Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Görmedim ama görmüş kadar oldum.

@Soner Közen ile telefonda konuştum olm. İstanbul valisi arasa "Meşgulüm" der, kapatırım, Soner abiyle ise 30 dakika çene çaldık!!!

Scudo
@Soner Közen

Ahahaha :D

Bazen onun bizi gizli gizli izlediğini düşünüyorum abi. Bir ürperiyorum, sonra da bir gülme geliyor :koptum:

Çikolata toplantısına onu da mı davet etsek? Ya da boşver, tadımızı kaçırmasın.

Korkma, titre!
Ama şöyle bir yanlışın var. Önce gülesin gelecek, daha sonra ürpereceksin. Off, bunu da mı size ben öğreteceğim ! BEYfendi çok cahilsiniz, keşke biraz çeviri okusanız.

Valla yolda genel de denk geliyorum selam verp aliyoz ama form uyusimi degil mi bilmiyorum ;) beni gorenlere selm olsun ne diyim

Dun saat 19:30 siralarinda levent metro city avm onunden beni urperterek roket gibi gecen giant mavi yol bisikleti olan abiye selam olsun helal olsun hakkini veriyor aletin :)

Yav "Koca Burdur" diyemesemde, bir şehir merkezi sonuçta... Bazen görüyorum kask-gözlük takan abilerimi (Burdur'da böyle bisikletli sayısı az) selam veriyorum, ya beni görmüyor ya da takmıyor :D her neyse, eğer o abilerim burdaysa selam :)

Valla Beşiktaş ta yanimdan cok geciyorlar acaba burda kimler var :)

Bugün 11:25 te Sincan Tren Istasyonu'nun orda mavi kaskli bi kardesimi gördüm,bisikleti de füme sanirim specizialized idi.Tünele girmek üzereydi durdurmak istemedim.Bu konuya bakiyosan bi mesaj at kardesim :)

@sercan aykut birden
Ben olabilirim. :D

Furkan Kızıl'la buluşup beraber tur yapıyoruz.Kıvanç Abiyi de zaten bissa turlarında görüyorum.

atakent bisiklet grubu ve küçükçekmece bisiklet grubuna üye bir sürü adam görüyorum. bizim atakent grubu olarak turlarımız genelde hepimiz çalıştığımız için sabah 5 ile 7 arası oluyor. onun haricinde pek fazla kişiyi görmedim...

@KARDUZ.ERHAN

Levent bölgesinde çok bisikletli var.. Beyaz Allezli görürsen bi ara o benim bak peşin peşin söyleyeyim:harika: Birde geçen hafta Specialized kasklı bir abi vardı dağ bisikletiyle yürüyordu çeliktepede oda buralardadır belki...

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@Ardaa
Arda abi leventte koca tekerli kirmizi (29er) bir mtb gorursen o benim

@KARDUZ.ERHAN

Tamam yazdım bir köşeye... Bakarsın bir ara idmana falan çıkarız:harika:

• Beğen
@Ardaa
Ne zaman dilersen arda abi ama sana yetisemem yolcusun :) bende bir mtb icin fena sayilmam :p leventte mi oturuyorsun ?

Koca Şile'de (nüfus: 35 bin :D) benden başka forum üyesi yok. En azından öyle tahmin ediyorum. Tek başıma takılıyorum işte. :islik: Bazen çalıştığım otelin önünden vınnn diye geçenler oluyor ama polis değilim ki durdurayım.

@KARDUZ.ERHAN

Çeliktepe... Yetişirsin ya ortalama hızım 20-25 arası benimde kondisyon olarak çokta iyi değilim. Zaten maksat spor yapmak yarışmakta değil. Havalar düzelsin çıkacağım zaman haber veririm uyarsa birlikte de çıkarız. :harika:

• Beğen
@Ardaa
Arda abi şu aralar isten ciktigimdan dolayi hergun biniyorum kar kis demeden senin pm atman yeterli benim icin... Tek basina sahil cekilmiyor pek :) burayi daha fazla kirletmeyelim dilersen :)

• Beğen
Tepkiler: Ardaa
Levent zincirlikuyu Beşiktaş bu güzergah larda beni cok sık gorebilirsiniz :)

Bende Balmumcu da oturuyor um bu arada

Dosyalar

• 20150204_140738.jpg
    20150204_140738.jpg
    110,5 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: Ardaa ve Erhan81
Geri