zorluklarla toplamıştı ve ön cantı kaldı ne arka atırıcısı hele arka atırıcıyı görseniz sürtünmekten erimiş resmen.

büyük geçmiş olsun,
hem ürkütücü hemde çok düşündürücü.
kendisine acil şifalar diliyorum.

son durumu hakkında biligisi olan varmı?

yahu herkese gecmis olsun :( her iki taraf icin de icler acisi bir durum.. Evet taksici hayvanlik etmis, ama inanin ona da sona dogru acidim.. Dava konusunda hemfikirim, kesinlikle pesini birakmayin bu isin.. Bu ulkede birseyler duzelecekse, illa ki hukuk yolu ile duzelmeli..

Hepinize, ozellikle Hakan'a tekrar tekrar gecmis olsun.. Umariz haberde de dedigi gibi "basit siyriklarla" atlatir.. Her ne kadar ben o kadar basit olacagini dusunmesem de :( umarim oyle olur..

arkadaşlar ben kendisiyle hastaneye gitim ambulansla allahımıza binlerce şükürki bişey yok 9 tane ayrı ayrı yerlerden filim cekildi ultra sona girdi idrar tahlili kan tahlili ve tetanoz aşısı yaptırıldık. ayagında ezilme var bu yüzden çok am çok ucuz atlatık
sayın bikegirl bu vatandaşa niye acıdınız anlayamadım adam biz durmuşuz konuşurken bir anda üstümüze sürmesi arabayı murat beye çarpması hakanı altına alıp sürüklemesi camını kırmasam diger arkadaşlarımda arabayı tekmalemese adamın duracagı yok artı hakanı cıkartık tan sonra son hızla kasımpaşaya dogru gitmesi polislerin onu alıp gelmesi gelincedfe biz laf sölüyoruz sen insanmısın nesin lafımıza torna vida cekmesi basın gelincede hakanın yanına gidip bişeyin varmı demesimi size kendisini acındırdı

( Bu konuda kusura bakmayın ama size katılmıyorum ne hali varsa görsün allah cezasını versin ya arkadaşımızın durumu dahada kötü olsaydı? )

Geçmiş olsun Hakan.

Motorlu taşıt kullananların bisiklete karşı inanılmaz bir negatif refleksi var ülkemizde. Bisikletle trafiğe girip de kafayı sıyırmamak elde değil. Daha 1 ay önce ben de bir taksi yüzünden yaralanmıştım ve göğsüme dikiş atılmıştı. Kaza sonrası yaralı şekilde ve acılar içinde feryat ederken, taksici ve müşterisi bir olup " ne var noldu, niye bağırıyon?" şeklinde tepki vermişlerdi bana.
Bu tür olaylarda bilinçli ve bütün soğukkanlılığımızla yasal haklarımıza dayanarak hareket edelim ki meşruluğumuzu koruyabilelim. Aksi takdirde ne saygı kazanabiliriz ne de insanlar bilinçlenir.

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
haberi izledim adam resmen bilerek çarpmış aklı dengesi bozuk sanırım çok büyük geçmiş olsun

@ümit_levent

yasadiginiz seyler gercekten can sıkıcı/uzucu hatta dehset verici, ama ben gene de her iki taraf icin de uzuluyorum, neden mi? cunku bakiyorum, genc bir adam, taksi soforu, allahin sehri istanbulunda, cunku biliyorum her gun nelerle ugrasip hayatindan bezip bisikletli bir sivili aracinin altina alacak kadar canavarlasiyor, ama sonra bakiyorum, kameralar ona cevrilince, aslinda pisman, ama bunu kime, nasil aciklasin, ve bu genc adamin bir gelecegi yok, ben de aciyorum..

acimadigim gun bana kizarsiniz... icimdeki insanlik ölmüştür çünkü..

tekrar gecmis olsun hepinize..

• Beğen
Tepkiler: bedo ve Selim Çam
çok geçmiş olsun malesef bu ülkede yaşanan olaylara söylenecek söz bile bulunamıyor şu anda bu satırları yazarken bile içimdeki siniri atamıyorum ve bu büyük haksızlık insanlık dışıhareketi nasıl olurda cezasız kaldığını bir türlü anlayamıyorum.........

öküz ya öküüüüüzzzz :boese157:
ben kesın döverdim, cok kızdım ya
hakan geçmiş olsun!

İnsan hayatı aynı şekilde o taksici için de değerli, aksini düşünmek doğru değil. Fakat bu hukuki yollardan hakkımızın aranmayacağını göstermez.

Değerli arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ederiz.
BSD olarak bize destek veren üyelerimizden Avukat olanlarında Yargıtay onursal üyesi Hakkı Süha Terzibaşıoğlu başkanlığında Av. Yılmaz Ozan ve destek verecek diğer avukat arkadaşlarımızla birlikte Hakan' ı savunacağız, ve Kazaya neden olan sürücünün en ağır cezayı alması için çalışacağız.
Bu olay medya gündemine taşınmış önemli bir örnektir.
MOBESE görüntüleri yayınlandığında içinden toplumun önemli dersler çıkarılacağına eminiz.
Ayrıca Suat Ayöz Trafik Mağdurları derneğide Avukatları ile destek vermek istediklerini belirtmiştir.
Hukuk yolundan ayrılmadan hareket etmeye devam edeceğiz ve bu olaydan itibaren trafik yasalarının AB normlarında geliştirilmesi ve sürücülerin bilgilendirilmesi amacı ile kampanya çalışmalarımız olacaktır.
Olaydan sonra iki ilginç gelişme oldu. Önce Trafik polisi rapor hazırlarken kazaya karışan arkadaşımızın ehliyeti olup olmadığını sordu bu ilk şokumuzdu, daha sonra rapor hazırlanmaya devam ederken polis memurları birbirlerine sorular sormaya başladılar şimdi olaya karışan araçmı ? araç şıkkını işaretlemek gerekiyorsa plakasına ne yazacağız ? Bende araç ancak plaka gerekmeyen bir araç diye cevap verince, peki o zaman biz bu şıkka ne yazacağız demezlermi ? Tam bir komedi bu tür kazalar çok nadir oluyor ve kaza rapor formlarında bisiklet unutulmuş durumda, polis memurlarıda bu durumda ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Bunları düzeltmekde artık sivil toplum örgütü olarak BSD nin görevi,
bisiklet sevenlerin bisikletten daha fazla keyif almaları için güvenli altyapı ve AB standartlarında kanunlara ihtiyacımız var, bunu sağlayabilmek içinde örgütlenmeye ve dayanışmaya ihtiyacımız bulunuyor.

çok üzücü bi olay.kınıyorum.başka elden bişey gelmiyo...:(

taksici ÖKÜZÜN elle tutulur tarafı yok
trafik magandası işte hala konuşuyo utanmadan
eşşek sudan gelinceye kadar dövüp öyle göndermek lazım
yoksa bunlar bişeyden anlamıyor

Geri