Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bugün Rumeli fenerinden dönerken bakkaldan bir kek aldım o sıra tırmanışa yeni başlayan mavi takım formalı biri vardı burada mı kendisi:D Birde Bebekte kırmızı takım forma ve yeşil kasklı birisi vardı:) Buradaysalar selam olsun kendilerine

Scudo
Saat 15.00-15.30 civarı Kuğulu Park'ın orda MTB'li,kask kamerası olan bir bisikletli gördüm.Arkadaş belki forumdandır.

Bugün saat 12:00 civarı Tekirdağ - Malkara arasında, sakallı ve kabarık saçlı birini gördüm. Tura çıkmıştı, bol çantalı bir bisikletti. Tekirdağ çıkışındaki (Batısında, Malkara-Keşan istikameti) meşhur rampayı çıktıktan sonraki düzlükte gördüm. Forumdan biri miydi acaba? Yağmur da şiddetli yağıyordu. Bariyeri yol olmasa dönüp konuşacaktım.

Bugün 15:30 civarında, İstanbul - Küçükyalı sahil dolgu alanındaki velodromda fotoğraftaki arkadaşı gördüm. BLUE marka bir yol bisikleti vardı.
WP_20150304_012.jpg

Bugün Ankara'da birçok bisikletli gördüm,başlıyorum saymaya :)

İlki Atatürk Bulvarı üzerinde Kızılay yönüne ilerleyen arkadaş.Bisikleti siyahtı (markası Trek'ti herhalde),bagajında kırmızı heybe vardı,güzel bir tempoyla gidiyordu.İkinci bisikletliyi Yüksel metro çıkışının orda,kaldırımda gördüm.Salcano Mtb'si vardı,yüzünde maske,üzerinde de sanırım turuncu bir kıyafet vardı.Sırt çantası da vardı herhalde.Devam ediyorum.Üçüncü bisikletlimiz yaşlıca bir amca idi,Gmk Bulvarında Tandoğan'a ilerliyordu,altında Bianchi,kafasında kasketi vardı.Foruma üye olduğunu pek sanmıyorum.:) Dördüncü bisikletlimizi de yine Gmk Bulvarı'nda gördüm,Kızılay yönüne ilerliyordu,bisikleti siyah beyaz bir Sedona,gözünde turuncu gözlük,tobb etü formalı bi arkadaş.Onun da temposu gayet iyiydi.Kaç oldu.Beş.Beşinci bisikletlimiz de Gmk Bulvarı üzerinde.Yeşil-siyah bi Salcano Mtb vardı altında,gidonunda poşetler asılıydı.Mavi kot pantolonlu bir arkadaştı,maalesef kaskı yoktu :kötü: Gördüğüm son bisikletli ise Tandoğan metro girişinin orda,siyah bir katlanır bisikletli orta yaşlı bir abimizdi,sırt çantası vardı,biraz yorgun görünüyordu.

Evet bugün de böyle geçti.Gördüğüm bisikletli arkadaşlardan forumda olan varsa selam ederim ;)

Yalnız bende de iyi hafıza varmış he :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Roux
@Ardaa
Ben de önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul Sarıyerdeyim. Levent taraflarından tura çıkacaksanız ben de katılırım :) tabii bir yol arkadaşı daha isterseniz.

@Sozenen Havalar güzel olduktan sonra neden olmasın. Biz çıkıyoruz müsait oldukça haber veririm mutlaka. Ne kadar süre buralardasın peki?

@Ardaa
Bundan sonra birkaç sene en azından oradayım artık. Ne yazık ki herkesin hayali olan Marmaris'teki erken emeklilik planımızı bırakıp yeni bir iş için tekrar istanbul'a dönüyoruz.

@Sozenen

Marmariste büyümüş biri olarak iyi yapmışsınız diyorum o zaman :harika: Artık tatil harici gitmeyi planlamıyorum o taraflara.

@Ardaa
Neden? Ben burayı çok seviyorum. Benim de okula başlayana kadar çocukluğum burada geçti. İstanbul'da okudum çalıştım :) kızımız olunca buraya taşınmıştık 1 buçuk sene önce ama iş dolayısıyla geri dönüyoruz... Birkaç sene sonra yeniden buralara gelme planımız var ama. :)

@Sozenen

Kirletmeyelim forumu ama 23 senem geçti Marmariste. Sizin kız gibi şanslıydım bende, ailem taşınmış ben daha ufacık çocukken. O yüzden eski temiz hallerini bildiğim için şu anda bana iğrenç bir yermiş gibi geliyor maalesef.

IMG_20150307_163136.jpg
7 mart saat 16 sulari Bağlum'da gordum. Evime bu kadar yakin bir FUJI gormek baya heyecanlandirdi dogrusu :D
Ben de bisiklet uzerindeydim arkalarindan kisa bir mesafe takip edip döndüm

@Ömer Ş.

İnerken anlatilmaz bir mutluluk, arabalar filan halt etmis hem hizlihem guzel virajli yollar ozgurluk hissi icinize sigmiyor tasiyor :D
Ama geri donus hakkinda komusmak istrmiyorum :( Tam bir sabir testi birinci vitese takip agir agir tirmaniyorsunuz saatlerce artik 6 km ortalama mi yakalarsiniz 7 mi
Bisikletten sogutur onermiyorum kesinlikle :D

@Batuhan Köksal

Fatih Köprüsü'nden başlayıp önce Sanatoryum ardından Bağlum Bulvarı yapmıştım,Bağlum Belediyesi'nin oraya kadar neredeyse 10 km'yi buluyor çıkış,bitmiyor bir türlü :) 30-40 kmlik bir turdan sonra orayı çıkmak gerçekten zor iş.Anlıyorum sizi =)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Az evvel 07:40 civarı Bayrampaşa Abdi İpekçi caddesi üzerinde bir arkadaş gördüm. Gövde kısmı beyaz kolları siyah olan uzun kollu forması vardı. Bisikletine çok dikkat edemedim , çoğunlukla koyu tonlardaydı.

Not: Yaya idim. :)

An itibariyle Bahçeloevler Abidin İpek Öğretmenevinin karşı sokağına mavi kasklı bur mtb girdi. Uzaktan gördüm kendisine selam olsun

Dün gece 00:10 gibi Mecidiyeköyde eski Ali Samiyenin orada bir katlanır bisikletli gördüm sırt çantasıyla. Servisteydim eve dönüyordum ama bunu okuyorsan bilgin olsun millet hasta oldu :harika:

Geri