Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Gösteriş için yaşayıp ....mış gibi ve .....muş gibi yapanlara,
Kalbinde islam olmadığı halde camii de namaz kılanlara,
Trafik ışıklarında daha sarı yandığında korna basanlara,
Trafikte bisikleti ve motosikleti yok sayanlara,
Bir başkasının başına gelen bir belada, kendi başına gelmediği için duyduğu sevinci sanki üzülüyormuş gibi " vah vah vah " deyip geçiştirenlere,
Her futbol karşılaşmasının ardından teknik direktör kesilenlere,
Sıkışık trafikte bulduğu her boşluktan geçip kendine avantaj sağladığını düşünerek diğer sürücülerin hakkını gasp eden salaklara,
Xenon far takıp ayarını karşıdan gelenin gözüne ayarlayanlara,
Sis olmadığı zamanlarda sis farını yakıp karşıdan gelen sürücüleri zor durumda bırakan düşüncesizlere......
HASTA OLUYORUM, UYUZ OLUYORUM....:boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
Benim en sinir olduğum konu, sinema eleştirmenlerinin korkakça tavır sergileyip, sırf yüze yüze bakıyoruz aman yarın birgün karşılarız deyip en berbat filmlere bile harika olmuş demeleri.. Bakınız Mahsın Kırmıgül niyorkta beş minare :)

Ülkeyi Yönetiyorum Başlığı altında yaşayanlara.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Liyakatsizliğe, serseriliğe, hadsizliğe, seviyesizliğe, nobranlığa, çok bilmişliğe, haydutluğa, züürtlüğe, hırsızlığa, aç gözlülüğe, hödüklüğe, her türlü yetki ve makama sahip olup kendilerini en aciz ve zayıf gösterenlere, yalakalıkta ışık hızını geçenlere, kural kanun tanımazlara, her bo.u bildiğini sananlara, etiketçilik ve ötekileştirip dışlayanlara, Müslüman gibi yaşadığını ve konuştuğunu söyleyip ahlaksız olanlara.. Daha uzar gider ama nedense bunların öbeklendiği bir kümes var.. Yukarıdaki kavramları peş peşe toplayınca eminim sizin zihninizde de aynı şey canlıyordur.. 😁

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Serdar salcano dan pinarello geçti fakat profilini hala güncellemedi. Bu kabul edilemez!

• Hahaha
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Ülkemizde liyakat, adalet, huzur, saygı, refah, vicdan yoksunluğu var. Bu beni çok kızdırıyor. Mecazen altın-zümrüt içinde bir halk olmalıydık ancak yönetenlerden sebep yerlerde sürünüyoruz. Kimse kimseye saygı duymuyor. Herkes ölsek kurtulsak kafasında. Aidiyet duygusu yok silinip gitti. Hoşgörü ve sevgi tarihe karıştı.

Özetle, "düşüncesizlik". Düşünmemek. Kendi rahatın, çıkarın dışında, hiç bişeyi düşünmemek.

Şimdi işten geldim, toplu taşımada 1 saat ayakta durarak geldim. Hava da ılık, pencereyi açtım, temiz hava gelsin istiyorum. Pencerenin karşısında bir kıraathane/kumarhane var. 40-60 yaş arası 5-6 tane "davar", iskemlelerde oturmuş, bütün sokağı inletecek şekilde bağıra bağıra konuşuyor. (Gereksiz bağırarak konuşmalarının sebebinin ise o ortamdaki "güçlerini" kanıtlamak olduğunu düşünüyorum). Aralarındaki muhabbetin içeriğini duymak bile istemezsiniz.

Bu ayılar düşünmüyor, "kendi aramızdaki konuşmayı başkası duymak zorunda değil, kendi aramızda birbirimizi duyabilecek sesle konuşalım kafi" diye düşünemiyor.

Özetle, "düşüncesizlik". Düşünmemek. Kendi rahatın, çıkarın dışında, hiç bişeyi düşünmemek.

Şimdi işten geldim, toplu taşımada 1 saat ayakta durarak geldim. Hava da ılık, pencereyi açtım, temiz hava gelsin istiyorum. Pencerenin karşısında bir kıraathane/kumarhane var. 40-60 yaş arası 5-6 tane "davar", iskemlelerde oturmuş, bütün sokağı inletecek şekilde bağıra bağıra konuşuyor. (Gereksiz bağırarak konuşmalarının sebebinin ise o ortamdaki "güçlerini" kanıtlamak olduğunu düşünüyorum). Aralarındaki muhabbetin içeriğini duymak bile istemezsiniz.

Bu ayılar düşünmüyor, "kendi aramızdaki konuşmayı başkası duymak zorunda değil, kendi aramızda birbirimizi duyabilecek sesle konuşalım kafi" diye düşünemiyor.
Malesef evime çok yakın bir yerde, kahve ve bitki çayları harika bir cafe var.
Eşimle sık, sık gideriz; sahipleri de düzgün ve kaliteli insanlar. Kafenin yanında okul var dedik ki öğleden sonra gidelim bari çocuklar okuldan çıkıyor bağıra, çağıra anlamıyorlar elbet ama bakdık ki işin sırrı ailesinde görseniz giyim, kuşam düzgün; iki kelam edelim ama ne mümkün. Orası bir cafe, evet sahipleri ile de dost olabilirsin ama genele açık bir yer. Evin değil sonuçta bu ne rahatlıktır sade sen yoksun orda dedim ki bize bir anlık huzur ve sessizlik haram olacak artık akşam gitmeye karar verdim.

@Battosai Söylemek lazım. Böyle tipler sopayı görmeden hizaya girmiyorlar. Uymasa bile tadı kaçmış olur, yaptırımsız kalmamış olur. Ben dayak yeme ihtimalim yoksa söylüyorum, tabi hak ettikleri şekilde (ezerek) söylüyorum. "Burası köy kahvesi değil, ölçülü ol, senin muhabbetini dinlemeye gelmedim buraya" derdim yerinizde olsam. Size fiziki şiddet uygulamaya yeltenirse de kafe sahibi müdahale ederdi zaten. Etmezse de kavga çıksın en fazla 2 yumruk atar. Orada kafe sahibinin orayı yönetmesi gerekiyor aslında. Mekan onun sonuçta. Müşterinin davranışlarına sınır koyma gücü olmalı. Giyim kuşam, gelir kısmıyla ise bağlantı tabii ki yok. Bu ülkede "zengin egosu" diye bir şey var bi kere. 52 yaşında biri olarak bahsettiğim egoyu anlamışsınızdır.

Benim ayılara bir kere ikazda bulundum, bir yaz gecesi saat 03:00. "Sessiz lan ayılar, höyt, sessiz. Hangi köyün davarısınız?" dedikten sonra, "sanane a., gel lan aşağı erkeksen" dendi beklediğim gibi. Polis çağırdım, polise "tmm abi, sessiz olucaz" dediler, polis oradan ayrıldı, benim pencereye bakarak "AHUAHUAHUAHA" lar devam etti.

@Battosai Söylemek lazım. Böyle tipler sopayı görmeden hizaya girmiyorlar. Uymasa bile tadı kaçmış olur, yaptırımsız kalmamış olur. Ben dayak yeme ihtimalim yoksa söylüyorum, tabi hak ettikleri şekilde (ezerek) söylüyorum. "Burası köy kahvesi değil, ölçülü ol, senin muhabbetini dinlemeye gelmedim buraya" derdim yerinizde olsam. Size fiziki şiddet uygulamaya yeltenirse de kafe sahibi müdahale ederdi zaten. Etmezse de kavga çıksın en fazla 2 yumruk atar. Orada kafe sahibinin orayı yönetmesi gerekiyor aslında. Mekan onun sonuçta. Müşterinin davranışlarına sınır koyma gücü olmalı. Giyim kuşam, gelir kısmıyla ise bağlantı tabii ki yok. Bu ülkede "zengin egosu" diye bir şey var bi kere. 52 yaşında biri olarak bahsettiğim egoyu anlamışsınızdır.

Benim ayılara bir kere ikazda bulundum, bir yaz gecesi saat 03:00. "Sessiz lan ayılar, höyt, sessiz. Hangi köyün davarısınız?" dedikten sonra, "sanane a., gel lan aşağı erkeksen" dendi beklediğim gibi. Polis çağırdım, polise "tmm abi, sessiz olucaz" dediler, polis oradan ayrıldı, benim pencereye bakarak "AHUAHUAHUAHA" lar devam etti.
Bu ülkedeki adalete ve kanunlara güvensem yapacak çok iş varda Bazı kalın kafalılar asla anlamayacak.

Serdar salcano dan pinarello geçti fakat profilini hala güncellemedi. Bu kabul edilemez!

Hocam, sanki elindeki telefon, giydiği ayakkabı, izlediği televizyon "yerli ve milli" imiş de, spor ayakkabısı en kötü, Nike ının etiketinde "made in china" ya da "made in india" yazmıyormuş gibi orijinal amerikan zanneden tipler var, tribe giriyor. O yüzden hazım sorunu olanları düşündüğüm için, durduk yere talcid aldırmamak için 8 Nisan a kadar erteledim. 😁 (doğum günüm de o gün, kralını tanımam).. Erteleme demişken, bir de erteleyenlerden de nefret ederim, deprem bölgesindeki faturaları erteleyen enerji bakanlarından nefret ederim. Bunun daha da ilerlemiş boyutu var, daha Bi hanzo seviyesi de müsterih olsun vatandaşlarımız, devlet yanınızda diyenleri de unutmamak lazım..

Sinir olacak o kadar çok şey varki ülkede! Soğanın kilosu olmuş 30tl ve oy oranları nasıl halen %30 ların üzerinde olur aklım almıyor! Türk insanı bu kadar cahil bu kadar kaderine razı bir topluluk değildi yahu noldu bu insanlara! bu arada tüike göre enflasyon %50 enaga göre %112 miş!

Her ulkede birtakim problemler var ama bu ulkedekiler artik dayanilir gibi degil. Ulkenin neresinden tutsan elinde kaliyor. Dogru bir iş kalmadi.

En çok hayvancıklara ve çocuklara el uzatanlara sinir oluyorum, hatta sinir olmanın ötesine geçiyorum, elim ayağım titriyor.
Mahallede kimselere zararı olmayan kendi halinde yaşayan bir köpeği iple korkuluklara bağlayıp taciz ederek eğlendiğini zanneden 14-15 yaşlarındaki bir grup oksijen israfı hödüğü bir güzel pataklamışlığım, sonrasında aileleri olacak gerçek hödüklerle karakolluk olmuşluğum var.

Geri