Bugün Ankara'da birçok bisikletli gördüm,başlıyorum saymaya
İlki Atatürk Bulvarı üzerinde Kızılay yönüne ilerleyen arkadaş.Bisikleti siyahtı (markası Trek'ti herhalde),bagajında kırmızı heybe vardı,güzel bir tempoyla gidiyordu.İkinci bisikletliyi Yüksel metro çıkışının orda,kaldırımda gördüm.Salcano Mtb'si vardı,yüzünde maske,üzerinde de sanırım turuncu bir kıyafet vardı.Sırt çantası da vardı herhalde.Devam ediyorum.Üçüncü bisikletlimiz yaşlıca bir amca idi,Gmk Bulvarında Tandoğan'a ilerliyordu,altında Bianchi,kafasında kasketi vardı.Foruma üye olduğunu pek sanmıyorum.

Dördüncü bisikletlimizi de yine Gmk Bulvarı'nda gördüm,Kızılay yönüne ilerliyordu,bisikleti siyah beyaz bir Sedona,gözünde turuncu gözlük,tobb etü formalı bi arkadaş.Onun da temposu gayet iyiydi.Kaç oldu.Beş.Beşinci bisikletlimiz de Gmk Bulvarı üzerinde.Yeşil-siyah bi Salcano Mtb vardı altında,gidonunda poşetler asılıydı.Mavi kot pantolonlu bir arkadaştı,maalesef kaskı yoktu

Gördüğüm son bisikletli ise Tandoğan metro girişinin orda,siyah bir katlanır bisikletli orta yaşlı bir abimizdi,sırt çantası vardı,biraz yorgun görünüyordu.
Evet bugün de böyle geçti.Gördüğüm bisikletli arkadaşlardan forumda olan varsa selam ederim
Yalnız bende de iyi hafıza varmış he