Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bugün üsküdar meydana giderken yolun sağında beyaz yanaklı dış lastikleri olan nirve model bisikletli arkadaşıma ve üsküdar meydanda yine selamlaşdığım siyah ağırlıklı ve yüzünde yine siyah maske olan arkadaşa burda iseler selam olsun.

Scudo
Bugün bisiklet yolunda önüne bir bisikletci arkadaşın bisikletini sürmesi yüzünden az daha kaza yapacak genç arkadaş'da burda ise selam olsun 1-2 kelam ettik kendisi ile:)

Bugün öğlen saatlerinde @Cem Ç.'yi Caddebostan-Bostancı arasında bisiklet yolunda gördüm yine çantasını doldurmuş gidiyordun sonra dönüşte yanında orta-ileri yaşlı bir amca ile sohbet ede ede sürüyordun. Yaya olmasaydım peşine düşecektim fakat o anda bisikletsiz olmak beni üzdü :)

Bugün bostancı-pendik güzergahında benle yarışan:D yaşça büyük abime sevgiler eğer burdaysan tekrar tebrikler füme-gri arası trek şehir bisikleti vardı bu abimizin.

dün izmiti biraz gezdim de gezerken grup gördüm burdaysalarsa el sallasınlar :)

IMG20160306165937.jpg IMG20160306165944.jpg IMG20160306165946.jpg IMG20160306165948.jpg IMG20160306165952.jpg IMG20160306165953.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bugün forum üyesi sarı katlanır bisikletli arkadaşım seni tanıdığıma sevindim.

@Kudret Kurtcebe yüksek eğimlerin korkulu rüyası ve düşmanı Kudret Abi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bugün bisiklet yolunda gördüğüm fatbike'lı arkadaş burdamı yaşı gençdi arkadaşın markasıda farklıydı bisikletin ters şapka takan bir arkadaş.ama basınca gidiyor alet çokda hantal değilmiş gördüğüm kadarı ile.

Bugun kemo yazan bir bisikletli helal olsun dedim halicten yukari tirmandi pek sallamadi beni arabadaydim ama olsun burdansa selam siyah yesil bir bisikletti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merida yol bisikletli ve formasıda merida olan bayan hızınıza hayran kaldım benide sağlam geçdiniz tebrikler burdaysanız.

Bu aksam 21:30 da bakirkoy meydandaki isiklardan gecen beyaz Focus' lu arkadas buradaysan selamlar :)

@Berke

Bende seni gördüğüme sevindim kardeşim.Uçuyosun[emoji106]

• Beğen
Tepkiler: Berke
@volkan Öz
Tekrar sürmek dileğiyle abi. ;)

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Dün öğleden sonra 1,30 civarında Balıkesir - Çağış arasında atköy girişinde süren hanım arkadaşımız buradaysa selam
ve bugün sabah 10 civarı Balıkesir Mehmetcik caddesinde süren genç dostumuz buradaysa ona da selam :)

@Kudret Kurtcebe abi bugün Avrupa Yakasında mıydınız? Seni gördüm galiba oldukça kalabalık bir gruptu bir de bayan vardı Lampre Merida formalı yanlış görmediysem.

@Berke

doğru görmüşsün berke ,lampre forma giyen truva bisiklet grubunun kaptanı serpil,birde torku formalı bayan vardı, o da sevilay kilyos yaptık.

Geri