150 euroya dolan poşen yüzde 6-7 enflasyon ile 750 değil 963 euro yapmaz mı? Enflasyon rakamlarını onlardan iyi bilecek değiliz.Fransa'da yaşayan mösyö @Cemal Ç. geçen sene market poşetini 150 euroya dolduruyordu. İçinde kuruhasan, macaron, çeşit çeşit ıbık gıbık da vardı. Mösyö Cemal aynı poşeti bu sene 750 euroya doldurduğuna göre Fransa'da ne olmaktadır?
Cevap, Macron Dayı Fransa'nın içine etmiştir, işkembe i kübradan ekonomik hipotezler uydurmaktadır ve yüzde 4 enflasyon yaşanmaktadır.Cemalin kuruhasanı 5 eurodan 10 euroya çıkmış garibim Cemal kuruhasandaki yüzdeki 1 enflasyona üzülmektedir.
Cevap veriyorum 40 yapar Bezdim bu matematikten.
Ukrayna Rusya Savaşı yüzünden hep bunlarFransa'da yaşayan mösyö @Cemal Ç. geçen sene market poşetini 150 euroya dolduruyordu. İçinde kuruhasan, macaron, çeşit çeşit ıbık gıbık da vardı. Mösyö Cemal aynı poşeti bu sene 750 euroya doldurduğuna göre Fransa'da ne olmaktadır?
Cevap, Macron Dayı Fransa'nın içine etmiştir, işkembe i kübradan ekonomik hipotezler uydurmaktadır ve yüzde 4 enflasyon yaşanmaktadır.Cemalin kuruhasanı 5 eurodan 10 euroya çıkmış garibim Cemal kuruhasandaki yüzdeki 1 enflasyona üzülmektedir.
Cevap veriyorum 40 yapar Bezdim bu matematikten.
S400 ü, o adamın matematikle ilgili olan beyin loplarına soktularsa bilemem tabii.Ukrayna Rusya Savaşı yüzünden hep bunlar![]()
Markette 750€'ya dolan şey poşet olamaz. Benim tahminim şu: Olayın kahramanı küçük otomobilini satıp kamyonet almıştır, eskiden bagajını market alışverişi ile 150€'ya doldururken artık aynı şeyi yapması için 750€ harcaması gerekmektedir.Fransa'da yaşayan mösyö @Cemal Ç. geçen sene market poşetini 150 euroya dolduruyordu. İçinde kuruhasan, macaron, çeşit çeşit ıbık gıbık da vardı. Mösyö Cemal aynı poşeti bu sene 750 euroya doldurduğuna göre Fransa'da ne olmaktadır?
Şu da olası:Markette 750€'ya dolan şey poşet olamaz. Benim tahminim şu: Olayın kahramanı küçük otomobilini satıp kamyonet almıştır, eskiden bagajını market alışverişi ile 150€'ya doldururken artık aynı şeyi yapması için 750€ harcaması gerekmektedir.