Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

@sercan aykut birden
salcano ng450 mi o ?

@sercan aykut birden bey dilerseniz birlikte turlara cıkabılırız @Ardaa abi ile birlikte lokasyon olarak yakınız bir birimize bende zorlu avm nın hemen arkasında levazım sitesinde oturuyorum.. :)

Scudo
@KARDUZ.ERHAN

evet ng 450 hd olur ben genelde müsait oluyor um cikabiliriz turlara

Evet ng 450 hd

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@sercan aykut birden

@sercan aykut birden bir pm atmanız yeterli tur a çıkmak için :) facebookta ispek bisiklet toplulugu var o gruplada turluyorum genelde hafta da 3 kez cıkıyoruz beşiktaş baltalimanı arası

• Beğen
Tepkiler: sercankaptan
ne zaman istersenız pedallarız benım için fark etmez gece gündüz :)

• Beğen
Tepkiler: sercankaptan
Bugünkü duatlon yarışına katılan forum üyeleri var mı?

Cumartesi, Pazar günleri Sabah 9-12 arası Ataşehir,İçerenköy,Bostancı Sahil,Bağdat Caddesi,Kadıköy'de 29" Gri Sedonalı Siyah Buff ile gözlüklü birini görürseniz o benim :) Bisiklet Forum Buff,Forma vs ne çıkarırsa direkt alırım. Özel selamlaşma çok mantıklı yapalım :)

• Beğen
Sabah gelirken değişik güzergahtan geldim,anayoldan.Nilüfer tarafında,Anadolu Hayat Hastanesi önündeki bisiklet kilitleme parkında yeşil renk katlanır bir Btwin gördüm.Sahibi buralarda ise selamlar. :)

Burası pişti olan forumcuların topiği :islik:

Ben de yaklaşık bir ay önce karlar varken Gölcükte bir eczanenin önünde bisikletini gördüm önce sonra kim bu işe giden bu havada demiştim. Kendim de sıkı bir bisikletle işe gitme müdavimi olarak ince lastikle risk almamıştım o gün. Bisikletli de tabiki işe bisikletle gidenler konusunun dinamolarından tahir keskin çıkmıştı:)

@Ardaa

Aynı bölgede oturuyoruz. Simsiyah bir trek tur bisikleti, siyah kask, siyah formalı birini görürseniz mutlaka bir selam verin ;)

Bu kış o abilerinden biri ben olabilirim :) ama selam vermediysem görmemişimdir. Havalar düzelsin musait zamanda belki beraberde pedallarız.

@hsnbykkls

@Özgür K.

Performans sonrası o forma Beşiktaş formasına dönüyordur herhalde. :) Bu arada Trek'in son halini açık hava da fotoğraflarsanız seyrine doyum olmaz. Ne de olsa sizin bisiklet benimkinin abisi olur. Büyüyünce "o abi gibi olacağım" diyor bizimki. :harika:

@MUSA Ç.

:)
Bisikletin fotoğrafını çekeceğim mutlaka ama havalar biraz düzelsin, en azından yerler biraz kurusun.
Furş takımından jant göbeklerine kadar temizleyip bakım yaptım, hemen kirletmek istemiyorum.

@Özgür K.

Şaka maka 4 kişi olduk ozaman :harika:

• Beğen
Bugün bostancı sahil tarafında beyaz Giant yol bisikletli arkadaşa selamlar ayrıca bi kaç kişi daha gordum siyah bisikletli ve bufflu biri ve 10 larca bilinçsiz kask kullanmayan insanlar...

Estağfurullah havalar düzelsin yapalım bir plan. Salda gölüne yada Sagalassos'a olabilir:)

@hsnbykkls

Bugün 10.30 civarı Turan Güneş Bulvarı'nda bir bisikletliyle uzaktan selamlaştık.Diğer tarafa bakıyordum,son anda fark ettim kendisini,bisikletinin markasını göremedim,rengi beyazdı.Arkadaş forumdaysa selamlar :)

Geri