Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Dün 13:00 civarı cervelosuve garmin sharp formasıyla maltepe sahilyolunda tuzla istikametinde hızla ilerleyen bir arkadaşı karşı şeritten gördüm. Buradaysa selam olsun, helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
genelde emrah9700 kardeşimi görüyorum aynı duraktan otobüse bindiğimiz için bende bisiklet süren veya koşan birisi görünce 3 parmak selamı yapıyorum açlık oyunları filmindeki gibi.

sorun olduğu için bilgisayarımda böyle çıktı. Kusura bakmayın.

@Gökhan Toros
Hayırdır herhalde, nolcak, jantlardan mı bişeylerden bahsediyorduk.
Görünen o ki rüyalardaki moderatörlük te sana verilmiş:D

@Onur Cavus

Ben daha geç 2.5-3 gibi sanırım . küçükyalıdan bostancı yönünde gördüm çok yavaş ilerliyordu. Hatta gitmiyordu diyebilirim.

Hadi ben de katılayım.. Çalıştığım firmaya (Askısan Plastik) zaman zaman gelen, bilgisayarcı olduğunu öğrendiğim arkadaş burada ise parmak kaldırsın. :D

valla ne güzel iş tanıdığın tanımadığın herkesi selamlıyorsun karşılık alıyorsun :D
Pazar günü sarı yağmurluklu bir abiyi bostanci yönünde pendikte gördüm.Aramizdaki fark hiç açılmadı da kapanmadı da.Maltepeye gelmeden ışığa takıldı yakaladım.O abim burada ise bir ses etsin beraber çıkalım antremanlara

• Beğen
Bende bugun goztepe bulgurlu da furkan arkadasimizi gordum yolda tlf ile konusarak yuruyordu bende arac icinde tlf ile konusuyordum aksilik ya kapatamadim tlf da önemli konuşma yapiyordum sonra kaybettim furkani, furkancim selam olsun en azindan ben seni gormus oldum kardesim.

• Beğen
Bende hergün yollarda bi sürü bisikletli arkadaş görüyorum.Ancak kim forumdan kim değil anlamak güç.Aslında forumdan olduğumuzu belli edecek bir işaret olsa ne güzel olurdu :)

@irfanyazicitunc

Eyvallah İrfan kaptan bende seni görseydim keşke selamlaşırdık.

@Birtan Kolburan

Birtan abi 15 inci mesajda bir fikir var uygulanabilir aslında :)

Buff olur, kadro koruyucu olur, paca bandi olur, hoş bir selam olur :)
Bize uzak ama belli bolgeler (ozellikle buyuksehirler) icin randevulasma ve birlikte tur olur, anons edilir gidebilen gider :harika:
Olsun bir seyler herkes tercihine ve duruma gore bakar daha da gelisir ;)

• Beğen
ne yapsak düğün konvoyundaki araçlar gibi çaput mu bağlasak gidonlarımıza :)

• Beğen
Geri